#Üniversite Haberleri

#Üniversite Haberleri

Üniversite Sınavı Sona Erdi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen 2 gün boyunca süren Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tamamlandı.

Üniversite Hayali İçin Sınava Girecekler

Tüm okul hayatları boyunca iyi bir üniversite okuyabilmek adına çalışan ve eğitim öğretim gren öğrenciler için Yükseköğretim Kurumları Sınavı geldi çattı. 18 Haziran Cumartesi(Yarın) günü Saat 10’da TYT sınavı, 19 Haziran Pazar günü saat 10’da AYT ve 15.30’da YDT sınavları yapılacak.

Belediye Başkanı Alim Karaca Üniversite Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde bir mesaj yayımladı ve sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Üniversite Hazırlık Öğrencilerine Seminer

Haziran ayının gelmesi ile birlikte üniversite sınavına girecek öğrencilerin heyecanlarını arttı. Fethiye Kaymakamlığı himayesin de Fethiye Belediyesi ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle Birey Eğitim Kurumlarının düzenlemiş olduğu Birey-sel üniversite tanıtım günleri düzenledi. 36 üniversitenin katılım sağladığı Birey-sel Üniversite Tanıtım günleri öğrencilerle buluştu.

Birey-Sel Tanıtım Günleri Başladı

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Birey Eğitim Kurumları ile yaptığı protokol kapsamında 30 üniversite Fethiye’yi ziyaret ederek öğrencilere üniversitelerinin tanıtımlarını yaptılar.

Girgin’den Çağrı: “Bodrum Ve Marmaris’te De Üniversite Sınavları Yapılsın”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in yazılı yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesiyle, “Bu sene başta Bodrum ve Marmaris gibi büyük ilçeler olmak üzere bütün ilçelerde üniversite sınavlarının yapılması yönünde bir çalışmanız var mıdır?” diye sordu. Girgin açıklamasında şunları söyledi: