Teknoloji Bağımlılığı Haberleri

Teknoloji Bağımlılığı Haberleri

Muğla Yeşilay Derneği’nden gençlere teknoloji bağımlılığı uyarısı

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Yeşilay Şubesi, genç nesle teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek ama amacıyla ‘Sosyal İkilem’ filmini gençlere ücretsiz olarak izlettirdi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM-B Salonunda gösterilen filme, öğretim üyeleri ve öğrencilerin yanı sıra halkın da ilgisi dikkat çekiciydi.

“SOSYAL MEDYADAN SOSYAL MEYDANA” PROJESİNE İLGİ BÜYÜK

Gençlik ve Spor Bakanlığı  tarafından sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde başlatılan "sosyal medyadan sosyal meydana" etkinliği Fethiye’de de büyük ilgi gördü.

İlkokula Akıl Ve Zekâ Oyunları Odası

Menteşeoğlu Şehit Orçun Munyas İlkokulu’na çocukları teknoloji bağımlılığından uzaklaştırmak adına Akıl Ve Zekâ Oyunları Odası açıldı. Açılışı Fethiye Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu yaptı. Balcıoğlu oyun odasını yerinde inceleyerek okul dışarısında bulunan lokma dökümünde misafirlere ve vatandaşlara lokma dağıttı.