Telef Haberleri

Telef Haberleri

Yıldırım düşmesi sonucu 30 küçükbaş hayvan telef oldu

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Seki Mahallesi'nde yıldırım düşmesi sonucu bir çobana ait olan 30 küçükbaş hayvan telef oldu.

Marmaris'te kaybolan Rus turistin önce telefonu, sonra cansız bedeni bulundu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 17 Ağustos'ta kaldığı otelden çıkarak bir daha dönmeyen Rus turist Natalya Somova için, Karya yürüyüş yolunun başlangıç noktasından itibaren 11 kilometrelik alanda başlayan arama çalışmaları sonucunda bugün önce cep telefonu sonra cansız bedeni bulundu.

Fethiye’de Muhteşem Kickboks Gecesi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Babadağ 1200 metrede FBO Fight Night 3 düzenlendi. Antrenör Hakan Çınaroğlu organizatörlüğünde gerçekleştirilen FBO Fight Night 3’te Fethiye halkı muhteşem bir akşam yaşadı.

Marmaris Kaymakamı Kaya'nın, joker desteği verdiği Çavuşoğlu olimpiyatlarda bronz madalya aldı

Milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya elde etti. Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya' Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmanın Cumhuriyetin 100. Yıl özel programında Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu'na telefon jokeri olarak bağlanmıştı.

Domuz sürüsü şehre indi

Fethiye'de son zamanlarda sıklıkla karşılaşılan domuzların şehir merkezine inmesi, bu sefer de Cumhuriyet Mahallesi Kaymakamlık binası önünde bir motosiklet kullanıcısının telefon kamerasına yansıdı. 

Bodrum'da üzücü anlar: 50 metre açıldı, ters dönüp sahile vurdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bitkin halde sahile vuran Akdeniz foku, bir süre sonra telef oldu.

Muğla'da Küçükbaş Hayvan Zehirlenme Vakası: 30 Koyun Telef Oldu

Muğla'nın Milas ilçesi Kırcağız Mahallesinde küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Ertuğrul Can Gezer'in sürüsünden 30 koyunun zehirlenerek telef oldu.

Fethiye’de Domuzlar “Tehlike” Saçıyor, Tavuk Kümesini Telef Etti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde dün gece 02.00 sularında 358.sokakta yaşanan olayda domuz sürüsü, tavuk kümesinin içine dalarak birçok tavuğu telef etti. Ardından Taşyaka semtinin alt kesimlerine inen domuzlar çöp kovalarını da devirerek yollarına devam etti.

Fethiye’de Domuzlar Şehre İndi

Fethiye'de yiyecek arayan domuzlar, şehre indi. Çevredeki dağda yiyecek bulamayan yaban domuzları, aç kalınca şehir merkezine indiler. Vatandaşlar, domuzları cep telefonlarıyla görüntüledi.

Bodrum trafiğinde ilginç görüntü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde motosikletiyle seyreden sürücünün, bir yandan da valizini eliyle çekerek götürmesi, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Yaz tatilinde velilerin korkulu rüyası çocuklarda teknoloji bağımlılığı

Yaz tatili başlıyorken ailelerin korkulu rüyası çocuklardaki teknoloji bağımlılığının etkilerine dikkat çeken Uzman Klinik Psikolog Seray Aksoy, ebeveyn ve çocuklara önemli uyarılarda bulundu.

Fethiye’de Az Sayıda Bulunuyor: Önünde Kuyruklar Oluşuyordu, Adeta Tarih Oldu

Herkes tarafından kullanılan, bir zamanlar önünde kuyrukların oluştuğu ve zamanla teknolojinin gelişmesiyle işlevini yitiren ankesörlü telefonlar adeta tarih oldu.

Şehre inen domuzun görüntüleri kameraya yansıdı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aç kalan domuz çöpte yemek ararken bir yandan da üstüne gelen köpeklere gözdağı verdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Milas’ta otomobilin çarptığı köpek telef oldu, 2 kişi yaralandı

 Muğla’nın Milas ilçesinde bir otomobil, köpeğe çarpması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçip orta refüje çarptı. Kazada, köpek telef olurken, 2 kişi yaralandı.

Büyükşehir İtfaiyesi Bayram’da 134 Olaya Müdahale Etti

9 günlük Ramazan Bayramı sürecinde yerli ve yabancı binlerce turiste ev sahipliği yapan Muğla’da, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri vatandaşların güvenli bir tatil geçirmesi için 134 olaya müdahale etti. Ekipler ayrıca Antalya’da yaşanan teleferik kazasında kurtarma çalışmalarına katıldı.

