Televizyon Programı Haberleri

Televizyon Programı Haberleri

YATAĞINDA ÖLÜ BULUNAN GAMZE'NİN ANNE VE BABASIYLA BİRLİKTE TOPLAM 9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde öldürülen Gamze Sakallıoğlu'nun ulusal bir televizyon programına katılan annesi Turcen Sakallıoğlu ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu program sonrası gözaltına alındı. Çift ile birlikte 7 akrabası ve yakını daha gözaltına alındı.

GÜNDOĞDU, “FETHİYE HIZLI GELİŞEN BİR İLÇE, İL OLMALI”

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 il projesi ile çıkılan yolda Fethiye’nin de il olması konuşuluyor. Bununla ilgili Türkiye genelinde 19 ilçenin il olma durumu var. “Fethiye il olmaya hazır mı?” diye Clup Tuana Fethiye’nin Genel Müdürü ve Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu’ya sorduk.

Nihat Hatipoğlu, programında sorulan ilginç sorulara açıklık getirdi

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen sohbete katıldı. Hatipoğlu, televizyon programında sorulan ilginç sorulara açıklık getirerek 'Canlı yayında telefonu açtığımızda namaz sorusu soracak olan kızımız 'kaynanam bana büyü yaptı' diyor' şeklinde konuştu.

BAŞKAN DEMİR, “NE OLMUŞ FOSEPTİK BİR HAFTA DENİZE AKTIYSA”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir katıldığı bir televizyon programında, foseptik ile ilgili gelen soruya verdiği cevapla vatandaşın tepkisini çekti. Yaşanan foseptik sorunu için afet diyen Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Ne olmuş bir boru patladı da kanalizasyon bir hafta denize aktı. Tamam, biz istiyor muyuz böyle bir şeyi? Ama afet” şeklinde konuştu.

Antalya’da kaybolan iki arkadaş Fethiye’de bulundu

Antalya’da kaybolan ve ailesinin bir televizyon programı aracılığıyla da iki arkadaş polis ekiplerince Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulundu.

ÇIRALI: “BİRLİKTE YOLA ÇIKTIĞIMIZ ARKADAŞLARIMIZLA ORTAK KARAR VERDİK. FTSO YÖNETİMİ İÇİN YENİDEN ADAYIZ”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO), yasal süresine göre bu yıl kasım ayında yapılacak seçimlerine 7 ay kala Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, aday olduğunu açıkladı. Katıldığı televizyon programında konuyla ilgili soruları cevaplandıran Osman Çıralı, “Yeniden aday olma kararı benim tek başıma verebileceğim bir karar değil. Bu göreve 4 yıl önce arkadaşlarımla birlikte talip olduk. Yeniden aday olmaya da birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızla karar verdik. Başlattığımız projelerimizin, devam eden çalışmalarımızın sonuçlarını almak, pandemi nedeniyle yapamadığımız çalışmaları tamamlamak için birlikte yola çıktığım arkadaşlarımızla yeniden aday olmaya karar verdik. Odamız ve bölgemiz için hayırlısı olsun.” diye konuştu.

Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen Fethiye’de

Bir televizyon programı çekim için Fethiye gelen eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette soruları da yanıtlayan eski Devlet bakanı Kürşat Tüzmen, “Tarımıyla, ticaretiyle ve turizmi ile son derece önemli katkılar sağlayan, Türkiye’ye moral olan bir ilçemiz Fethiye. Birçok Anadolu şehrinden de büyük. İdare edilmesi kolay değil. Ama şunu gördüm burada herkes elinden gelen katkıyı sağlıyor” dedi.

'Üniversiteler fuhuş evleri' sözlerine Muğla'dan kınama

Katıldığı bir televizyon programında üniversiteler için 'fuhuş evleri' ifadelerini kullanan Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu hakkında Eğitim Sen Muğla İl Başkanlığı kınama mesajı yayımladı.

Bulut adaylara meydan okudu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut katıldığı televizyon programında Fethiye Belediye Başkan adaylarına meydan okudu.