Yakıt, Haberleri

Yakıt, Haberleri

Akaryakıtta iki indirim bir arada!

Akaryakıt fiyatları zam ve indirim haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Benzin ve motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim gelecek.

Akaryakıta zam geldi

TÜİK'in bu sabah üretici enflasyonunu açıklamasının hemen ardından benzin, motorin ve otogaza ÖTV zammı geldi.

Hintli milyarderin mega yatı Fethiye’de 30 ton yakıt aldı

Hintli milyarder Ravi Ruia'ya ait 500 milyon dolarlık mega yat 'Sunrays' Fethiye Limanı'na demir attı, yata 30 ton yakıt ikmali yapıldı.

Süper yat, yaklaşık 5 milyon TL'lik yakıt ve kumanya ikmali yaptı

Dünyanın en büyük yat sıralamasında 329. sırada yer aldığı belirtilen 68.2 metre uzunluğundaki süper yat ‘Starlust’ Fethiye iskelesine yanaşıp yakıt ve kumanya ikmali yaptı. 

Lüks yata yakıt ikmali yapıldı

Fethiye Limanı iskelesine bağlanan Cayman Adaları bayraklı 70 metre uzunluğundaki yata, tankerle Aliağa Rafinerisi'nden getirilen akaryakıt karadan ikmal edilmeye başlandı.

Vatandaşlar akaryakıt zammına isyan etti

ÖTV zammı sonrası üç ayda zam üstüne zam gören akaryakıtta yeni artış kapıda. Yüzde 25 artış sonrası 90 doları aşan petrol fiyatları durmuyor. Analistler petrol için 3 haneli rakamları telaffuz ederken vatandaş ise zamlara isyan etti.

DÜN BENZİN BUGÜN MOTORİN! AKARYAKITA OKKALI BİR ZAM DAHA

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor.

AKARYAKIT FİYATLARI NE DURUMDA?

Akaryakıt fiyatları ile güncel LPG, motorin ve benzin fiyatları, araç sahiplerinin gündeminde yer alıyor. İşte, 18 Ekim akaryakıt zammının ardından güncel motorin ve benzin fiyatları...

ZAM ÜSTÜNE ZAM

5 Ekim Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorin grubuna zam uygulanmıştı. Alınan bilgiler doğrultusunda 6 Ekim Perşembe gününden itibaren bir zam daha geleceği duyuruldu.

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR!

Akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan brent petrol haftanın ilk gününde de düşüşünü sürdürdü.

MOTORİNE BÜYÜK İNDİRİM GELİYOR! TARİH BELLİ OLDU

Brent petrol fiyatlarında yaşanan gerileme sonrası motorinin litre fiyatına indirim gelmesi bekleniyor.

MOTORİNE BÜYÜK İNDİRİM BEKLENİYOR!

Brent petrol ve uluslararası piyasalarda ürün fiyatının düşmesi akaryakıt fiyatlarında indirim beklentilerini de beraberinde getirdi. Akaryakıt sektörü kaynakları; bugün petrol, dolar ve ürün fiyatlarında yukarı yönlü ciddi bir hareket olmaması durumunda motorine 1,5 TL ile 2 TL arasında bir indirim gelebileceğini öngörüyor.

Köyceğiz’de akaryakıt hırsızlığı şüphelileri polisten kaçamadı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde iş makinelerinden 600 litre mazot çalan hırsızlar polis tarafından yakalandı.

ARAÇ SAHİPLERİNİN KEYFİ KAÇACAK! MOTORİNE ZAM GELDİ

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Dün 70 kuruş zamlanan motorinin fiyatı bugün de 77 kuruş arttı. Zammın ardından motorinin litresi yeniden 26 lira seviyesine yükseldi.

AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM

3 Eylül Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere; benzin grubunda 1,51 TL, motorin grubunda ise 2,41 TL fiyat indirimi bekleniyor.

MOTORİNE BİR ZAM DAHA GELİYOR

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ediyor. Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 87 kuruş zam gelecek. Motorine dün gece de 95 kuruş zam gelmişti.

İKİ GÜNDE İKİNCİ ZAM!

Brent petrol ve döviz kurundaki hareketlilikle birlikte akaryakıt fiyatları değişkenlik gösteriyor. Önceki iki gün peş peşe motorine yapılacak olan zamların iptal edilmesinin ardından dün fiyatlar değişmişti. Akaryakıta dün yapılan bir indirim bir de zam sonrası araç sahiplerine bugün kötü haber geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 7 kuruş zam bekleniyor.

AKARYAKIT FİYATLARI YERİNDE DURMUYOR

Petrol fiyatlarında dün yaşanan sert düşüş akaryakıt fiyatlarında flaş bir gelişmeye neden olmuştu. Motorine yapılacak 1,26 liralık zam yaşanan düşüşle iptal edilmişti. Ancak motorin grubunda 17 Ağustos Çarşamba gününden geçerli olmak üzere 79 kuruş zam bekleniyor. Benzin fiyatlarında ise değişiklik beklenmiyor.

MOTORİNE YENİ ZAM KAPIDA

Salı gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda 1,26 TL'lik fiyat artışı bekleniyor.

AKARYAKITA YENİ ZAM

Yılbaşından bu yana yüzde 130 artış yaşayan akaryakıt fiyatlarında yapılan indirimlerin yerini yeniden zamlar aldı. Petrol fiyatlarının hafta içinde yükselişe geçmesiyle önce motorine şimdi de benzine 1 lira 10 kuruşluk zam yapıldı.

YENİ ZAM YOLDA

10 Ağustos günü itibariyle motorin fiyatlarına 1 TL indirim yapılırken araç sahiplerini üzecek haber geldi. 81 kuruşluk motorin zammının ardından akaryakıt fiyatlarına yeni zam geliyor.

Yakıtı biten tekneyi KIYEM kurtardı

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında yakıtı biten ve sürüklenen tekneyi Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü botu kurtardı.

BAŞKAN TAŞAR, "AKARYAKIT DÜŞERSE, TOPLU TAŞIMA FİYATLARIDA DÜŞER"

Sürekli dalgalanma halinde olan akaryakıt fiyatları toplu taşıma fiyatlarını etkilemişti. Akaryakıt fiyatlarında yaşanan düşme nedeni ile toplu taşımada her hangi bir indirim yaşanacakmı sorusu gündeme geldi.

MOTORİN VE BENZİNE PEŞ PEŞE İNDİRİM!

26 ve 27 Temmuz günü motorin ve benzin fiyatlarına uygulanan indirimin ardından araç sahiplerini sevindirecek bir haber daha geldi. Olumsuz ekonomik veriler ve piyasalardaki durgunluk endişe ile brent petrol fiyatında yaşanan sert düşüş beraberinde akaryakıt indirimini getirdi.

LPG’YE ZAM GELDİ

Benzin ve motorine gelen indirimin ardından bu sefer oto gaza zam geldi. Litre fiyatı 30 kuruş arttı.

YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR AKARYAKIT FİYATLARI İLE BİLET FİYATLARI PARALEL

9 gün süren Kurban Bayramı tatili sona erdi. Bayram tatili boyunca birçok yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olan Fethiye’de, Temmuz ayının sonlarına yaklaşırken şehirlerarası otobüs severlerinde yoğunluk devam ediyor.

İNDİRİM SONRASI BENZİN 23.02TL

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşlerin ardından benzinin litresine 94 kuruşluk indirim geldi. Gelen son indirim ile birlikte benzinin litre fiyatı 23.02 Türk Lirası oldu.

BENZİNE 96 KURUŞLUK İNDİRİM

14.07.2022'den itibaren geçerli olmak üzere LPG'ye 29 kuruşluk zam, benzine ise 1.54 liralık indirim gelmişti. 19.07.2022’den itibaren geçerli olmak üzere benzine 96 kuruşluk ek indirim yapılacak.

BENZİNE 1 LİRA 55 KURUŞ İNDİRİM

Brent petrol fiyatlarının 100 dolar seviyesine kadar gerilemesinin ardından benzin grubunda 14 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere litrede1 lira 55 kuruşluk indirim bekleniyor. Şu an için motorin grubunda litre fiyatlarında bir değişiklik gözükmüyor

Akaryakıta indirim geldi

Brent Petrolün ve Amerikan tipi ham petrolün varil fiyatının 100 dolar altına inmesi akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşturmuştu. 8 Temmuz itibarı ile yapılan indirim pompa fiyatlarına yansıdı.