Teklif Haberleri

Teklif Haberleri

Şampiyon boksör Kubilay Alcu yurt dışında ringe çıkacak

Yurtdışından dövüş teklifi alan Avrupa ve Dünya Altın Kemer Boks Şampiyonu WBC Orta Doğu Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

Fethiye’de deniz altında romantik evlilik teklifi

İzmir’den Fethiye’ye tatile gelen tatile 2 kişi kız arkadaşlarına su altında evlilik teklifinde bulundular.

Fethiye'de deniz altında sürpriz evlilik teklifi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir vatandaş deniz altında afişle kız arkadaşına sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.

Sahilde nostaljik evlilik teklifi

Muğla’nın Datça ilçesinde Buse Demirci ile bir buçuk yıldır arkadaşlık yapan Muhsin Emir, arkadaşlıklarını Datça Kumluk Plajında yuva kurmak için meşaleler eşliğinde sürpriz evlilik telifi ile resmiyete döktü.

Denizden çıktı, evlilik teklifi yaptı

Muğla’nın Datça ilçesinde bu yıl 18’incisi düzenlenen ‘Datça Açık Deniz Yüzme Maratonu’na katılan yüzücülerden Kan Peyami Orhan, kız arkadaşına Ebru Yıldız’a evlenme teklifi yaptı.

Özdemir Gazetecilere Yeşil Pasaport Uygulamasına İlişkin Kanun Teklifini Meclise Sundu

MHP Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, gazetecilere yeşil pasaport uygulamasına ilişkin bir kanun teklifini Meclis'e sunduklarını açıkladı.

"Hafız Mehmet Gürün Kültür Evi" açıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve diğer hak sahibi akrabaları, 2020 yılında kendilerine ait evi Menteşe Belediyesi'ne bağışlamış, evin tapusu Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'e teslim edilmişti.

Su altında evlilik teklifi yaptı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren Kemal Aslan, kız arkadaşı Dara Karadağ’a su altında evlilik teklifi yaptı.

İyi Parti'den CHP'ye “Fedakarlık Sırası Sizde”

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, yerel seçimler için CHP'ye sürpriz bir teklifte bulundu. Aralarında Muğla’nın da bulunduğu '10 büyükşehirde aday çıkarmayın' diyen Yörükçüoğlu, 'Biz üzerimize düşen fedakârlığı yaptık. Sıra CHP’de' dedi.

Denizin altında evlenme teklifi

Muğla’nın Datça ilçesinde Ercan Alacalı kız arkadaşına deniz altında evlenme teklif etti.

Aşkını balıkları bile şahit tutarak ilan etti

 İstanbul’dan Fethiye’ye tatile gelen Yücel Çam, denizin dibinde açtığı dev afişle kız arkadaşı Merve Kahrıman’a sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.

Evlilik teklifini paraşütle süzülürken yaptı

Fethiye’de kız arkadaşıyla yamaç paraşütü yapan Süleyman Hilmi Kaya, Ölüdeniz manzarası eşliğinde açtığı pankartla evlilik teklifi yaptı.

“Türkiye Yüzyılına yakışır bir toplu sözleşme olacağına inanıyorum”

Başkanı Özcan Çiçek ve yönetimi Toplu Sözleşme teklifi hakkında açıklamalarda bulundu .Memur-Sen Muğla İl Başkanı Özcan Çiçek, kamu görevlilerin 2024-2025 yıllarını kapsayacak olan mali, sosyal ve özlük hakları ile çalışma şartlarını düzenleyecek anayasal ve demokratik haklarını müzakereye açacak 7. Dönem Toplu Sözleşme tekliflerini kamuoyu ile paylaştı.

Kanun teklifi komisyondan geçti!

Dün gece TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda en düşük memur maaşının 22 bin liraya çıkarılmasını ve emekli aylıklarına yüzde 25 zam yapılmasını öngören kanun teklifi kabul edildi. İşte milyonların beklediği kanun teklifinin tüm detayları.

EYT’Lİ VATANDAŞ, DİLEKÇESİNİ VERDİ

EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar)Kanun Teklifi’nin Meclis’te kabul edilerek, Resmi Gazete’de yayımlamasının ardından, Fethiye’de yaşayan EYT’li vatandaşlar da sabah erken saatlerden itibaren Fethiye Sosyal Güvenlik İlçe Müdürlüğü’ne müracaat ettiler

GİRGİN'DEN DEPREM BÖLGESİNDE MALÜLLÜK AYLIĞI İÇİN KANUN TEKLİFİ

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin deprem bölgesinde, meslekte kazanma gücünün en az yüzde 60’ını kaybedenlerin  sigortalı olması koşuluyla malul aylığı alabilmesi için kanun teklifi verdi. Girgin mevcut yasadaki koşulların deprem bölgesinde uygulanmaması için bu kanun teklifini verdiğini belirtti.

MİLLETVEKİLİ ERBAY’DAN “KUTSAL ZEYTİN” ELEŞTİRİSİ

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, zeytinliklerin madencilik faaliyetlerine açılmasının öngören kanun teklifine karşı; Kur’an-ı Kerim’de zeytinin kutsal bir meyve olarak geçtiğini anımsattı, “Kutsalları onların para olmuş, zenginleşmek olmuş, bindikleri arabalar, saraylar olmuş. Bunu bu yasa ile de bir kez daha gördük” dedi.

