Tansiyon Haberleri

Tansiyon Haberleri

Hemşirelik Haftası etkinlikleri başladı

12 Mayıs Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından açılan stantta boy, kilo, tansiyon ve ateş ölçümü yapılıyor.

Bin 79 vatandaşa ücretsiz sağlık taraması

Menteşe Belediyesi 2023 yılı içerisinde Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından kurduğu stantlarla toplam Bin 79 vatandaşa ücretsiz sağlık taraması yaptı.

Dünya Kalp Günü'nde vatandaşlar bilgilendirildi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Dünya Kalp Günü çerçevesinde kardiyoloji polikliniklerinin olduğu alanda tansiyon ölçümü yapmak için stant kuruldu.

Muğla Eah’da Geriatri Uzmanı Kabadayı Hasta Kabulüne Başladı

65 yaş üstü bireylerin şeker, hipertansiyon, kemik erimesi gibi dahili hastalıkların teşhis ve tedavisine yönelik Geriatri Uzmanı Sinem Sağlanmak Kabadayı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta kabulü devam ediyor.

Belediye’den ücretsiz sağlık taraması

Menteşe Belediyesi tarafından pazar yerinde bulunan Sağlık İşleri Müdürlüğü önünde kurulan stantta, ücretsiz sağlık taraması yapılıyor. Menteşe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nde görevli 2 hemşire tarafından yapılan sağlık taraması çerçevesinde vatandaşların tansiyonuna ve kan şekeri değerine bakılıyor.

Menteşe Belediyesi’nden Ücretsiz Sağlık Taraması

Menteşe Sağlık İşleri Müdürlüğünde görevli 2 hemşire tarafından yapılan sağlık taraması çerçevesinde vatandaşların kan şekeri değeri ve tansiyon ölçümleri yapılıyor.

MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN GELECEĞİMİZ SAĞLIĞIMIZ PROJESİ

MELSA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Geleceğimiz Sağlığımız Projesi kapsamında okul öğrencileri Çalış Plajı’nda sloganlar atarak yürüyüş yaptılar. Ardından Çalış Sahili’nde temizlik yapan öğrenciler çalış Plajı’nın girişinde vatandaşların tansiyonlarını ölçtüler.

Tuz farkındalık haftası

Tuz Farkındalık Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık personeli Menteşe Sınırsızlık meydanında ücretsiz tansiyon ve şeker ölçümü gerçekleştirdi.