Ticari Taksi Haberleri

Ticari Taksi Haberleri

Ticari takside çıkan yangında araç kullanılamaz hale geldi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde seyir halindeki bir ticari takside çıkan yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi.

Milas'ta trafik kazası: 1'i ağır 5 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde ticari taksi ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Ticari Taksiler Sivil ve Resmi Polisler Tarafından Denetlendi

Fethiye ilçesinde vatandaşlar tarafından yapılan yoğun şikayetler sonucunda harekete geçen Fethiye Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri oluşturduğu sivil ve resmi ekipler tarafından Ticari taksileri denetledi. Müşteri olarak ticari taksilere binen polis ekipleri taksimetre çalıştırmayan ticari taksi şoförlerine cezai işlemleri uyguladı şehrin değişik bölgelerinde sivil ve resmi trafik ekipleri Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren ticari taksileri ve şoförlerini denetledi.

MUĞLALI TAKSİCİ KURTARILAMADI

Muğla’nın Menteşe ilçesinde seyir halindeki ticari taksi sürücüsü Yavuz Ceylan kalp krizi geçirmesi sonrası Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Ceylan 5 günlük yaşam savaşını kaybetti.

KALP KRİZİ GEÇİREN TAKSİCİNİN O ANLARI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde seyir halindeki ticari taksi sürücüsü kalp krizi geçirdi. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve bir motosiklete çarptığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Muğla’da ticari taksilere uyarı

İstanbul'da yaşanan taksici krizinin ardından Muğla'da da vatandaşlar tarafından şikayetlerin artmasının ardından Muğla Valiliği ticari taksilerin uyması gereken kuralları hatırlatan kararları yayımladı.

Ticari taksi yandı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesinde seyir halinde olan 48 T 4293 plakalı ticari taksi yanması sonucu kullanılmaz hale geldi.

Ticari taksi kamyona arkadan çarptı

Fethiye’de dün akşam meydana gelen trafik kazasında ticari taksi kamyona arkadan çarptı. Kazada araçta sıkışan sürücünün imdadına itfaiye yetişti. Kazada 2 kişi yaralandı.

Taksiciler Oyun Havalarıyla Moral Buluyor

Koronavirüs salgını nedeniyle müşteri kaybı yaşayan taksi şoförleri, yevmiyelerini çıkaramamaktan yakınırken ödemek zorunda kaldıkları giderlerden dolayı da zor günler yaşıyor. Sokağa çıkma kısıtlaması ve alınan son tedbir kararlarından dolayı da sosyal aktivitelerin büyük oranda azalmasıyla birlikte taksicilerin iş hacmi durma noktasına geldi. Fethiye'de hizmet veren Otogar Taksi Durağı'ndaki ticari taksi şoförleri, pandemi günlerindeki işsizlikten dolayı bozulan morallerini, oyun havası oynayarak yerine getirmeye çalışıyor.

Çiçek saksısında uyuşturucu taşırken yakalandı

Marmaris Çetibeli Jandarma kontrol noktasında ticari taksi içindeki bulunan yolcunun yanında taşıdığı çiçek saksısında 1235 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.