Unutulmadı Haberleri

Unutulmadı Haberleri

Fethiye’de 6 Şubat Depremindeki Kayıplarımız Unutulmadı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde yakınlarını kaybeden Emniyet Teşkilatı Mensubu ve vatandaşlar için Fethiye Merkez Yeni Camiinde mevlit okutuldu.

Fethiye’de Uğur Mumcu Ve Ali Gaffar Okkan Unutulmadı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi’nin katkılarıyla, Osman Batur Keser ile İbrahim Kurnaz’ın hazırladığı Uğur Mumcu ve Ali Gaffar Okkan’ı anma programı düzenlendi. Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan anma programına çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Köyceğiz'de Şehitler Unutulmadı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde tüm ülkede olduğu gibi Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şahadete uğurlanan şehitleri anmak için okullarda tören düzenlendi.

Faik Torunoğulları sevenleri tarafından unutulmadı

Orka Hotels Yönetim Kurulu Onursal Başkanı merhum Hacı Faik Torunoğulları, vefatının birinci senesinde sevenleri tarafından unutulmadı. Fethiye Ovacık Mezarlığı’nda gerçekleşen mevlid programıyla merhuma çokça dua edildi.

Seydikemer’de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, düzenlenen programa katıldı. Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunmayla başlayan program Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda düzenlenen programla devam etti. Programda bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen öğretmenler unutulmadı.

Orman yangınında hayatını kaybeden gönüllü Akdemir unutulmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz 2021 yılında çıkan büyük orman yangınında orman söndürme çalışmalarında gönüllü olarak görev yaparken hayatını kaybeden Şahin Akdemir için Orman İşletme Müdürlüğü önünde lokma hayrı yapıldı.

25 yıllık personeller unutulmadı

Menteşe Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen gecede 25 yılını dolduran personellere teşekkür belgesi verildi.

Menteşe’de can dostlar unutulmadı

Menteşe Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarına devam ederken, bir yandan da soğuk hava ve kar yağışından etkilenen ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına da yem su, yem ve mama desteğinde bulundu.

Marmaris Belediyesi’nin eski başkanları unutulmadı

Marmaris Belediyesi 11 yıl önce vefat eden eski başkanlarından İsmet Karadinç'in ölüm yıl dönümünde, Karadinç'i ve ebediyete göç eden belediye başkanlarını unutmadı. Belediye, başkanlar için lokma dağıttı.

Şehit Aybüke Öğretmen Seydikemer’de anıldı

Seydikemer’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde, Atatürk anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törenin ardından Şehit Gürcan Akan İlkokulu’nda düzenlenen Kutlama Programında terör örgütü PKK tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın unutulmadı.

Mehmet Emin Amca unutulmadı

Fethiyespor tribünlerinin vefalı taraftarlarından 68 yaşında vefat eden Mehmet Emin Keskin'i, ölümünün birinci yılında Apaçi taraftarlar gurubu ve Fethiyespor Kulübü unutmadı.

Fethiye Spor Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Fethiye’de ikincisi düzenlenen Uluslararası Fethiye Spor Festivali düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Organizasyon kapsamında “halk oyunları”, “Ölüdeniz Açık Su Yüzme Yarışı”, “Oturarak Voleybol Turnuvası”, “Likya Gronfondo” ve “Göcek Tenis Turnuvası” müsabakaları gerçekleştirildi.

CHP Fethiye İlçe Örgütü Yangın Ekiplerini Unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü tarafından yangın soğutma çalışmalarına devam eden ekipler unutulmadı. İlçe Örgütü tarafından ekiplerin yiyecek ve içecekleri temin edildi.

15 Temmuz’da Datça şehitleri unutulmadı

Muğla'nın Datça ilçesinde protokol üyeleri '15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla şehit mezarları ziyaret etti.

Karaca, sağlık çalışanlarının yanında olmaya çalışıyoruz

Tüm dünyada ve ülkemizde son bir yıldan bu yana etkili olan koronavirüse karşı yoğun bir mücadele örneği gösteren sağlık çalışanları, Fethiye Belediyesi tarafından unutulmadı. Üzerinde bir hemşire heykeli ile birlikte vefat edenlerin isimlerinin yer aldığı anıtın açılış töreni Covid-19 tedbirleri kapsamında yapıldı. Törende konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “İlk günden itibaren hep sağlık çalışanlarının yanında olmaya, hep onlarla birlikte yürümeye çalışıyoruz” dedi.

Uçak’tan ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı

Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajında, demokrasinin güçlenmesine büyük katkı sunan basın çalışanlarına her yıl siyaseten verilen mesajların bir gün sonra unutulmadığı, sahada çalışan gazetecilerin yaşam şartlarının iyileştirildiği bir gelecek temennisinde bulundu.

Fatma Girik doğum gününde unutulmadı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaşamını Bodrum'da sürdüren usta oyuncu Fatma Girik'i sürpriz doğum günü ziyaretinde bulundu.

Seydikemer Belediye Meclisi, Yusuf Yiğit’i unutmadı

Seydikemer Belediye Meclisi Aralık Ayı toplantısında, geçtiğimiz günlerde Covid-19 virüsünden yaşamını yitiren Seydikemer Belediye Meclisi üyesi Yusuf Yiğit unutulmadı. Yusuf Yiğit’in koltuğuna ‘Sizi Unutmayacağız’ yazısı, fotoğrafı konulup, çiçekler ile donatıldı.

GARNİZON KOMUTANINDAN ŞEHİT BABALARINA ZİYARET

Babalar Günü nedeniyle şehit babaları unutulmadı. Fethiye Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Sedat Karabay, babalar günü nedeniyle şehit babalarına ziyarette bulundu.

Özgecan unutulmadı…

Mersin'in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015’te vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın katledilmesinin üzerinden 4 yıl geçti. Özgecan'ın acısı yüreğimizde tazeliğini hala koruyor. Özgecan ismi artık kadın cinayetlerinin ve kadına şiddetle mücadelenin simgesi oldu. Ancak vahşetin üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen kadın cinayetleri artarak devam etti. Türkiye'de 4 yılda bin 480 kadın öldürüldü. 11 Şubat 2015 tarihinde bindiği bir midibüste vahşice katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın ölüm yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye şubesi tarafından basın açıklaması yapıldı. Basın açıklaması etkinliğine CKD Fethiye yönetimi ve üyeleri, Fetav Müdürü Dilek Dinçer, ADD Fethiye şubesi kadın temsilcileri, CHP Kadın Kolları başkanı Ayşe Kestep ve CHP’li kadınlar, İYİ Parti Fethiye ilçe yönetimi kadın üyeleri katıldılar.

FETHİYE’NİN RESSAM TEYZESİ UNUTULMADI

4 Yıl önce kaybettiğimiz Fethiye’nin ressam teyzesi Merhum Şükran Akannaç; ölüm yıldönümü olan 25 Şubat’ta Fetav tarafından düzenlenen program ile anıldı. Fetav Kültür Komisyonu üyeleri ile yakınları ve Huzurevi sakinlerinin katıldığı sade törende; anı paylaşımları ve Akannaç’ın şiirlerinin okunarak duygu dolu anlar yaşandı…

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER UNUTULMADI…

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ile Fethiye protokol üyeleri resmi bayramlaşma töreninden sonra Fethiye Şehit aileleri Yardımlaşma ve Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek Şehit yakınları ve Gazilerin Bayramlarını kutladılar.