Ticaret Odası, Haberleri

Ticaret Odası, Haberleri

Marmaris’ten Antalya’ya turizm çıkarması

Yaklaşan turizm sezonu öncesi Marmaris Ticaret Odası, GETOB ve YDA Dalaman Havalimanı yöneticilerinden oluşan heyet, Marmaris’e turist getiren yerli ve yabancı tur operatörlerinin Antalya’da bulunan merkez ofislerini ziyaret ederek üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi.

Karaca'dan Deniz Ticaret Odasına Dostluk Eli

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti. Karaca, uyumlu bir çalışma ile 5 yılı geride bıraktıklarını söyledi. 

Marmaris’te İklim Krizi Ve Turizm Ele Alınacak

Marmaris Ticaret Odası (MTO) tarafından tüm dünyayı etkisi altına alan ve turizm sektörünü oldukça yakından ilgilendiren iklim krizi masaya yatırılıyor.

Yılda 8 bin organ nakli yapılıyor

Ortaca İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Organ Bağışı Haftası’nda İlçe Müftülüğü işbirliğinde seminer düzenlendi.

Turizm fuarında Marmaris tanıtılıyor

Dünya’nın en önemli turizm fuarlarından olan World Travel Market (WTM) Londra, 44. kez kapılarını açtı.

Çaylı, İMEAK Başkanı Tugay'ı Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay’ı ziyaret etti. 

Muğla’dan Rodos’a Geçmiş Olsun ve İlişkileri Güçlendirme Ziyareti

MUTSO Heyeti ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, hem yaşanan orman yangınlar nedeniyle ‘geçmiş olsun’ demek, hem de ikili ticari ilişkileri güçlendirmek adına Rodos’a gitti.

Ticaret Odası hizmet aracı TOGG geldi

Marmaris Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79'uncu Genel Kurulu’nda yapılan kura çekimini neticesinde 61'inci sıradan teslim almaya hak kazandıkları yerli ve milli ilk elektrikli otomobil TOGG'u teslim alarak envanterlerine kaydettiler.

Turistlerden gelen şikayetler ile ilgili toplantı yapıldı

 Muhteşem koyları, denizi, doğası ile dünyanın ve Türkiye’nin en gözde tatil bölgelerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris Ticaret Odası ev sahipliğinde, yurt dışı tur acentelerinin temsilcileri ile birlikte turizm kriterleri toplantısı yapıldı.

Kaymakam Karaman, Deniz Ticaret Odası’nı Ziyaret Etti

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

BAŞKAN TUGAY, “ÖNEMLİ BİR FUAR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay, Marine Tech'i değerlendirdi.

BAŞKAN ÇIRALI, “ÜYELERİMİZİ OY KULLANMAYA DAVET EDİYORUM”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, Cumartesi günü Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan FTSO seçimlerine tüm üyeleri vatandaşlık görevlerini yapmak üzere davet ederken, “Ne yazık ki seçim çalışmaları kapsamında bazı arkadaşlar bel altı karalama çalışmaları ile seçim çalışması yapıyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası bu durumlara kesinlikle alışkın değildir. Odanın itibarını zedelemeye kimsenin hakkı yok” dedi.

DTO FETHİYE ŞUBESİ YÖNETİMİ BELİRLENDİ

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen genel kurulda DTO Fethiye Şube Başkanlığı’na İlkay Tugay seçilmişti. Fethiye İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yönetim ve organ seçimleri yapıldı.

SOMYÜREK, “RENGİMİZ KIRMIZI”

Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi genel kurulu yarın yapılacak. Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, tüm üyeleri sandığa davet etti. 

BAŞKAN ARIKAN, “RENGİMİZ MAVİ”

8 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Deniz Ticaret Odası seçimleri öncesinde Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı ve Başkan adayı Şaban Arıkan FRT TV mikrofonlarına konuştu. 

BAŞKAN ADAYI SOMYÜREK, “SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ” 

Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, denizcilik sektörünün tüm sorunlarının takipçisi olacaklarını söyledi. 

