Tahliye, Haberleri

Tahliye, Haberleri

İzinsiz bağlanan tekneler kaldırılıyor

 Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü koordinesinde Ula’nın günübirlik tatil beldesi Akyaka’da yapılan denetimlerde izinsiz bağlama yapan 4 teknenin tahliyesi yapılırken, 7 tekne için süre verildi.

Datça’da deprem ve yangın tatbikatı yapıldı

Datça Devlet Hastanesi’nde 2023 yılı Deprem ve Yangın tatbikatı başarı bir şekilde gerçekleştirildi.

Vatandaş Sahil Güvenlik Ekiplerince Tahliye Edildi

Muğla’nın Dalaman ilçesi Kuyrucak koyunda rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Yatağan Yava Mahallesi'nde acil tahliye

Muğla'nın Yatağan ilçesinde çıkan yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

Şahan Gökbar’ın evi de tahliye edildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 7 gündür devam eden orman yangınında alevler, komedyen Şahan Gökbakar'ın evinin de bulunduğu Turgut ile Selimiye mahalleri arasındaki Delikliyol mevkisine ulaştı. Burada, Gökbar’ın evide dahil olmak üzere, alevlerin tehdit ettiği 3 ev ve 1 restoran tedbir amacıyla tahliye edildi.

Köyceğiz’de 5 mahalle tahliye edildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki orman yangını nedeniyle 5 mahalle tahliye edildi. Şu ana kadar Köyceğiz balını yapan arıların bulunduğu 2 bin hektarlık alanın yandığı tahmin ediliyor.

Kavaklıdere’deki Yangında Tahliyeler Devam Ediyor

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde dün başlayan ve devam eden orman yangını nedeniyle ilçeye bağlı mahalleler tahliye ediliyor.

Üç mahalle tahliye ediliyor

Muğla'nın Seydikemer ilçesinin üç mahallesinde etkili olan yangın devam ederken, bölgede mahsur kaldığı iddia edilen vatandaşlar için kurtarma çalışması başlatıldı.

Son taşınan Başkan Oktay oldu

Deprem riski taşıdığı için yıkım kararı verilen Marmaris Belediyesi ana hizmet binasındaki tüm birimler taşındı. Yaklaşık iki aylık süreçte birimlerin taşınması gerçekleştirilirken binadan son çıkan kişi Belediye Başkanı Mehmet Oktay oldu.