Ünlü Haberleri

Ünlü Haberleri

Başkan Ünlü: “Her zaman yanınızdayız”

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, ENABİRDER’in düzenlediği piknikte engelliler ve aileleri ile bir araya geldi. “Her zaman yanınızdayız” diyen Başkan Ünlü, down sendromlu bir çocukla zeybek oynayarak onların neşesine ve eğlencesine ortak oldu.

Marmaris'i festivaller kendi yapacağız

Bu yıl üçüncü kez yapılan Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali açılış galası ile başladı. Belediye Başkanı Acar Ünlü, “Hedefimiz Marmaris’i yeniden festivaller kenti yapmak, festivallerin çeşitlendiği bir bölge haline getirmek” diye konuştu.

Başkan Ünlü denetimlerini sürdürüyor

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, denetimlerini sürdürüyor. Dün Kale bölgesi, Otogar ve mahalle ziyaretleri yapan Ünlü’nün son durağı Kapalı Çarşı oldu. Gece yarısı Kapalı Çarşı’ya giden Ünlü, sıkıntıları yerinde inceledi.

Başkan Ünlü, Büyükelçi Morris’i ağırladı

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris ve heyeti, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’yü ziyaret etti.

Marmaris Belediyesi'nden scooter sorununun çözümü için yeni girişim

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, elektrikli scooterlarla ilgili denetimlerin arttığını belirtirken firmaların da hem trafik hem de parklanma konusunda yeni teknolojik düzenlemelerin yapması gerektiğini söyledi.

Fethiye’de anaokulu öğrencileri trafik kurallarını öğrendi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu’nun minik öğrencileri, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik kurallarını eğlenerek öğrendi.

Zabıta Ekiplerinden Fırın Denetimi

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki fırın ve unlu mamuller işletmelerinde denetim gerçekleşti.

Başkan Ünlü, Ukrayna konsolosunu ağırladı

Ukrayna’nın Antalya Konsolosu Oleksandr Voronin, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Sezon öncesi sorunlar için incelemede bulunuldu

Sezon öncesi tüm mahallelerin acil sorunlarını çözmek için kolları sıvayan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, her yaz binlerce turist ağırlayan Selimiye Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Fethiye Akmaz Halk Plajı’nda Ağaçlandırma Çalışması Yapıldı

Akmaz Halk Plajı’nın sezon hazırlıkları kapsamında; Fethiye Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü, Kargı mahalle muhtarlığı, Akra Oteli, Fabay Otel ve Günlükkent Sitesi yönetimi işbirliğiyle, Akmaz sahilinde çevre düzenleme, temizlik ve ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Başkan Ünlü, çocuklarla bir araya geldi

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, pazar mesaisini vatandaşlarla geçirirken futbol maçlarını takip ederek, çocuklarla bir araya geldi.

Rüzgar ve yağmurlu havalar geliyor

Fethiye için hava durumu bugün nedir? Fethiye için yarın ve 5 günlük hava durumu nasıl olacak? Fethiye için hava durumu sağanak yağmurlu mu, parçalı bulutlu veya beklenen sıcaklık kaç derece olacak?

Dünyaca ünlü fizikçiler Fethiye'de buluştu

Fethiye’de ikisi bir arada gerçekleştirilen 9. Uluslararası Süperiletkenlik ve Manyetizma (ICSM2024) ve 2. Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansları (ICQMT2024) başladı. 

Muhtarlar başkan Ünlü ile bir araya geldi

 Marmaris’in 30 mahalle muhtarı Belediye Başkanı Acar Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Ünlü, eski başkan Gürün’ü ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin geçmiş dönem Belediye Başkanı Osman Gürün’ü makamında ağırladı.

Fethiye Çalış Plajında Deniz Keyfi

Muğla'nın önemli turizm bölgelerinden olan Fethiye'de, yağmurun ardından Pazar günü güneşli havayı görenler rüzgârlı havaya rağmen Çalış Plajı'nda yoğunluk oluşturdu.

Alzheimer hastalığında günlük sorunlar ve çözümler konuşuldu

Fethiye Alzheimer Derneği’nde Nisan ayı semineri kapsamında “Alzheimer hastalığında günlük sorunlar ve çözümler” konulu seminer gerçekleştirildi.

