Trafiğe Kapalı Haberleri

Trafiğe Kapalı Haberleri

Marmaris’te İçmeler-Turunç yolu bir ay trafiğe kapalı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris Bozburun Yarımadasında başlatılan çalışmalar dahilinde Atatürk Barajından Turunç, Bozburun, Selimiye, Söğüt, Bayır, Osmaniye ve Taşlıca Mahallelerine içme suyu sağlanacak. Yaklaşık 262 milyon 980 bin TL tutarındaki proje için başlatılan çalışmalar sebebi ile 4 Aralık’ta İçmeler-Turunç yolu 30 günlüğüne trafiğe kapatıldı.

Bisiklet Yarışı Kapsamında Bu Yollar Kapalı Olacak

Uluslararası Likya Granfondo Bisiklet yarışı kapsamında; 1 Ekim Pazar günü sabah saat 09.00’da Seydikemer Kavşak, Çobanlar, Alaçat, Kadıköy, Döğer, Girmeler güzergahlarındaki yollar tek yönlü (gidiş yönlü) trafiğe kapalı olacak.

Tersane'de Trafik Sorunu Devam Ediyor

Fethiye'de yıllardır devam eden tersane sorunu çözülemiyor. Turizm sezonunun devam etmesiyle yerli ve yabancı vatandaşlar denize gitmek için tersanenin bulunduğu yol kullanılıyor. Fakat kimi zamanlar teknelerin denize indirilmesinden ötürü yol saatlerde trafiğe kapalı kalabiliyor.

Park etmenin yasak olmasına rağmen Beşkaza Meydanı motosikletten geçilmiyor

Fethiye’nin simgelerinden biri olan Beşkaza Meydanı, trafiğe kapalı durumda olması ve araçların park etmesinin de yasak olmasına rağmen otopark alanı haline geldi.

Tersane’de Trafik Çilesi Bitmiyor

Fethiye'de yıllardır devam eden tersane sorunu çözülemiyor.Turizm sezonunun açılmasının ardından yerli ve yabancı vatandaşlar denize gitmek için tersanenin bulunduğu yol kullanılıyor. Fakat kimi zamanlar teknelerin denize indirilmesinden ötürü yol saatlerde trafiğe kapalı kalabiliyor.

Motosiklet Sürücüleri Üzerinde Denetim Yapıldı

Fethiye Trafik Büro Amirliği ve Fethiye Belediyesi Zabıta görevlileri ortak denetiminde Dispanser Sokak ve diğer trafiğe kapalı yaya ve bisiklet yollarında motosiklet sürücüleri üzerinde denetim yapıldı.

Tersane Sorunu Devam Ediyor

Fethiye’de yıllardır devam eden tersane sorunu çözülemiyor. Turizm sezonunun açılmasının ardından yerli ve yabancı vatandaşlar denize gitmek için tersanenin bulunduğu yol kullanılıyor. Fakat kimi zamanlar teknelerin denize indirilmesinden ötürü yol saatlerde trafiğe kapalı kalabiliyor.

Yol yapım çalışmaları devam ediyor

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ işbirliği ile başlayan kanalizasyon kolektör hattı çalışması nedeni ile 22 metrelik yolun bir kısmı trafiğe kapalı durumda bulunuyor.

ATATÜRK CADDESİ TRAFİĞE KAPALI

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı çalışmaları Atatürk Caddesi’nde devam ediyor.

Mustafa Kemal Bulvarı Trafiğe Açıldı

Uzun süredir trafiğe kapalı olan Mustafa Kemal Bulvarı diğer adıyla 22 metrelik yol trafiğe açıldı.

ÇALIŞ SAHİLİ’NDE MOTORSİKLET SORUNU

Bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Çalış Sahili’nde trafiğe kapalı alanda dolaşan elektrikli bisikletler ve motosikletler tehlike oluşturuyor. Esnaflar ve vatandaşlar en kalabalık olan zamanlarda sahilde motosikletlerin ve elektrikli bisikletlerin yayaların arasında dolaşmasının tehlike arz ettiğini ifade ediyorlar.

Üst yol kısa süreliğine trafiğe kapandı

Fethiye’nin farklı noktalarında alt, üst yapı ve içme suyu hattı değişikliği çalışmaları devam ediyor. Son olarak Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, Aydem ve Telekominasyon şirketleri işbirliği ile çalışmalar üst yolda devam ediyor. Yapılan çalışmalar nedeni ile üst yol olarak bilinen mevkii trafiğe kapanırken Atatürk Caddesi çift şerit olarak faaliyet gösteriyor. Çalışmaların 30 Mayıs tarihinde bitmesi planlanıyor.

Trafiğe Kapalı Alanlarda Motor Kullananlara Ceza Yağdı

Fethiye’de trafiğe kapalı olan alanlarda motor kullanan sürücülere 314’er TL ceza kesildi.

Fethiye’de otopark sorunu büyüyor

Fethiye’de otopark sorunu giderek büyüyor. Geçtiğimiz günlerde cadde ve sokaklarda ki parkomat sisteminin inşaatlar ve çeşitli nedenler ile durdurulmasının ardından ilçede trafiğe kapalı cadde ve sokaklar bir anda otoparka döndü. Vatandaşlar ve esnaflar trafiğe kapalı alanların otoparka dönmesine tepki göstererek, pandemi nedeni ile kapalı olan okulların bahçelerinin bir an önce otoparka açılmasını istediler.