Trafik Kazaları Haberleri

Trafik Kazaları Haberleri

Milas'taki Kazalarda 3 Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

Muğla'nın Milas ilçesinde gün içerisinde meydana gelen trafik kazalarında 3 motosiklet sürücüsü yaralandı.

Marmaris'te jandarma trafik denetimlerine hız kesmeden devam ediyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde motosiklet ve araç sürücülerine yönelik uygulama ve denetim yapan jandarma ekipleri kurallara uymayan sürücüler, ceza yemekten kaçamadı.

Bayramın son günü trafik ekipleri havadan denetim gerçekleştirdi

Muğla Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri Bayramın son günü trafik kazalarını önlemek maksadıyla havadan denetim gerçekleştirdi.

YAĞMUR KAZALARI

Menteşe ilçesinde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası kayganlaşan zemin nedeniyle şehir merkezinde trafik kazaları yaşandı.

KGYS' İLE TRAFİK DENETİMİ

Muğla'da şehir merkezlerinde trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla Kent Gü enlik Yönetim Sistemi (KGYS) ile kavşaklarda, okul önlerinde denetim yapılıyor.

Muğla’da toplu taşıma araçları denetlendi

Muğla'da toplu taşıma araçların da meydana gelen trafik kazalarını önlemek amacıyla uygulama gerçekleştirildi.

BAKANLIKTAN TRAFİK KURALLARI UYARISI

İçişleri Bakanlığı vatandaşlara gönderdiği SMS ile trafik kurallara uyma çağrısı yaptı. Gönderilen SMS’te 20212 yılında trafik kazalarında ölenlerin yüzde 22’sinin yaya olduğu vurgusu yapıldı.

Yağmur bir anda bastırdı sokaklar göle döndü kazalar ardı ardına geldi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kayganlaşan yollar nedeniyle ilçede trafik kazaları yaşandı.

Datça’da MOBESE denetimleri arttırıldı

Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanmasının yanında trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla MOBESE denetimlerini arttırdı.

Datça’da trafik denetimlerinde MOBESE ağırlığı

Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçedeki trafik kazalarının önlenmesi, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi amacıyla önümüzdeki süreçte MOBESE kameralarına ağırlık verecek.

Derneğin Amaçları Anlatıldı

Trafik Kazaları ve İş Kazası Mağdurları Derneği Başkanı Mehmet Döver ile derneğin kurucu üyelerinden Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Bozbaş yaptıkları açıklamada trafik kazaları ile ilgili bilgiler aktarıp, kazaların yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin alınmasını istediler. Trafik Kazaları ve İş Kazası Mağdurları Derneği Başkanı Mehmet Döver, “Bölgemizde ve ülkemizde meydana gelen trafik kazalarının en aza indirilmesi, olası zararların sonuçlarının azaltılması, trafik kazaları ve iş kazalarının adeta bir kader olmaktan çıkartılarak gerekli önleyici ve tedbirlerin alınarak farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.