Uygun, Haberleri

Uygun, Haberleri

Halk Büfe açıldı

Uygun fiyatlarıyla vatandaşlara hizmet edecek olan Halk Büfe açıldı.

YK enerji kamuoyu açıklaması

YK Enerji olarak, 1987 yılından itibaren, yerli kaynaklarımızı kullanarak ülkemizin enerji ihtiyacını karşılıyor, başta bölgemiz olmak üzere Türkiye ekonomisi ve halkımızın refahı için katma değer sağlıyoruz. Elektrik üretimi ve buna yönelik madencilik faaliyetlerimizi dünya standartlarına uygun, sürdürülebilirlik vizyonu çerçevesinde yürütüyoruz.

Üretici pazarında fiyatlar uygun

Fethiye’de Cuma günleri pazaryerinde kurulan Üretici Pazarı’nda fiyatlar her kesime hitap ediyor.

“Önallar Köy Sofrası” yeni yüzüyle hizmete devam ediyor

Fethiye’nin gelişen yüzüne uygun, şık dekorasyonu ve eşsiz lezzetleriyle dikkat çeken “Önallar Köy Sofrası” yenilenen yüzüyle misafirlerini bekliyor.

Cennet Deresi Restoran Yeni Yüzüyle Hizmete Devam Ediyor

Seydikemer’in değişen ve gelişen yüzüne uygun, şık dekorasyonu ve eşsiz lezzetleriyle dikkat çekecek olan “Cennet Deresi Restoran” yenilenen yüzüyle misafirlerini bekliyor.

Özel Güvenlik Görevlileri Bilgilendirildi

Kamu güvenliğini tamamlayıcı mahiyette görev yapan özel güvenlik görevlilerinin, öncelikle kamu hastaneleri, eğitim kurumları, havalimanları, alışveriş merkezleri gibi alanlarda amacına uygun, etkin ve denetlenebilir güvenlik hizmeti sunulması amacıyla başlatılan “Genel Kolluk Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Projesi (KAAN)” hakkında Fethiye’de bulunan Özel Güvenlik Görevlilerine bilgiler aktarıldı.

KAYMAKAM ÇALIK GİRMELER MAĞARASINI İNCELEDİ

Seydikemer'de bulunan Girmeler Mağarasında Kaymakam Ekrem Çalık'a bilgi aktaran Mustafa Kemal Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Çilem Uygun, "Buraya koruma amaçlı çektiğimiz teller yıkılmış. Fethiye Müzesi tedbir almaya çalışıyor" dedi.