Trafik Denetim Haberleri

Trafik Denetim Haberleri

Fethiye’de zabıta ekiplerinden trafik denetimi

 Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaz sezonuyla birlikte artan trafik ve park sorunlarına karşı Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler harekete geçti.

Marmaris trafik ekipleri şok denetimlere devam ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesi Emniyet Müdürlüğüne bağlı Marmaris Trafik Tescil ve Denetleme Amirliği ekipleri ilçe genelinde trafik denetimlerine devam ediyor.

Milas'ta Trafik Denetimleri Sürüyor

Muğla'nın Milas ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nden trafik kurallarını ihlal eden sürücüleri tespit ederek cezai işlem uygulanıyor.

Fethiye'de Drone İle Sürücüler Denetlendi Kurallara Uymayanlara 30 Bin Tl Ceza Kesildi

Fethiye şehir içi trafiğinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dron ile kurallara uymayanları havadan tespit etti. Kurallara uymayan sürücülere toplam 30 bin TL para cezası kesildi.

Yeni Yıl Öncesi Trafik Denetimleri Artırıldı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yeni yıl öncesi trafik denetimleri artırıldı.

Trafik denetimi gerçekleştirildi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla denetim gerçekleştirildi. Denetimde 25 araca çeşitli maddelerden 114 bin 126 TL para cezası uygulandı.

Trafik polislerine halkla ilişkiler ve iletişim eğitimi verildi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından personelin halkla ilişkiler ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi amacıyla polis ekiplerine trafik denetimlerinde Halkla İlişkiler ve İletişim Eğitimi verildi.

Marmaris'te jandarma trafik denetimlerine hız kesmeden devam ediyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde motosiklet ve araç sürücülerine yönelik uygulama ve denetim yapan jandarma ekipleri kurallara uymayan sürücüler, ceza yemekten kaçamadı.

Trafik denetiminden kaçtı, araçta asılı kalan trafik polisi son anda kurtuldu

Muğla’nın Milas ilçesinde trafik denetimleri sırasında evraklarını vermek istemeyen sürücü, denetimden kaçtı. O esnada aracın yan tarafında asılı kalan trafik polisi ise yaklaşık 4 metre sürüklenirken, olaydan yara almadan kurtuldu. Kaçan şüpheli sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Muğla’da trafik ekipleri motosikletlere yönelik uygulama gerçekleştirdi

Muğla’da elektrikli bisiklet, e-skuter ve motosikletlere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 10 sürücüye çeşitli maddelerden 29 bin 167 TL para cezası uygulandı.

Kural tanımayan sürücüler kameralardan tespit ediliyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Trafik Tescil Amirliği'ne bağlı ekipler ilçe genelinde trafik denetimlerine devam ediyor.

Trafik denetimleri devam ediyor

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi yapıldı.

561 Araç Ve Sürücüye 891 Bin TL Ceza

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Bölge Trafik Şube Müdürlüklerine bağlı Muğla genelindeki ekipler tarafından 25-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirile trafik denetimlerinde 561 araç ve sürücüsüne trafik idari para cezası uygulandı.

Trafik denetimleri sürüyor

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi yapıldı.

1 saatte 15 araç cezadan kaçamadı

Muğla'nın Datça ilçesinde gerçekleştirilen drone destekli trafik denetimlerinde kurallara uymayan 15 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Drone Destekli Denetim

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen drone destekli trafik denetimlerinde kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Denetimler çerçevesinde 1 saat içerisinde kask takmayan motosiklet sürücülerine ve kırmızı ışık ihlali yapan sürücülere toplam 27 bin lira cezai işlem uygulandı.

Fethiye'de Motosiklet Denetimi Yapıldı

Fethiye Trafik Şube ekipleri tarafından ilçenin farklı noktalarında motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi ve doğru ekipman kullanımı bilgilendirmesi yapıldı.

Trafik Ekipleri 24 Saat Denetimlere Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris İlçesi Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri ilçe genelinde trafik denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Özellikle akşam saatlerinde hız ve alkol kontrolü yapan ekipler bir saat içinde 10 sürücüye cezai işlem uyguladı.

Havadan Drone ile trafik denetimi yapıldı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından havadan Drone ile trafik denetimi gerçekleştirildi.

Taksi denetimlerine hız verildi

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik ekipleri, şehir içi trafiğin düzenli ve güvenli bir şekilde ilerlemesi amacıyla ve vatandaşlardan gelen taksimetre şikayetleri üzere taksi şoförlerine yönelik trafik denetimlerini sıklaştırdı.

Fethiye’de motosiklet denetimi yapıldı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından Taşkaya Mahallesi Erasta AVM bölgesinde motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi yapıldı.

Trafik Zabıta Ekipleri Denetimlerini Sürdürüyor

Bodrum’da Trafik Zabıta ekipleri, yaya yoğunluğunun olduğu bölgelerde denetimlerini sıklaştırdı.

Drone destekli trafik denetimi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Trafik Tescil ve Denetleme Amirliği ekipleri yaz sezonunda trafiğin artması ile birlikte denetimlerini de sıklaştırdı.

Trafik denetimleri artırıldı

Kurban Bayramı tatili ile birlikte trafik yoğunluğu da yaşanmaya başlarken Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3.Etap Sahil Bandı’nda trafik ekipleri karayolları üzerinde yaptıkları denetimlerde sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Dronlu trafik denetimi 

Fethiye’de dronlu trafik denetimi gerçekleştirdi. 

KGYS' İLE TRAFİK DENETİMİ

Muğla'da şehir merkezlerinde trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla Kent Gü enlik Yönetim Sistemi (KGYS) ile kavşaklarda, okul önlerinde denetim yapılıyor.

MUĞLA’DA TRAFİK BİRİMLERİNDE GÖREVLİ EMNİYET PERSONELİ EĞİTİMDEN GEÇİYOR

Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'ndeki tüm personele 'Trafik Denetimlerinde Halkla İlişkiler ve İletişim Eğitimi' veriliyor.

Safari jeeplerine sıkı trafik denetimleri devam ediyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turistik kırsal mahallelerinde safari adı ile tur yapan jeeplere trafik ekipleri tarafından her gün sıkı denetim uygulanırken, yapılan uygulamalara rağmen kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı.

Emniyet’in ‘uçan göz’ünü kadın pilot uçurdu

Kurban Bayramı tatilini Muğla'nın Fethiye, Marmaris, Datça, Dalaman, Ortaca ve Ula ilçelerinde geçiren tatilciler, 9 günlük tatilin son gününde dönüş yolculuğuna geçti. Komiser Ebru Pilot'un kullandığı helikopterle havadan yapılan trafik denetiminde kavşaklarda yoğunluk oluştuğu görüldü.

Trafik denetimlerine takılan alkollü sürücüler ceza yemekten kurtulamadı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde rutin olarak yapılan trafik denetimlerinde alkollü sürücüler ceza yemekten kurtulamadı. Denetleme sırasında kendisini gazeteci olarak tanıtıp telefonu ile çekim yapmaya başlayan bir sürücü ise bölgeye gelen gerçek gazetecileri görünce direnmeyi bırakıp tutanağı imzaladı. Önce kendisinin gazeteci olduğunu iddia eden alkollü sürücü denetimlere sonradan katılan gerçek basın mensuplarını görünce bu kez gazetecileri hedef alarak onların görüntülerini çekmeye çalıştı.