Tebliği Haberleri

Tebliği Haberleri

Küçük Ölçekli Balıkçılarımıza Destek Başvuruları Başladı

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Küçük Ölçekli Balıkçıların Desteklenmesi ile ilgili başvuruların 08 Ocak 2024 tarihinde başladığını ve son başvuru tarihinin 16 Şubat 2024 olduğunu açıkladı.

Uzmanlar Uyardı

Dünya çam balının merkezi Muğla’da, çam balının yanında Türkiye’nin diğer illerinde üretimi gerçekleştirilen balların analizi gerçekleştiriliyor. Gerçekleştirilen uzun bir tahlil sonrası balın gerçek mi, sahte mi yoksa el yapımı bal mı olduğu tespit ediliyor.

Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği

2023 yılı Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği (Tebliğ No:2023/41) 26.11.2023 tarihli Resmi Gazetede yayınlandı.

KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ KAPSAMINDA KIRSAL EKONOMİK ALTYAPI YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ (MAKİNE EKİPMAN) PROJELERİ BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

KKYDP- Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları 2020/25 sayılı Tebliği A İş Planı ve B İş Planı kapsamında yapılan başvuruların Merkez Değerlendirme Komisyonu değerlendirmeleri sonucunda belirlenmiş olan yatırıma hak kazananlar Asil / Yedek listesi Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından 26.04.2022 tarihli yazı ile bildirilmiştir.

Arıcılara revize destekleme tebliğine Birliklerden tepki

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın arıcılara destekleme tebliğinde yapılan revize değişiklik ile birliklere üye olma şartını ve 30 kovan sınır şartını kaldırması birlikler tarafından tepkiyle karşılandı.