BAŞKAN ADAYI SOMYÜREK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

8 Ekim Cumartesi günü yapılacak Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi seçimleri öncesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, ekibiyle birlikte üyeleri ve sektör paydaşlarını ziyaret etmeye devam ediyor… 

BODRUM'DA SEÇİMİ MAHMUT KOCADON'UN EKİBİ KAZANDI

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) seçimlerinde, Mahmut Kocadon'un liderliğini yaptığı Mavi Ekip, 10 komitenin tamamını alarak seçimi kazandı.

BAŞKAN ARIKAN, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı ve Başkan Adayı Şaban Arıkan, Fethiye programının konuğu oldu.

BAŞKAN KIRAN, DTO YÖNETİMİ VE ÜYELERİYE İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Fethiye Şubesi Yönetimi ve Üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. 

SOMYÜREK, “KARAOT PROJESİ OLMAZSA OLMAZIMIZ” 

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda üye ziyaretleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Adayı Somyürek, şeffaf ve denetlemeye açık bir yönetim anlayışı benimsediklerinin altını çizdi. 

VİRA BİSMİLLAH DİYEREK ADAY OLDU

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi başkanlığı için Fethiye’nin denizcilerinden Ali Somyürek’de aday olduğunu sosyal medya hesabından ‘’Vira Bismillah’’ diyerek açıkladı.

HALİKARNAS ÇALIŞMA GRUBU YEREL ESNAFIN KALKINMASI İÇİN TER DÖKECEK

Bodrum Ticaret Odası seçimlerine kısa bir süre kala Halikarnas Çalışma Grubu'nun adayı iş adamı Engin Kaplan, gelecek dönemde stratejik hamlelerle yerel esnafın kalkınması için çalışmalar yürütüleceğini belirtti.

TUGAY,’’ EN KISA ZAMANDA SINAV MERKEZİNİ AÇMAMIZ GEREKİYOR’’

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Meclis Başkanı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Adayı İlkay Tugay, dün akşam FRT TV’de canlı olarak yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda konuşan Tugay, seçimi kazandığı takdirde yapacağı projeler başta olmak üzere, sınav merkezi, P&N sigortası ve deniz sorunları ile ilgili sorulan soruları yanıtladı. FRT TV ekranlarında yayınlanan Fethiye programında, dün gece ‘’Deniz sorunları’’ konuşuldu. Programa konuk olan İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Meclis Başkanı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Adayı İlkay Tugay, Seda Köktener ve Arzu Sipahi’nin sorduğu soruları yanıtladı.

BAŞKAN TUGAY, “27 YAŞINDA EN GENÇ KAPTAN OLARAK UZUN YOL KAPTANLIĞI YAPTIM”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Meclis Başkanı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Adayı İlkay Tugay kimdir? 

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI SEÇİM TARİHİ BELLİ OLDU!

SEÇİM 8 EKİM 2022’DE! İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanlığı olağan genel kurulunun tarihi belli oldu. İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanlığı 8 Ekim 2022 Cumartesi günü seçimli olağan genel kurulunun Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonunda yapılacağı öğrenildi.

Marmaris Ticaret Odası kültür yayınlarına iki yeni kitap daha ekledi

Marmaris Ticaret Odası, bugüne kadar hazırlamış olduğu kültür yayınlarına iki yeni kitap daha ekledi. 'Kaybolan Mavi' ve Yaşarsan Anı Olur, Uyursan Rüya Görürsün' isimli kitaplar EMITT'te tanıtıldı.

Marmaris, EMİTT’e çıkarma yaptı

Marmaris, 25. kez kapılarını açacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'e adeta çıkarma yaptı. Marmaris Belediyesi, Ticaret Odası, GETOB ve diğer katılımcılar Marmaris'i anlatmak için hazır.

Marmaris Ticaret Odası, turizm fuarında yerini alacak

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl ara verilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı (EMITT) 25. kez kapılarını açacak. Salon 3/B-251 alanında Marmaris Ticaret Odası (MTO)'nın da yer alacağı dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan EMITT'te bu yıl 'Dünya'nın İncisi Marmaris' rüzgarı esecek.

Muğla Borsa ve Odaları bir araya geldi

Muğla Borsa ve Odaları Datça’da düzenlenen ortak toplantıda bir araya gelerek üyelerin sorunları ve taleplerine ilişkin yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüştü.