Tekne Sayısı Haberleri

Tekne Sayısı Haberleri

Sakin Kent'in çevreci tekne sayısı 9’a çıktı

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı NASA'nın resmi sosyal medya hesabından 'Vay be. Güzelliğini yaşayın' notu ile paylaştığı, her yıl 1 milyondan fazla yerli ve yabancı turistin tekne turuna çıktığı 'Sakin Kent' ünvanlı Ula Akyaka'daki Kadın Azmağı'nda çevre dostu teknelerin sayısı artıyor.

TURMEPA Tekneleri ile Sezonu Açtı

Ülkemizin mavi koyları, 20 yıldır olduğu gibi bu yaz da TURMEPA atık toplama filosunun koruması altında! Deniz turizminin ve deniz ekosisteminin sürdürülebilirliği için her yıl projelerine yenisini ekleyen TURMEPA, tekne sayısını 9'a çıkararak denizlerdeki koruma kalkanını genişletti.

Akaryakıt, Otomotiv ve Ulaştırma Grubu sektör sorunlarını konuştu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) 12 Nolu Akaryakıt, Otomotiv ve Ulaştırma Grubu, online video konferans yöntemiyle toplanarak sektör sorunlarını konuştu. Fethiye şehir merkezinde yaşanan otopark sorunu, toplu taşıma ücretleri ile artan tekne sayısı konularında taleplerini dile getiren üyeler, FTSO’nun yurtdışından aşı temin etme ve aşılama konusunda turizm sektörüne öncelik verilmesi girişimlerini çok olumlu karşıladıklarını söyledi.