Tanıtım Fuarı Haberleri

Tanıtım Fuarı Haberleri

MSKÜ Ortaca’da Tanıtım Fuarına Katıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Ortaca Yeni Nesil Kurs Merkezi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Ortaca Yükseköğretim Tanıtım Fuarına katıldı.

‘Muğla Turizm Platformu’ kuruluşu için ilk adım atıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Başkanlığında ‘Muğla Turizm Planlama ve Strateji Geliştirme Platformu’ kurulması amacıyla ilk toplantı Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde sektör temsilcilerinin katılımı ile yapıldı.

5. Alan tanıtım fuarı düzenlendi

Fethiye’de 5’incisi düzenlenen Meslek Liseleri Alan Tanıtım Fuarı; Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Açılış törenin; Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve şube müdürleri, FTSO başkanı Osman Çıralı, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler ile vatandaşlar katıldılar.

MESLEK LİSESİ MESELESİ MEMLEKET MESELESİDİR

Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 5’inci Tübitak Bilim Fuarı ile 4’üncü Meslek Liseleri Alan ilgiyle incelendi. Bilim Fuarı’nda meslek liseleri alan tanıtımı da gerçekleştirildi. Tanıtım Fuarı Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde törenle açıldı. 2 gün açık kalacak Bilim Fuarı’nda meslek lisesi öğrencilerinin yaptığı birbirinden değişik eserler fuara katılanlar tarafından