Temiz Petek Haberleri

Temiz Petek Haberleri

Muğla Büyükşehir Türkiye’de İlkleri Gerçekleştiriyor

2014 yılında kurulan Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde sağlık, çevre, tarım, kültür gibi farklı alanlarda birçok yenilikçi projeyi hayata geçirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin Mavi Deniz Temiz Kıyılar, Kısa Mola, Mor Yaşam, Temiz petek, Yerel tohum Merkezi, Toprak, Sulama suyu ve yaprak laboratuvarı, Muğla Tarımsal Güçbirliği kooperatifi, Oyuncak Kütüphanesi, ODTÜ İşbirliği Yenilenebilir Enerji projeleri ve “Gocamandan Toruna Muğla Yemekleri” kitabı özellikleri ile Türkiye’de ilk olma özelliği gösteriyor.

202 Bin petek şoklandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi arıcıların en büyük sorunlarından biri olan Büyük Balmumu Güvesine karşı 2018 yılında başlattığı, Türkiye’de ilk ve tek olan “Temiz Petek Projesi” ile arıcılara destek olmaya devam ediyor.

Türkiye’de ilk ve Tek “Temiz Petek Projesi” Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi arıcıların büyük sorunlarından biri olan Büyük Balmumu Güvesine karşı başlattığı “Temiz Petek” projesi bu yıl Köyceğiz Merkez ve Marmaris Çamlı Mahallesi’nde arıcılara hizmet vermeye başladı. Hizmetten yararlanmak isteyen arıcılar Büyükşehir Çağrı merkezini arayarak bilgi ve randevu alabilecek.

‘Temiz Petek Projesi’ Türkiye’de ilk ve tek

Muğla Büyükşehir Belediyesi arıcıların büyük sorunlarından biri olan balmumu güvesine karşı başlattığı “Temiz Petek” projesi ile bu yıl Köyceğiz Merkez ve Marmaris Çamlı Mahallesi’nde arıcılara destek olacak. Proje 1 Eylül 2023 tarihinde başlayacak.