Tebrik, Haberleri

Tebrik, Haberleri

Muğlalı küçük kızlar Türkiye finallerine yükseldi

Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu'nun gururu olan Küçük Kız Hokey Takımı, 9-13 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya Alanya’da düzenlenen Okul Sporları Küçük Kızlar Hokey Türkiye Yarı Finalleri'nde göz kamaştıran bir performans sergiledi.

Dalaman’da öğrenciler bilimsel merakını sergileme fırsatı buldu

Muğla’nın Dalaman ilçesinde öğrencilerin, kendi ilgi alanlarına göre seçtikleri konularda araştırmalar yaparak projelerini sergiledikleri Bilim Fuarı, Dalaman Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde açıldı.

Menteşe Spor Lisesi, Türkiye Şampiyonu oldu

 Muğla'nın Menteşe Spor Lisesi, Oryantiring Okul Sporları Türkiye Finalleri'nde büyük bir başarıya imza attı. Genç Erkekler A kategorisinde takım olarak mücadele eden okul, Türkiye Şampiyonu unvanını kazandı.

Akdenizli: “birlikte kazandık, birlikte kutlayacak, birlikte paylaşacağız”

Seydikemer’de 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak tekrar belediye başkanı olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, vatandaşların kutlama için çiçek ve hediye göndermek yerine Türk Kızılayı’na bağış yapmalarını istedi.

Köyceğiz’de Futsal İlçe Şampiyonu Yunus Emre Ortaokulu oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 2023-2024 Okul Sporları Futsal İlçe Şampiyonası sona ererken, ilk sıraya yerleşen okul Yunus Emre Ortaokulu oldu.

Altın madalya alan öğrenciler Kaymakam Ertaş’ı ziyaret etti

Antalya'da düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması yemek yarışmasında 2 kategoride 2 madalya alan Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Aleyna Delioğlu ve Sude Delioğlu, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

Büyükşehir Masa Tenisi Kulübü bölge şampiyonu oldu

Masa Tenisi 2023 yılı faaliyet programında yer alan Köyceğiz’ de gerçekleştirilen Minikler Bölge Takım ve Ferdi Masa Tenisi Müsabakaları yarışmasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi branş sporcuları başarılı sonuçlar elde etti.