Temayül Yoklaması Haberleri

Temayül Yoklaması Haberleri

Aday adayı Gümüş, ‘Seydikemer için hayırlısı olsun’

Muğla’da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Seydikemer Belediye Başkan aday adayı Salih Gümüş, “Teşkilatlarda bir heyecan var” diyerek program hakkında açıklamalarda bulundu.

Aday adayı Çaylı, ‘Heyecan büyük’

AK Parti temayül yoklaması Muğla’da devam ederken AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Yusuf Çaylı, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Aday adayı Yiğit, “Adeta bir demokrasi şöleni yaşıyoruz”

Muğla’da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Harun Reşit Yiğit, “Adeta bir demokrasi şöleni yaşıyoruz” diyerek program hakkında açıklamalarda bulundu.

Aday adayı Kökten, “Fethiye için hayırlısı olsun”

Muğla’da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Muhammet Kökten, “Fethiye için hayırlısı olsun” diyerek program hakkında açıklamalarda bulundu.

Aday adayı Selçuk, ‘Fethiye’yi Ak belediyecilik ile buluşturacağız’

AK Parti temayül yoklaması Muğla’da devam ediyor. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yoğun katılım ile gerçekleşen programa katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Mehmet Hikmet Selçuk, çeşitli açıklamalarda bulundu.

AK Parti’de temayül yoklaması

AK Parti'de gözler belediye başkan adaylarının belirlenmesindeki önemli kriterlerden biri olan temayül yoklamasına çevrildi. 160 bine yakın partilinin çevrimiçi katılacağı yoklama, Türkiye genelinde eş zamanlı gerçekleştirilecek.

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OTGÖZ: “TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti'de 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 81 ilde aday belirleme işleminin ilk ayağı olan teşkilat temayül yoklaması Muğla’da da yapıldı. AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yakup Otgöz; “Temayül yoklamalarımızın başta teşkilatımız olmak üzere, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

AK PARTİ MUĞLA'DA TEMAYÜL YOKLAMASI BAŞLADI

AK Parti'de milletvekili aday adaylığı listelerinin belli olmasının ardından Muğla'da temayül yoklaması online olarak gerçekleştiriliyor.

MUĞLA'DA AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

AK Parti Muğla’da, Kadem Mete’nin istifasıyla boşalan İl Başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı.

İYİ Parti'nin Temayül Yoklamasından Davut Akmeşe Çıktı

İYİ Parti Muğla'da, düşen İl Başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı. Yoklamada oy çokluğu ile sandıktan Davut Akmeşe çıktı.

İYİ Parti, İl Başkanını Belirlemek için Temayül Yoklaması Yapıyor

İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı, partisinin aldığı ihraç kararı mahkemece iptal edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın ziyaret edeceğini açıklaması üzerine, Yönetim Kurulu'ndan istifa edenler olmuştu. İstifalar üzerine İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ'ın da yönetimi düşmüştü. Düşen İl Başkanlığında yeni il başkanının belirlenmesi için bugün temayül yoklaması yapılıyor.

AK Parti’den Fethiye’de Temayül

AK Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz Cumartesi günü AK Parti Fethiye İlçe merkezinde temayül yoklaması yapıldı. Yoğun katılımın olduğu temayül yoklamasına; AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ile AK Parti Karaman eski milletvekili Mevlüt Akgün ve AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete katıldı. AK Parti Fethiye ilçe başkanının belirlenmesi amacıyla gerçekleşen temayül yoklamasında oy kullanan AK partililer; ilçe başkanlığı için belirledikleri 3 ismin bulunduğu zarfları; sandığa attılar. Fethiye Belediye başkan aday adayı olan Kadir Sarıhan; geçtiğimiz hafta ilçe başkanlığından istifa etmişti…