Temizleniyor Haberleri

Temizleniyor Haberleri

Fethiye’de İbadethaneler Temizleniyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan ibadethaneler görevliler tarafından temizleniyor.

Mavi yolculuğun merkezinde hayalet ağ temizliği

 Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Muğla kıyılarında bulunan hayalet ağlar temizleniyor. Vatandaşların bilgilenmesine yönelik yapılan çalışmalarda 'Sucul İstilacı Türler ve Hayalet Av Araçları Farkındalık' etkinliği düzenlendi.

Konteynerlerin dezenfeksiyon ve temizliğine hız verildi

Menteşe Belediyesi ilçe genelindeki 4 Bin 65 adet çöp konteynerini ilaçlama ve dezenfeksiyon sistemine sahip özel temizleme aracıyla yıkayarak temizliyor.

Tıkanan dereler temizleniyor

Muğla'nın Marmaris İlçesinde, orman yangınlarından sonra gelen sağanak yağışların etkisi ile dere yataklarına düşen ve ara tıkanmalara sebep olan ağaç parçaları Marmaris Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor.

Ortaca’da dereler temizleniyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde dere temizliği çalışmalarına devam ediyor.

Marmaris’te yağmur öncesi hazırlıklar hızlandı

Orman yangınlarının ardından artan sel riskine karşı Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü geniş kapsamlı çalışma başlattı. Dere yatakları, menfez, ızgara ve tahliye kanalları gibi yağmur suyunun tahliyesinde önem arz eden her yer temizleniyor.

Yanan ormanlar temizleniyor

Muğla’da 11 gün süren yangınlarda en çok etkilenen Bodrum’un Mazı köyündeki orman alanlarında temizlik çalışmaları başladı.

Belediye ekipleri görüntü kirliliğine müdahale ediyor

Bodrum'da, kamuya açık alanlarda görüntü kirliliği oluşturan anlamsız duvar yazıları ve çizimleri, belediye ekiplerince temizleniyor.

Camiler Belediye Ekiplerince Temizleniyor

Seydikemer Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı nedeniyle ilçedeki camileri tek tek temizliyor. Cami Temizlik Timi, Ramazan ayı boyunca her gün ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerdeki camilerin halılarını temizlerken, her yerin dip köşe temizliğini de yapıyorlar.

Bakan Kurum'dan Müjde :Fethiye körfezi 250 milyonluk dev proje ile temizleniyor

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Muğla 'nın bakan trafiği arttı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarieroğlu Ortaca'da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Fethiye'de ,Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise Bodrum'da bir dizi ziyaretler yapmak ve açılışlara katılmak üzere Muğla 'ya geldi.

Çalış Plajı Kumsalı Temizleniyor

Gün batımı ve denizi ile ünlü Çalış plajında sezon açılış hazırlıkları tamamlanmak üzere. Çalış plajının kumu; kum eleme makinesi tarafından temizleniyor.