Babadağ Muhteşem Manzaranın Anahtarı

Fethiye, Türkiye'nin güneybatısında muhteşem plajları, tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle ünlü bir tatil destinasyonu olarak bilinir. Bu bölgenin en gözde cazibe merkezlerinden biri ise Babadağ'dır. Babadağ, sadece muhteşem manzaraları ve temiz havası ile değil, aynı zamanda sunduğu çeşitli aktivitelerle de tatilcilerin ve macera severlerin ilgisini çekmektedir. Babadağ nerde? Babadağ'a nasıl gidilir? Babadağ Teleferik Nerededir? Babadağ yamaç paraşütü nasıl yapılır? Sorularının cevabı sizlerle?

‘Numara Değişikliği’nde Büyük Zam

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Mobil Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret Tarifesini güncelledi. Cep telefonu tarifelerine yüzde 65 oranında zam yapıldı.

Ege Rallisi'nin ikinci gününde ünlü pilot kaza yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün başlayan Ege Rallisi'nde, 12 yıl aradan sonra pistlere dönen ünlü pilot Volkan Işık, virajı alamayarak kaza yaptı. Kaza anı ise cep telefonu kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Saatcı: Akıllı Otopark Sistemi ile Trafiği Bir Nebze Olsun Rahatlatacağız

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yeni dönemde Fethiye’de Akıllı Otopark Sistemini hayata geçireceklerini açıkladı. Saatcı hayata geçirilecek yeni sistemle boş park yerlerinin telefon uygulaması ile belirlenebileceğini kaydetti.

Akdenizli: “Seydikemer’de Turizmi 12 Aya Çıkaracağız”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Esenköy’de Dont ve Yayla Gökbenli hemşehrileriyle buluşan Akdenizli, yeni dönemde ilçeye kazandırılacak hizmetler ve projelere ilişkin bilgi verip; “Turizmi 12 aya yayacak Saklıkent Cam Teras ve Teleferik Projemiz var. Projemiz şekillendi. İnşallah bu projemizi hayata geçirirsek, Seydikemer’de turizmi 12 aya çıkaracağız” dedi.

MEGEM Kurslarına Kayıtlar Başladı

Menteşe Belediyesi’nin Kötekli Gençlik Merkezinde (MEGEM) açtığı ücretsiz kurslara kayıtlar başladı. Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler MEGEM’in 0 252 424 06 66 numaralı telefonundan ya da https://forms.gle/RXBEfDqyowNxXu859 linkten başvuruda bulunabilirler.

Sesi Duyan Balkona Çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde elektrik direklerindeki patlamalar korkuturken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Telefonla Konuşuyordu, Ne Olduğunu Anlayamadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde telefonla konuşarak araçların arasından geçmeye çalışan yayaya motosikletin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza anı, trafikteki bir aracın kamerasına yansıdı.

Cep Telefonu Önce Patladı, Sonra Alev Aldı

SED Medya’da çalışmakta olan gazeteci Sertaç Bayraktar’ın kullandığı cep telefonu adeta bomba gibi patladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Fethiye’de Dolandırıcılık Operasyonu

Fethiye ilçesinde dolandırıcılık yaptıkları ihbarı yapılan 6 şüphelinin araç ve işyerlerinde yapılan aramada çok sayıda cep telefonu ve sim kart ele geçirildi.

Zabıta Unutulan Çantayı Sahibine Teslim Etti

Marmaris Belediyesi’nde görevli zabıta memuru Mehmet Güven, sokakta sahipsiz bir çanta buldu. İçinde para, altın ve cep telefonları bulunan çanta Antalya’dan tatil için Marmaris’e gelen sahibine ulaştırıldı.

9 Yıl Sonra Gelen Telefon, 12 Yaşındaki Çocuğa Umut Oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan 34 yaşındaki Ezgi Korkmaz'ın kan kanseri kuzeninin çocuğu için verdiği kan örneği, 9 yıl sonra 12 yaşındaki başka bir çocuğa umut oldu. Korkmaz, 9 yıl sonra kendisine gelen telefonla, küçük bir çocuğun hayatına dokunmayı başardı.

Milas’ta 1 Köpek Ve 2 Kedinin Zehirlendiği İddiası

Muğla’nın Milas ilçesinde, Ekinanbarı Mahallesi’nde sahipli 1 köpek ve 2 kedinin kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zehirlenerek telef edildiği iddia edildi.

Yamaç Paraşütü Tutkunları 2023 Yılında Da Babadağ’ı Tercih Etti

Babadağ, 2023 yılında yeni bir yamaç paraşütü uçuş rekoruna ev sahipliği yaptı. 2022 yılındaki 198 bin 724 olan yamaç paraşütü uçuş sayısı, 2023 yılında artarak tüm zamanların uçuş rekoruna ulaştı. Babadağ’dan eşsiz Ölüdeniz manzarası eşliğinde 2023 yılında toplam 233 bin 314 uçuş gerçekleştirildi.

Motosikletli Gençlerin Tehlikeli Sürüşleri Kameralara Yansıdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosikletli gençler, trafikte can güvenliklerini tehlikeye düşürerek ilerlerken, o anlar ise cep telefonları ile görüntülendi.