Tahliye Haberleri

Tahliye Haberleri

İzinsiz bağlanan tekneler kaldırılıyor

 Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü koordinesinde Ula’nın günübirlik tatil beldesi Akyaka’da yapılan denetimlerde izinsiz bağlama yapan 4 teknenin tahliyesi yapılırken, 7 tekne için süre verildi.

Balıkçı teknesinde rahatsızlanan vatandaşa Sahil Güvenlik’ten tıbbi tahliye

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında gece saatlerinde balıkçı teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Gezi Teknesinde Rahatsızlanan Vatandaşa Sahil Güvenlik’ten Tıbbi Tahliye

Muğla’nın Milas ilçesi açıklarında gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Başkan Akdenizli: “Antalya’yı Zor Günlerinde Yalnız Bırakmadık”

Antalya'da yaşanan sel afetinin ardından Seydikemer Belediyesi, belediye ekiplerini göndererek bölgedeki çalışmalara katıldı. Seydikemer Belediyesi ekipleri su tahliye işlemlerine yardımcı oldu.

Şövalye Adasında yaralanan vatandaş için tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesi Şövalye Adasında yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Ticari Gemide Rahatsızlanan Vatandaş İçin Tıbbi Tahliye

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında seyreden ticari gemide rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Datça’da deprem ve yangın tatbikatı yapıldı

Datça Devlet Hastanesi’nde 2023 yılı Deprem ve Yangın tatbikatı başarı bir şekilde gerçekleştirildi.

Eşi, kayınvalidesi ve kayınbabasını bıçaklamıştı

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde boşanma aşamasında olduğu eşinin yaşadığı babasının evine pencere camını kırarak girip eşini, kaynanasını ve kayınbabasını bıçaklayarak yaralayan damat 43 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemenin karar duruşmasında bıçakla yaraladığı eşi ile anne-babasından özür dileyen damat Mustafa Sazboğaz, "Çok pişmanım. Kendilerinden ayrı ayrı özür diliyorum. Kızımı göstermedikleri için bu olay meydana geldi. Tahliyeme karar verilmesini istiyorum" dedi.

Motor yatta rahatsızlanan vatandaşa tıbbi tahliye

Muğla’nın Marmaris ilçesinde motoryatta rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Sahil Güvenlikten Fethiye’de tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ve Marmaris ilçelerinde motoryat ve gezi teknesinde rahatsızlanan ve yaralanan iki vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Rahatsızlanan Vatandaşın Tıbbi Tahliyesi Gerçekleştirildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Büyükşehir dava açtı, ÇED kararı iptal oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde özel bir maden şirketi tarafından 2022 yılında ‘Yük Tahmil Tahliye İskelesi ve Dip Tarama Projesi’ için ÇED olumlu kararı alınmasının ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi bölgedeki ekosisteme zarar vereceği gerekçesiyle dava açtı. Muğla 1. İdare Mahkemesi tarafından proje için verilen ÇED olumlu kararı iptal edildi.

Teknede yaralanan vatandaşın tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde özel teknede yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Sahil Güvenlikten Fethiye’de denizde 2 tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gezi teknesinde ve ulaşımın bulunmadığı bir bölgede yaralanan ve rahatsızlanan iki kişi Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyeleri gerçekleştirildi.

Yelkenli Teknede Rahatsızlanan Vatandaşa Tıbbi Tahliye

Muğla’nın Milas ilçesi açıklarında seyreden yelkenli teknede rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Göcek’te sürüklenen boş tekneyi KIYEM ekipleri kurtardı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek Mahallesinde özel bir marina açıklarında sürüklenen boş tekne Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı KIYEM-5 tahliye botu tarafından kurtarıldı.

14 metrelik tekneyi KIYEM ekipleri kurtardı

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında makine arızası nedeniyle sürüklenen 14 metre uzunluğundaki tekneyi Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı KIYEM-5 tahliye botu kurtardı.

Sahil Güvenlikten Tıbbi Tahliye

Muğla’nın Fethiye ve Marmaris ilçelerinde Sahil Güvenlik ekipleri iki ayrı olayda gezi teknelerinde yaralanan ve rahatsızlanan iki vatandaş için tıbbi tahliye gerçekleştirdi.

Sahil Güvenlik'ten tıbbi tahliye gerçekleştirildi

Muğla'nın Fethiye ve Marmaris ilçelerinde Sahil Güvenlik ekipleri iki ayrı olayda yaralanan ve rahatsızlanan iki vatandaş için tıbbi tahliye gerçekleştirdi.

Sahil Güvenlik’ten 3 ayrı tıbbi tahliye operasyonu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Sahil Güvenlik ekipleri üç ayrı olayda yaralanan ve rahatsızlanan üç vatandaş için tıbbi tahliye gerçekleştirdi.

Denizde rahatsızlanan vatandaşa Sahil Güvenlik’ten tıbbi tahliye

Muğla’nın Datça ilçesinde gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Arızalanan Tekneyi Kıyem Ekipleri Kurtardı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Selimiye açıklarında makine arızası yaşayan ve içinde 3 kişi bulunan 9 metre uzunluğundaki tekneyi Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı KIYEM-6 tahliye botu kurtardı.

Yaralanan vatandaşa Sahil Güvenlik’ten tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gezi teknesinde yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Sahil Güvenlik’ten tıbbi tahliye gerçekleştirildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde özel teknede yaralanan çocuk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Teknede yaralanan tatilciye tıbbi tahliye

Muğla’nın Dalaman ilçesi açıklarında teknede yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Kavşaktan Geçmek İçin Beklediler ama Ölümden Kaçamadılar

Antalya-Fethiye Karayolu Korkuteli Çevreyolu'nda meydana gelen ve yaşlı çiftin hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kavşağa gelip 2 dakika 50 saniye boyunca bekleyen Memiş Günal idaresindeki otomobil, hareket ettikten sonra hızla gelen otomobilin çarpması sonucu çarpan otomobille birlikte yolun dışına savruldu. Kazada Memiş Günal hastanede, eşi Ünzile Günal ise olay yerinde hayatını kaybetti. Günal çiftinin çocukları Emrah Günal ve Ayşenur Kara, "Sürücü Doğan Can K.’nin olaydan 12 gün sonra tahliye edilmesi bizim acımızı daha da büyüttü" dedi.

Sahil Güvenlikten Marmaris’te tıbbi tahliye

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel teknede yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Arızalanan tekneyi KIYEM ekipleri kurtardı

Muğla'nın Bodrum İlçesi Yahşi çıklarında makine arızası yaşayan ve içinde 2 kişi bulunan 11 metre uzunluğundaki tekneyi Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı KIYEM-6 tahliye botu kurtardı.

Sahil Güvenlikten Tıbbi Tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Genç kıza iftira suçundan soruşturma açıldı

Muğla’da 'cinsel istismar' suçundan tutuklanan doktor U.S. tahliye edilirken, şikayetçi olan E.Ç. isimli genç kıza ise iftira suçundan soruşturma açıldı.