Türkiye Bisiklet Federasyonu Haberleri

Türkiye Bisiklet Federasyonu Haberleri

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Marmaris-Bodrum etabının startı verildi

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye) Marmaris-Bodrum etabı başladı.

Yiğit, ‘Ülkemizin Tanıtımı İçin Gerçekten Çok Önemli’

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Fethiye – Marmaris Etabı Bisiklet Turu Başladı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2024) dördüncü gününde Fethiye-Marmaris etabı başladı.

Müdür Dadaşoğlu'na plaket takdim edildi

Türkiye Bisiklet Federasyonu, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Marmaris etabı öncesi emeklerinden dolayı Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Türkiye Bisiklet Turu’nun Fethiye-Marmaris Etabı Başladı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Marmaris etabı sporcuların start almasıyla başladı.

Yiğit," Bisiklet Turu’nu kazasız, belasız tamamladık"

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) 166km Fethiye – Marmaris etabı Gaffar Okkan Caddesi’nde sporcuların start alması ile beraber başladı.

Bisiklet turunun zorlu etabını Lutsenko kazandı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Babadağ Etabı’nı, Astana Kazakistan takımından Alexey Lutsenko kazandı.

Bisikletle Paraşütten Atladı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Babadağ Etabı renkli görüntülere sahne oluyor.

Bisiklet Turu'nun Fethiye-Babadağ etabı devam ediyor

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Fethiye – Babadağ etabı için yarışı devam ediyor. 

Başkan Karaca,“Fethiye Tanıtımı Adına Çok Güzel Organizasyon”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Kaymakam Ertaş, “Fethiye’nin tanıtımı açısından harika bir organizasyon”

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Vali Akbıyık, “Muğla’mız için çok önemli bir organizasyon”

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Muğla, 19 dilde 190 ülkede tanıtılmış olacak

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilen ve 8 Ekim 2023 günü başlayacak olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu' için Muğla'da hazırlıklar tamamlandı. 8 günde 8 etap şeklinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte Fethiye, Marmaris ve Bodrum etapları da bulunuyor. Program kapsamında Muğla 19 dilde 190 ülkede tanıtılmış olacak.

Türkiye Bisiklet Turu’nun Tanıtımı Yapıldı

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 8-15 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve 8 gün boyunca Eurosport ve TRT ekranlarından milyonlarca haneye ulaşacak 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için hazırlıklar devam ederken dev organizasyonun tanıtım toplantısı Türkiye Bisiklet Federasyonu ev sahipliğinde İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi. 

CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU NİSAN AYINDA

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Baş Raportörü Baki İlgün beraberinde  Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi İlker Cömert Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret ederek bu sene 58.si gerçekleştirilecek olan Dünyanın ve Türkiye’nin en prestijli yarışlarından biri olarak kabul edilen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu hakkında bilgi verdiler.

MUĞLALI BİSİKLETÇİLER TÜRKİYE İKİNCİSİ

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya da düzenlenen Bisiklet Turkiye Şampiyonasında Nurettin Emre Oruç, Barış Akkoyun, Mevlüt Emre Özkurt ve Fatih Güngör den oluşan Muğla Karya GSK Bisiklet Takımı Türkiye 2.si oldu.

MUĞLA’DA İŞE BİSİKLET İLE GİTTİLER

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve İl Müdürlüğü Şube Müdürleri 16-22 Eylül 2022 Avrupa Hareketlilik Haftası Kapsamında Kötekli’de bulunan İl Müdürlüğü Lojmanlarından işyerleri olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Binasına 7 km Bisiklet sürerek gittiler.

Muğla Bisiklet Takımı Türkiye Şampiyonası’ndan madalya ile döndü

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 22-26 Haziran 2022 tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenen Türkiye Bisiklet Yol Yarışına katılan Muğla Bisiklet Takımı Türkiye 3.sü oldu.

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başladı

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (Tour of Türkiye), 207 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabıyla start aldı.

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenecek 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, yarın Bodrum-Kuşadası etabıyla başlıyor. Tur öncesi son basın toplantısı Bodrum'da gerçekleştirildi.

Türk Telekom’un desteklediği ‘Bisiklet Macerası Boostcamp’ başladı

Türk Telekom tarafından desteklenen 'Yol bisikleti kampı Boostcamp' Marmaris'te başladı. 5 gün sürecek olan yol bisikleti kampı Boostcamp'te 200'e yakın yerli ve yabancı pek çok bisiklet tutkunu bir araya geldi. Kampın ilk gününde Muğla Valisi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı da sporcuları ziyaret etti.

Küçükbakırcı, Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlıyoruz

56. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 6. etabı için Fethiye’ye gelen Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, “bu organizasyonları, bu bölgede yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerini tüm dünyaya sergileyeceğiz” dedi. 

129,1 km’lik Fethiye-Marmaris etabı start aldı

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2021) 6. günündeki 129,1 kilometrelik Fethiye-Marmaris etabı start aldı. Fethiye’de Cumhuriyet Meydanı önünden başlayan startı Muğla Valisi Orhan Tavlı, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman verdiler.

Muğla’da bisiklette kıyasıya mücadele

Açık havada ve sosyal mesafeye uygun olması nedeni ile pandemi döneminin en kabul gören sporlarından birisi olan Bisiklet Muğla’da büyük bir ivme yakaladı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce, Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun Yeni Nesil Yarış motto su ile Muğla Kulüplerarası ve Ferdi Yol Bisikleti yarışı 7 kategoride 94 sporcunun katılımı ile Muğla Menteşe’de gerçekleştirildi. 

Bisiklet yolları Fethiye’ye ödül getirdi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından, Marmaris’te düzenlenen ‘bisikletin enleri’ ödül töreninde, Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Avrupa Standartları’ndaki bisiklet yolları ve bisiklet sporuna verilen katkılardan dolayı ödüle layık görüldü. Ödülü, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’tan aldı.