Türkiye Şampiyonası Haberleri

Türkiye Şampiyonası Haberleri

Avrupa Gençlik Şampiyonasına Büyükşehir sporcuları katılacak

Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Ulusal Egemenlik Kupası yarışmalarında ok atan Muğla Belediye sporcuları büyük başarı elde etti. Büyükşehir okçularından Hazal Burun 21 yaş altı kadınlar Türkiye Şampiyonu oldu.

Menteşe Spor Lisesi hokeyde durdulamıyor

Konya Hokey Sahası'nda 22-26 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Hokey Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarında Menteşe Spor Lisesi 2’de 2 yaparak puanını 6’ya çıkardı.

Yıldız Kızlar Çim Hokeyi Muğla Şampiyonu Yatağan Ayser-Kazım Eren Ortaokulu

Açık Alan Yıldızlar Çim Hokeyi Türkiye şampiyonası Muğla finallerinde Bozüyük Yıldız Kızlar Çim Hokeyi takımı yenilgisiz Muğla şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

MSKÜ Muay Thai takımından 18 madalya

Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası, büyük bir heyecana sahne oldu.

Kürekte şampiyon Köyceğiz’de belli olacak

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Kürek Büyükler Türkiye Şampiyonası gerçekleştirilecek.

Muğla İl Karması Hokey Takımı Türkiye Şampiyonası'na Gidiyor

Ege Yıldızları Spor Kulübü, Köyceğiz Balı Spor Kulübü, Muğla Hokey Kulübü, Muğla Olimpik Spor Kulübü sporcularından oluşan Muğla İl Karması Hokey takımı Türkiye Şampiyonası'na gidiyor.

Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

Türkiye Tekvando Federasyonu 2024 Yılı Faaliyet programında yer alan ‘Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası’ 17-21 Ocak 2024 tarihleri arasında Menteşe Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek.

Kadın Okçular Şampiyon Oldu

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 2023 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçularından Hazal Burun U21 Makaralı Yay kadınlar dalında birinci olarak altın madalya kazandı. Büyükşehir Okçuluk Kadın takımı da aynı şampiyonada birinci oldu.

Büyükşehir Okçuları Türkiye Şampiyonu Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuları Antalya’da düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Türkiye Şampiyonasında 11-12 yaş makaralı yay kadın kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Büyükşehir Okçuları Cumhuriyet’in 100.Yılında Muğla’yı Gururlandırdı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuları Cumhuriyet’in 100.yılı nedeniyle Antalya’da düzenlenen açık hava Türkiye Şampiyonası’ndan 4 altın bir gümüş madalya ile döndü.

Minik güreşçi, gümüş madalya kazandı

Köyceğiz Belediyespor güreş takımı sporcusu Bedirhan Zeki Demir Yozgat’ta yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 41 kilo da Türkiye 2.si oldu.

Türkiye 4’üncüsü oldular

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Kastamonu'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kız ve erkek takımları Türkiye 4’üncüsü oldu.

Seydikemer’in genç pehlivanları 7 madalya ile döndü

Seydikemer Spor Klübü’nün pehlivanları Kütahya’dan 7 madalya ile döndü. Seydikemerli güreşçiler Yozgat’ta düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan pehlivanlar çalışmalarına şimdiden başladı.

Muğla, Sporun Başkenti Olma Yolunda İlerliyor

Köyceğiz Su Sporları Sporcu Eğitim Merkezi Sporcuları, Eskişehir’de yapılan Kano Türkiye Şampiyonasında derece yaptı.

Muğlalı hokeyciler Türkiye Şampiyonu oldu

24-30 Temmuz 2023 tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan 54 takımın katıldığı U15 Hokey Türkiye Şampiyonasında GSB Spor Okulları ve Ortaköy Spor Kulübü ve Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularından oluşan Muğla İl Karması Kız Hokey Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Sporcudan judoda Türkiye 3’üncülüğü

Eskişehirli sporcu Ayşe Berra Tuncel, Anadolu Yıldızlar Mini Ligi Türkiye Şampiyonası’nda 3’üncü olarak, bronz madalyanın sahibi oldu.

Şampiyon Güreşçilerden Kaymakam Karaman’a Ziyaret 

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası etkinliğinde Türkiye birincisi olan Fethiye Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü güreşçileri, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret ettiler. 

Muğla Serbest Güreş Tarihinde Bir İlk

14-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılan U13 Minik Erkler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 2 altın, 2 bronz madalya ile müsabakaları tamamlandı. Yaklaşık 1.250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü olarak takım halinde “Türkiye Şampiyonu” gururu yaşandı.

Fethiye’ye 2 altın 2 bronz madalya ile döndüler 

Yaklaşık 1250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü, takım halinde “Türkiye Şampiyonu” oldu.

DPÜ hentbol takımlarından büyük başarı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin (DPÜ) plaj hentbolu takımları Üniversiteler Arası Türkiye Şampiyonası’nda bir ikincilik ve bir üçüncülük kazandı.

Bodrumlu Milliler Dünya İkincisi Oldular

Bodrum Dans Kulübü Milli Sporcuları, Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonasının ardından Dünya Finallerinden de şampiyon olarak döndüler.

Muşlu Öğrenciler Muğla'da Türkiye 2.'Si Oldu

Okul Sporları Futsal Genç Kızlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası müsabakaları Muğla'da tamamlandı.

U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Uğurlandı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Saburhane Gençlikspor takımını Aydın’da yapılacak olan U15 Türkiye Şampiyonasına uğurladı.

Muğla’ya Türkiye Şampiyonluğu'nu getireceğiz

Menteşe Spor Lisesi Liselerarası Kızlar Hokey Türkiye Şampiyonası'nda finale yükseldi.

Muğlaspor U-16 Takımı Türkiye Şampiyonası Yolcusu

Ermaş Muğlaspor U-16 takımının da yer alacağı Türkiye Şampiyonası 1. Etap karşılaşmaları 27-30 Nisan tarihleri arasında Aydın'da yapılacak.

U-16 Türkiye Şampiyonası müsabakalarında ter dökecek

Ermaş Muğlaspor U-16 takımı Aydın'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası 1. etap müsabakalarında ter dökecek.

BÜYÜKLER KÜREK TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YAPILACAK

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi kürek yarışlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen Sanmar Denizcilik Büyükler Türkiye Şampiyonası, 29-31 Mart tarihlerinde Köyceğiz Gölü’nde gerçekleştirilecek. Yarışlarda sezonun büyükler kategorisi şampiyonu belli olacak.

ÖZEL SPORCU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Antalya’da gerçekleştirilen “Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda” Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcusu Beyza Akşen Keskin, cirit atmada kendisine ait olan rekoru yenileyerek Türkiye şampiyonu oldu.

MUĞLALI BİSİKLETÇİLER TÜRKİYE İKİNCİSİ

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya da düzenlenen Bisiklet Turkiye Şampiyonasında Nurettin Emre Oruç, Barış Akkoyun, Mevlüt Emre Özkurt ve Fatih Güngör den oluşan Muğla Karya GSK Bisiklet Takımı Türkiye 2.si oldu.

Ortacalı sporcular İşitme Engelliler Kadın Futsal Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon oldu

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından, Karabük Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kadın Futsal Türkiye Şampiyonası'nda Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü şampiyon olurken, bir diğer Muğla temsilcisi Dalaman ise ikinci oldu.