Yağmur, Haberleri

Yağmur, Haberleri

Sıcaklık 10 derece düştü! Fethiye fırtınaya teslim oldu

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla genelinde şiddetli sağanak ve şiddetli uyarısında bulundu. Yapılan uyarıların ardından Fethiye yağmura teslim oldu.

Bodrum'da işçiler toprak altına kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yağmur nedeniyle kayan toprağın altında kalan 2 işçi, AKUT gönülleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Marmaris’te önce fırtına, sonra sağanak yağış etkili oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan şiddetli lodos öğlen vakti yerini sağanak yağışlara bırakırken, fırtınanın şiddeti ile ağaçlar kırıldı, yağışla birlikte sokaklar dereye döndü.

Bodrum’da fırtına ve sağanak etkili oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Amatör balıkçı teknesinin karaya vurduğu ilçede ağaçlar devrildi, cadde ve sokaklar göle döndü.

Sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde başlayan ve yer yer şiddetini arttıran gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Meteoroloji’den Sahil Kesimlerine Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’nın sahil kesimlerinde Cumartesi günü için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Gelişigüzel atılan çöpler taşkına sebep oluyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dere yataklarına ve sokaklara atılan çöpler, yağış anında mazgalları tıkıyor.

Seyir halindeki aracın üstüne ağaç devrildi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yağış nedeniyle seyir halindeki aracın üstüne ağaç devrildi.

Bodrum’da yol aniden köpürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yağmur sonrası yolda yoğun bir köpük tabakası oluştu.

Ölüdeniz'de dalga boyu 3 metreyi aştı

 Muğla'nın Fethiye ilçesinde gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Bazı seralarda hasar meydana gelirken, ağaçlar köklerinden söküldü.

Sel sularına kapılan araçlar metrelerce sürüklendi

Muğla'nın Ortaca ilçesinin dünyaca ünlü Kargıcak Koyu'nda sağanak nedeniyle yüksek kesimlerden inen su, sele neden oldu. Tatilcilere ait 3 kamyonet ve 2 karavan ise sel sularına kapılıp metrelerce sürüklendi.

Fethiye’yi Toz Bulutu Kapladı

Fethiye’de etkisini ilerleyen saatlerde göstermesi beklenen yağmurla beraber gökyüzünü toz bulutu kapladı.

Muğla’da dolu, yağmur, fırtına sonrası hortum

Muğla’nın Menteşe ilçesinde sabah saatlerinde başlayan yağmur, fırtına ve dolu yağışının ardından hortum oluştu.

Fethiye’de Yağmur Bekleniyordu, Turistler Denize Girdi

Fethiye’de bugün havanın yağmurlu olması bekleniyordu, fakat yağmurun yağmamasını fırsat bilen turistler güzel havanın tadını Fethiye Çalış Plajı’nda denize girerek çıkardı.

Muğla’yı Serinleten Yağış

Muğla’nın Menteşe ilçesinde öğle saatlerinde başlayan kısa süreli yağmur, hem sokakları temizledi, hem de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle ortamın serinlemesine neden oldu.

Depremde hayatını kaybeden Yağmur'un sesi, gözyaşlarına boğdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlen Opus Müzik Festivali, Türk Yıldızları Senfoni Orkestrası "Dayanışma Konseriyle" sona erdi. Konserden sahneye çıkan Antakya Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Sezgin Suna gözyaşları içerisinde 6 Şubat depreminde hayatın kaybeden 11 yaşındaki öğrencisi Yağmur’un depremden 2 gün önce gönderdiği ses kaydını dinletti. Orkestra ekibi ve vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Yağış anında 10 farklı yangın çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yağışla birlikte trafo patladı, bölgede elektrik kesintisi yaşandı. Yağış anında Gölköy ve Gündoğan bölgelerinde 10 farklı yangının çıktığı öğrenildi.

Marmaris Belediyesi su baskınlarının önüne geçecek

Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaz boyunca kış aylarına yönelik çalışmalar gerçekleştirirken, Armutalan ve İçmeler Mahallelerinde yağmursuyu alt yapı çalışmaları yapıldı.

Belediye ekiplerinin yağmur mesaisi

Yağmur nedeniyle 24 saat mesai yapan Marmaris Belediyesi ekipleri olumsuzluk yaşanmaması için yoğun çaba harcadı.

Fethiye'de şimşeklerin dansı

Şimşeklerin Fethiye ilçesinde gecenin karanlığını aydınlattığı o anlar ölümsüzleştirildi.

Jet-ski şovu

Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki Miya Beach'te görüntülendi.

YENİ BİR YAĞIŞLI HAVA GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde yeni bir yağışlı havanın etkisine girileceğini, bu çerçevede yağmur, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların olabileceğini bildirdi

KAMPÇILARIN GÖZDESİ KÖYCEĞİZ SANDRAS DAĞI'NDA KAR ETKİLİ OLDU

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinin merkezinde yağmur, özellikle kampçıların gözdesi olan Sandras Dağı'nda ise kar etkili oldu. Karla kaplanan dağ ise kartpostallık görüntüler oluşturdu.

YOLLAR KAPANDI, EVLERİ SU BASTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aniden bastıran yağmur, günlük yaşam olumsuz etkilerken bazı evleri su bastı, yollar kısa süreliğini trafiğe kapandı.

YAĞMUR SONRASI GÖRSEL ŞÖLEN

Fethiye’de uzun aradan sonra yağış yüzünü gösterdi. 7 Kasım Pazartesi günü saat 16.30 sularında başlayan hafif yağış sonrası çıkan gökkuşağı, adeta bir görsel şölen yaşattı.

KIŞ GELMEDEN YAĞMUR GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlerdir devam eden uyarılarının ardından AKOM da yurt genelinde etkili olacak sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı. Yapılan uyarılar sonrasında Fethiye gece saatlerinde yağmura teslim oldu.

Cennet koylarda müsilaj değil, çamur kabusu

Yazın nüfusu 1 milyonu geçen turizm merkezi Bodrum'da sabah aniden bastıran sağanak yağış tatilcileri şok etti. Şiddetli yağmur sebebiyle çamur akan derelerin döküldüğü zümrüt yeşili cennet koylar çamur deryasına dönerken, o anlar havadan dron ile de görüntülendi. Bazı turistlerin çamura aldırış etmeden sağanak yağmur altında yüzmeleri dikkat çekti.

Yağış kapıda

Yaz ayına girilmesiyle birlikte sıcak hava etkisini göstermeye başladı. Haftalardır etkili olan güneşli hava Pazar günü yerini yağışa bırakacak.

Muğla’da kar yağışı bekleniyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Muğla'da beklenen yağışların 24 Ocak akşam ve gece saatlerinden itibaren kıyı kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin edilirken olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşın dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Fethiye’de Yağış Devam Ediyor

Fethiye’de hafta sonundan itibaren etkisini gösteren sağanak yağış önümüzdeki günlerde de devam edecek. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredecek.