Tyb Haberleri

Tyb Haberleri

Metinbilim Enstitüsü Derneği 6’ncı olağan kongresini yaptı

30 Haziran 2009 tarihinde kurulan Metinbilim Enstitüsü Derneği, kuruluşunun 15’inci yılında 6’ncı Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Doç. Dr. Ümral Deveci güven tazeledi.

Yat işletmecileri sorunlarını tartıştı

Tüm Yat İşletmecileri Yatırımcıları Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) Muğla'nın Marmaris İlçesinde sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Ege sularında faaliyet gösteren ticari yat firmaları ve Yunanistan'dan gelen iki yat firması yetkilileri, en büyük problem olarak görülen kaçak tekne ile charter yapanların önüne geçilebilmek ve Yunanistan'daki seyir izinleri, vergi ve ücretler hakkında sektörün ihtiyacı olan her şeyi belirleyip çözüm üretilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

MSKÜ öğrencileri Karabağlar Yaylasını gezdi

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Muğla İl Temsilciliği, Metinbilim Enstitüsü Derneği ve MSKÜ Metinbilim Topluluğu’nun düzenlediği gezi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitenin değişik bölümlerinden 41 öğrenci, Karabağlar Yaylası’nı gezdi.

CENGİZ, “BU FUAR, TÜRK TURİZMİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK”

Tüm Yat İşletmeleri Yatırımcıları Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) tarafından bu yıl dördüncüsü yapılacak olan “TYBA Yatch Show Q D-Marin Göcek” tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 5-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 4. TYBA Yatch Show Q D-Marin Göcek Fuarı'nın, bölge turizmi ve tanıtım için büyük bir öneme sahip olduğu ifade edildi

MAVİ TUR PROFESYONELLERİ VE LÜKS TEKNELER D-MARİN GÖCEK’TE BULUŞUYOR

Akdeniz yat turizminin en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen TYBA Yacht Charter Show’un üçüncüsü D-Marin Göcek ev sahipliğinde gerçekleşiyor. 6-10 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek TYBA Yacht Charter Show’da, 60 lüks yat görücüye çıkarken 17 ülkeden ve Türkiye’den yüzlerce broker yat profesyonelleriyle bir araya gelecek.