Çalış’tan Karaca’ya ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Fethiye Alevi Kültür Derneği, Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği, Çalış Boat, Çalış Taksi, Günlükbaşıspor, Çalış Su Ürünleri, Foça Güzelleştirme Derneği ve Foça Mahalle Muhtarı Ali İsmail Tok, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Başkan Ünlü’den Sezon Öncesi İnceleme

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Yat Limanı, Barlar Sokağı, Kordon Caddesi ve Uzunyalı'da incelemelerde bulundu. Sezon öncesi yapılması gerekenlerle ilgili Fen İşleri Müdürü Özgür Han ve Zabıta Müdürü Metin Kaleminali ile incelemeler yapan Ünlü esnafın da görüşünü aldı.

Muğla'da İnşaatta Çelik Kalıp İşçilerin Üzerine Düştü: 1 Ölü, 1 Yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir kuruma ait sosyal tesis inşaatında kullanılan çelik kalıbın işçilerin üzerine düşmesi sonucu 1 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi de yaralandı.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Çay, öğrenciler ile bir araya geldi

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci ara tatili, 15 Nisan itibarıyla sona erdi. Ramazan Bayram ile birleşen 9 günlük ara tatilin ardından Muğla’da öğrenciler, okullarında ders başı yaptı. Muğla İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, ilk ders gününde Menteşe Nazmi Zehra İyibilir Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Büyükşehir İtfaiyesi Bayram’da 134 Olaya Müdahale Etti

9 günlük Ramazan Bayramı sürecinde yerli ve yabancı binlerce turiste ev sahipliği yapan Muğla’da, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri vatandaşların güvenli bir tatil geçirmesi için 134 olaya müdahale etti. Ekipler ayrıca Antalya’da yaşanan teleferik kazasında kurtarma çalışmalarına katıldı.

Günhan, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk halk müziğinin sevilen sesi, TRT'nin ünlü sanatçılarından Şakir Öner Günhan(82), Muğla'nın Bodrum ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Babadağ Muhteşem Manzaranın Anahtarı

Fethiye, Türkiye'nin güneybatısında muhteşem plajları, tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle ünlü bir tatil destinasyonu olarak bilinir. Bu bölgenin en gözde cazibe merkezlerinden biri ise Babadağ'dır. Babadağ, sadece muhteşem manzaraları ve temiz havası ile değil, aynı zamanda sunduğu çeşitli aktivitelerle de tatilcilerin ve macera severlerin ilgisini çekmektedir. Babadağ nerde? Babadağ'a nasıl gidilir? Babadağ Teleferik Nerededir? Babadağ yamaç paraşütü nasıl yapılır? Sorularının cevabı sizlerle?

Tatilcilerin araç kuyruğunun sonu görünmüyor

 9 günlük Ramazan Bayramı tatili için özel araçları ile Muğla’nın Marmaris, Datça ve Fethiye ilçelerine gelen vatandaşlar, tatil sonu dönüşlerinde karayolunda uzun kuyruklar oluştu.

Datça'da Bayram Yoğunluğu

Muğla'nın turizm bölgelerinden olan Datça'da bayram yoğunluğu yaşanırken, ilçe genelinde sahiller ve oteller doldu.

Kumburnu Plajı’nda Ziyaretçi Sayısını Dengelemek İçin Hizmet Bedeli Alınmaya Başlandı

Fethiye’nin dünyaca ünlü Ölüdeniz, Kumburnu Plajı’nın yaya girişi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi raporuna göre ziyaretçi sayısını azaltmak ve bölgeyi korumak için milli park ve tabiat parklarında olduğu gibi saha hizmet bedeli alınmaya başlandı.

Fethiye’de Bayram Öncesi Yoğunluk

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 9 günlük bayram tatilinin ilk günlerinde tatilci akını yaşanıyor. Şehir dışından gelen araçların Fethiye’ye giriş yapmasıyla beraber Fethiye’de trafikte zaman zaman kilitlenmeler yaşanıyor.

Başkan Ünlü'den, Başkan Aras'a tebrik

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, devir teslim törenine katılarak görevi devralan Muğla Büyükşehir Belediye (MBB) Başkanı Ahmet Aras’ı tebrik etti.

İçmeler-Osmaniye içme suyu hattı tamamlandı

 Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris Bozburun Yarımadası'nın içme ve kullanma suyu için başlatılan 53 kilometre uzunluğundaki içme suyu hattının çalışmaları devam ediyor.