MİLLETVEKİLİ ERBAY, “ANLADIĞINIZDA ÇOK GEÇ OLACAK”

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, AKP’nin zeytinliklerin madencilik faaliyetlerine açılmasını da içeren kanun teklifine ilişkin, “Doğamızı, insanlarımızı yok edecek bu talan projelerinden vazgeçin. Gelin, daha temiz, ekonomik olarak zenginleştirecek projeler yapın. Son dere kuruduğunda, son ağaç kesildiğinde paranın yenilemeyecek bir şey olduğunu anlayacaksınız ama o zaman çok geç olacak” dedi.

CHP’Lİ ALBAN: “KONAKLAMA VERGİSİ ERTELENMESİN TAMAMEN KALDIRILSIN”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, 1 Ocak 2023 tarihine ertelenen ‘Konaklama Vergisi’nin uygulamaya geçmeden tamamen kaldırılması için kanun teklifi verdi. 

Girgin: taşeron işçiye verilen sözler tutulsun!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Devlet Memurları Kanunu hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen kanun teklifinde yaptığı konuşmada asgari ücretlilerin, 4/C'den 4/B statüsüne geçirilen özelleştirme mağdurlarının ve kadro bekleyen taşeron işçilerin sorunlarını gündeme getirdi.

Deniz altında afişli evlilik teklifi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir polis memuru deniz altında dev afişle kız arkadaşına sürpriz bir evlilik teklifi yapıldı.

2. Lige yükselen Fethiyespor’da transfer sessizliği

TFF 2. Ligde mücadele edecek Fethiyespor'da 2 Temmuz Cumartesi günü yapılacak kongrenin hazırlıkları devam ederken, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel'in İçel İdmanyurdu ile sözleşme imzalamasının ardından Lacivert Beyazlı futbolculara da transfer teklifi yağdığı öğrenildi. Plaf-Off'ta şampiyon olan Fethiyespor'da sözleşmesi biten 9 futbolcuya 2. Lig ve 3. Lig takımlarından transfer teklifi yağdığı belirtilirken, Fethiyespor'un kongre öncesi transfer hazırlığı içine girememesi taraftarlarını üzüyor.

Basın Kanunu'ndaki değişiklikler neler getiriyor?

Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi önümüzdeki hafta Meclis Genel Kurulu'na geliyor. internet haber siteleri, "Süreli Yayın" kabul edilecek ve birçok konuda alınan kararlarla çalışanların hakları güvence altına alınacak.

Kolaylı: ‘Yazılı Basının Kaderi Genel Kurul’a Kaldı’

TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, TBMM Adalet Komisyonu’ndan geçen “Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin, yerel gazeteleri ekonomik olarak kapanmanın eşiğine getirecek maddeler içerdiğini söyledi.

Girgin: ‘Sarayın Politikaları Zenginin Faizini Fakire Açlıkla Ödetiyor’

Bu hafta TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda İstanbul Finans Merkezi Kanunu Teklifi’nin görüşmeleri yapıldı. Önümüzdeki günlerde TBMM Genel Kurulu’na gelecek teklifle ilgili, Komisyonda konuşma yapan Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Süleyman Girgin şu açıklamalarda bulundu:

Girgin: ‘Finans Baronlarını Kollayacağınıza, Halkın Ekmeğini Koruyun!’

Dün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda İstanbul Finans Merkezi Kanunu Teklifi’nin görüşmeleri yapıldı. Komisyonda konuşma yapan Süleyman Girgin, İstanbul Finans Merkezi projesinin faiz lobisini daha da zengin etmek için yapıldığını vurgulayan Girgin “Yüksek vergi teşviği, ulusal mevzuattan muaf tutulma gibi ülke egemenliğini tehdit eden ve küresel zenginleşmeye katkı sunmak amacını taşıyan bu reklam kokan "merkez" projelerinin bir avuç kişi dışında ortalama vatandaşa bir faydası yok” dedi. Girgin konuşmasında şunları söyledi:

Girgin: Yerel Yönetimlere Köi Yetkisi Vermek, Yanlışta Israr Demektir

Bu hafta Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu’nda görüşülen “Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”nin görüşmeleri tamamlandı. Önümüzdeki günlerde teklifin Genel Kurul’a sevk edilmesi bekleniyor. Teklifte, Türkiye Çevre Ajansının özel şirketler kurması, MUÇEV ile Göcek ve Dalaman Koylarının mapa ve şamandıra işletme işinin özelleştirilmesi hakkında hükümler içeriyor.

Girgin: ‘Çevre Ajansı Eliyle Servet Transferi Yapılıyor’

Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda bugün görüşmelerine başlanan “Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” Türkiye Çevre Ajansının özel şirketler kurması, MUÇEV ile Göcek ve Dalaman Koylarının mapa ve şamandıra işletme işinin özelleştirilmesi hakkında hükümler içeriyor. Teklifin Anayasa’ya aykırılığı üzerine söz alan, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin şunları söyledi:

Girgin: İktidar, Herkes Sussun Sadece Kendileri Konuşsun İstiyor

40 maddeden oluşan “Basın Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” bugün TBMM’de tali komisyonda görüşülecek. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, teklifle ilgili TBMM Genel kurulunda söz alarak açıklama yaptı.

Girgin: Çevre Ajansı eliyle servet transferi yapılıyor

Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda bugün görüşmelerine başlanan “Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” Türkiye Çevre Ajansının özel şirketler kurması, MUÇEV ile Göcek ve Dalaman Koylarının mapa ve şamandıra işletme işinin özelleştirilmesi hakkında hükümler içeriyor. Teklifin Anayasa’ya aykırılığı üzerine söz alan, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin şunları söyledi: