Yağış Uyarısı Haberleri

Yağış Uyarısı Haberleri

Muğla’ya Şiddetli Yağış Uyarısı Yapıldı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada Muğla’ya şiddetli yağış uyarısı yapıldı.

Milas sağanak yağışa teslim oldu

Milas ve çevresinde dün yapılan kuvvetli sağanak yağış uyarısı, bugün etkisini göstermeye başladı. Sabah saatlerinde normal olarak başlayan yağış akşam saatlerinde etkisini arttırdı. Yağışlar dolayısıyla bazı bölgeler su birikintileri oluşurken meteoroloji yetkilileri olası sel baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olmasını istedi.

Muğla’nın kıyı kesimlerine yağış uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’nın kıyı kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Muğla’ya Gök Gürültüsü Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, bu akşam saatlerinden itibaren Muğla genelinde gök gürültülü ve sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Muğla’ya kuvvetli yağış uyarısı

 Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Yarın sabah saatlerinden itibaren Muğla geneli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji’den Sahil Kesimlerine Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’nın sahil kesimlerinde Cumartesi günü için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Muğla’ya sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi Muğla için sağanak yağış ve gök gürültüsü uyarısında bulundu.

Muğla kıyı bölgelerinde metrekareye 60-100 kg yağış bekleniyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’nın iç kesimlerine metrekareye 30-60, kıyı kesimlerine ise 60-100 kg yağış uyarısı yapıldı.

Marmaris’te denizciler fırtınaya hazırlandı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın Marmaris ilçesi için şiddetli fırtına ve yağış uyarısının ardından, yat limanındaki ve balıkçı barınağındaki tekneler kendilerini sağlama alarak hazırlıklarını tamamladı.

Datça ve Marmaris’e şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçeleri için şiddetli yağış uyarısında bulundu.

Muğla geneli için şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın geneli için şiddetli yağış uyarısında bulundu.

Muğla’nın 7 ilçesine kuvvetli yağış uyarısı

 Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın 7 ilçesi için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Muğla-Aydın karayolunda yoğun sis

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sağanak yağış uyarısı yapılan Muğla’nın iç kesimlerinde yağış sonrası yoğun sis bulutu oluştu.

Fethiye’ye Sağanak Yağış Uyarısı

Fethiye’de Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Pazar günü sağanak yağış bekleniliyor.

Meteorolojiden Muğla’nın iç kesimlerine uyarı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın iç kesimlerine ve yüksek kesimlerine yağış uyarısında bulundu.

İç Kesimlere Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Muğla’nın iç kesimlerine başka merkez Menteşe ilçesi olmak üzere yağış uyarısında bulundu.

Marmaris’te sağanak yağış sonrası kapalı çarşıyı su bastı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan şiddetli yağış uyarısının ardından dün akşam saatlerinde başlayan ve ara ara hızını arttıran yağmur yağışı, Muğla’nın Marmaris ilçesinde etkili oldu. İlçe merkezinde bulunan Kapalı Çarşı, yağış sonrası su altında kaldı.

Muğla’nın İç Kesimlerine Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Muğla’nın iç kesimleri Yatağan, Milas, Kavaklıdere ilçelerinde gök gürültülü yağış uyarısında bulundu.

Yağışlı Havalar Devam Ediyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından 8 Haziran Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren Muğla ve çevresi için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı yapıldı.

Kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji, Muğla'da yağışların etkisini artıracağını açıkladı.

MUĞLA’YA SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla için sağanak yağış ve gök gürültüsü uyarısında bulundu.

MUĞLA'DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLUYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Muğla genelinde sağanak yağış uyarısı sonrası Muğla'da yağış başladı.

FETHİYE İÇİN SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi Fethiye için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısında bulundu. 

METEOROLOJİDEN EGE VE AKDENİZ'E 4 GÜN YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda, Ege ve Akdeniz Bölgesinde cumartesi günü başlayacak yağışlar salı gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

PAZAR GÜNÜ MUĞLA’YA SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda, Muğla ve çevresinin pazar günü saat 10.00-18.00 arası gök gürültülü sağanak yağış beklendiği açıklandı.

MUĞLA’YA SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi Muğla için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısında bulundu.

FETHİYE’DE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLUYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sağanak yağış uyarısı sonrası Fethiye’de şiddetli yağış etkili oluyor.

MUĞLA’YA 2 GÜN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Muğla geneli için Perşembe günü akşam saatlerine kadar şiddetli yağış uyarısında bulundu.

METEOROLOJİDEN MUĞLA’YA ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

Muğla çevrelerinde yarın görülecek olan yağışların çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

MUĞLA’YA YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Cumartesi ve Pazar günleri için Muğla'ya gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılırken, sahil bölgelerinde yağışın kuvvetli olması beklendiği açıklandı.