Uğurlandı Haberleri

Uğurlandı Haberleri

Köyceğizli hacı adayları dualarla uğurlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde hacı adayları dualarla yolcu edildi.

Günhan, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk halk müziğinin sevilen sesi, TRT'nin ünlü sanatçılarından Şakir Öner Günhan(82), Muğla'nın Bodrum ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Ünal Şöhret Dirlik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 86 yaşında hayatını kaybeden Fethiye’nin değerli isimlerinden biri olan ve halk kültürü araştırmalarıyla tanınan Ünal Şöhret Dirlik, Fethiye Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Fethiye’de Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Arda Apaydın Toprağa Verildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Çiftlik Mahallesi’nde dün 20.30 sularında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 20 yaşındaki genç motosiklet sürücüsü Arda Apaydın, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Fethiye’de Umreciler Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın umre organizasyonu ile Fethiye’den kutsal topraklara gidecek olan umreciler, düzenlenen törenle dualarla Mekke’ye uğurlandı.

Köyceğiz’de Müdür Sağırkaya Törenle Uğurlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde emekliye ayrılan Milli Eğitim Şube Müdürü Akın Sağırkaya törenle uğurlandı.

Havza Kölemen Dualar İle Son Yolculuğuna Uğurlandı

İbrahim Kölemen'in annesi Sıdıka Kölemen'in kayınvalidesi Havza Kölemen (78) son yolculuğuna uğurlandı.

Fethiye’de Dr. Muhittin Özkan’ın Son Yolculuğuna Yoğun Katılım

Fethiye’nin eski doktorlarından ve kariyerinde ilçe sağlık müdürlüğü görevinde de bulunan başarılı Doktor Muhittin Özkan, 65 yaşında hayatını kaybetti. Dr. Muhittin Özkan, Fethiye Yeni Camii’de düzenlenen cenaze namazı ile son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Ramazan Çatal Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

12 Kasım’da düzenlenen Fethiye Yağlı Güreşleri’nde de adı verilen eski güreş şampiyonu Ramazan Çatal, 19 Aralık’ta hayata gözlerini yumdu. Çatal, bugün Hallaç Mezarlığı’nda son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Gönül Erkin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye esnaflarından Musa Cem Erkin'in annesi Fethiye'nin ilk eczacılarından Gönül Erkin, Fethiye Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazında son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Fethiye’de Erdoğan Taşkın’ın cenaze namazı kılındı

Fethiye Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdi Filiz’in dedesi Erdoğan Taşkın, 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Taşkın, bugün öğle namazına müteakip Fethiye Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı ile beraber son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı.

Vatandaşlar Dualar Eşliğinde Uğurlandı

Muğla İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Muğla Şubesi'nin organizesiyle düzenlenen Muğla Özel Umre turu ile kutsal topraklara giden Umreciler için Muğla İl Müftülüğü bahçesinde bir program düzenlendi.

Meliha Kaya son yolculuğuna uğurlandı

11-12-15-16. dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer ile turizmci Süleyman ve Faruk Özyer’in teyzeleri, merhum Hasan Kayanın kızı Meliha Kaya (91) son yolculuğuna uğurlandı.

Törene çok sayıda meslektaşı katıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Av. Mehmet Erdal Çam, adliyede ve camide düzenlenen törenlerin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Büyük Kaptan Yurdanur Uysal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiyespor camiasında da büyük bir yeri ve saygınlığı olan büyük kaptan Yurdanur Uysal, sevenleri tarafından Fethiye Merkez Camii’nde dualar eşliğinde son yolcuğuna uğurlandı.

Gaziler Ankara’ya uğurlandı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı ve 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum’da yaşayan gaziler ve aileleri için Ankara ve Afyon’a üç gün sürecek tarih ve kültür gezisi düzenlendi.

Emekli Kurmay Albay son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı

Yaklaşık 15 yıldan bu yana Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan Emekli Kurmay Albay Malik Salkur 80 yaşında vefat etti. Salkur’un cenazesi Fethiye Merkez Yeni Camiinde kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle Üzümlü Mahallesi Mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Kaymakam Aksoy, Yemekle Uğurlandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2019 yılından bu yana Kaymakamlık görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kocaeli Vali Yardımcısı olarak ataması yapılan Ertuğ Şevket Aksoy ilçede birlikte görev yaptığı kurum müdürlerinin düzenlediği yemek ile uğurlandı.

Kore Gazisi Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı 

Fethiyeli son Kore gazilerinden Zeki Doğan Koreli, 95 yaşında vefat etti. Merhum Koreli’nin cenaze namazı öğle namazına müteakip Fethiye Merkez Yeni Camii’nde kılınırken, Taşyaka Şehir Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. 

Balkondayken maganda kurşunuyla hayatını kaybeden adama acı veda

 İki grup arasında çıkan ve 3 kişinin yaralandığı silahlı kavga esnasında evinin balkonundayken göğsüne pompalı tüfek saçması isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 71 yaşındaki yaşlı adam, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Vali Akbıyık alkışlarla Muğla'ya uğurlandı

Muğla iline atanan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, alkışlarla uğurlandı.

Gazeteci Dereli'nin Babası son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye'nin sevilen basın mensubu Fatih Dereli'nin babası Abdil Dereli, Özyer Camii’nde kılınan namaz sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kızılkaya Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye’nin sevilen simalarından birisi olan, Fethiye Kaymakamlığı’ndan emekli Mahmut Kızılkaya hayatını kaybetti. Kızılkaya, Merkez Yeni Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı.

Kazada hayatını kaybeden 4 arıcı son yolculuğuna uğurlandı

Edirne'deki kazada hayatını kaybeden Köyceğizli 4 arıcı son yolculuğuna uğurlandı.

Kazada yaşamını yitiren 3 kişi defnedildi

Tatil için gittikleri Kastamonu’nda geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitiren Rıdvan Keskin ile eşi Naciye Keskin ve 1 yaşındaki çocukları Miranmir Keskin, Muğla’nın Bodrum ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.

Ethem Yağcı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muğla’nın yöresel sanatçılarından olan ve geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren İbrahim Ethem Yağcı, son yolculuğuna uğurlandı.

Başkan Akdenizli: “Sporcularımızı Dualı Çayıra, Dualarla Uğurladık”

Edirne'de 7-9 Temmuz'da düzenlenecek 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne yoğun bir tempoyla hazırlanan Seydikemerli güreşçiler, Er Meydanı’na dualar eşliğinde uğurlandı. Güreşçileri uğurlayan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Yaklaşık 20 sporcumuzu Kırkpınar’a, dualı çayıra dualarla yolcu edeceğiz” dedi.

Cami Mahallesi Eski Muhtarı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye'nin Cami Mahallesi'nde geçmiş dönemlerde mahalle muhtarlığı görevinde bulunmuş olan Gürsel Selim Balcı dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Öykü Bebek Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye’de salça kaynatılan kazana düşen 2 yaşındaki Öykü Merve, dualarla son yolculuğuna uğurlandı 

Aydınlıoğlu Son Yolcuğuna Uğurlandı

Bodrum’da çoklu organ yetmezliği sebebiyle yaşamını yitiren Hüseyin Aydınlıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.