Trafik Akışı Haberleri

Trafik Akışı Haberleri

Ana isale hattı patladı, yollar göle döndü

Torba Mahallesi'nde ana isale hattı patladı, yollar adeta göle döndü. Yolda trafik akışı alternatif güzergahtan kontrollü olarak sağlanıyor.

Muğla'da yoğun sis kazaya neden oldu

Muğla merkez Menteşe ilçesinde etkili olan sis kazaları da beraberinde getirdi. Görğş mesafesinin oldukça düştüğü bölgede trafik akışında da ciddi sıkıntılar yaşanırken meydana gelen kazalarda maddi hasar oluştu.

Bodrum'da Belediye Ekipleri Sağanak Yağışta Sahada Çalıştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde metrekareye dünden bu yana 23 kilogram yağış düşerken, belediye ekipleri de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli önlemleri aldı.

Ekiplerden Trafik Dubaları Kontrolü

Marmaris Belediyesi’nde ekipler yaz döneminde trafik akışını güvende tutmak ve uygunsuz parkı önlemek amacıyla yapılan dubalara bakım yapıyor, kullanılamaz hale gelenleri yeniliyor.

Jandarma trafiği havadan denetledi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri sorumluluk bölgelerinde trafik akışını havadan helikopter ile denetledi.

Göcek Tüneli’nde trafik akışı durdu

Fethiye-Muğla karayolu Göcek Tüneli mevkiinde yolda oluşan buzlanma nedeniyle trafik akışı durdu.

Jandarmadan trafik ve maske-mesafe denetimi

Yüz yüze eğitim-öğretimin başlamasının ardından Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na abğlı ekipler okul önlerinde trafik akışı ve öğrenci servislerinde maske mesafe denetimi yaptı.