Yangın Haberleri Haberleri

Yangın Haberleri Haberleri

Muğla’daki yangında soğutma çalışmaları sürüyor

Muğla’nın Menteşe ilçesindeki orman yangını genel olarak kontrol altına alınırken, sarp arazilerdeki tütme yaşanan alanlara havadan müdahale ediliyor.

Kağıtları yakarken otomobili yaktılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde atık yakarken çıkan yangın, otomobile sıçradı. Tamamen yanan otomobil, metal yığınına döndü.

Ortaca’ da korkutan yangın

Ortaca’ nın Fevziye Mahallesi'nde çıkan küçük çaplı bir yangın, bölgede kısa süreli paniğe neden oldu. Tatilciler ve köylülerin hızlı müdahalesi sayesinde yangın büyümeden önlendi.

Fethiye'de Tüp Patladı, Yangın Çıktı

Fethiye'de bir restoranda tüp patlaması nedeni ile çıkan yangın korkuttu.

Bodrum Belediyesi'nde yangına müdahalede nöbet sistemi

Bodrum Belediyesi ekipleri, yangın riski olan bölgelerde devriye, denetim ve kontroller yaparken Bodrum Belediyesi envanterinde bulunan arazöz, tanker, iş makinesi gibi araçlar ile yangına müdahale ekipleri de nöbetleşe çalışacak.

Bakan Yumaklı açıkladı: "Muğla'daki yangınlar kısmen kontrol altında"

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Muğla'nın Ula ve Yatağan ilçelerinde meydana gelen orman yangınlarının ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu kısmen kontrol altına alındığını duyurdu.

Muğla Datça’da da orman yangını çıktı

Yaklaşık 1 haftadır yangınlarla mücadele veren Muğla'da bugün aynı anda çıkan 3 ayrı orman yangının ardından Datça'da da ormanlık alandan dumanlar yükselmeye başladı. Karadan müdahelenin oldukça güç olduğu yangını söndürmek için bölgeye ekip sevk edildi.

Çalışma Bakanı Işıkhan: "15 Eylül'e kadar teyakkuzda olmalıyız"

Muğla'da yangından etkilenen vatandaşları ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 15 Eylül'e kadar teyakkuzda olunması gerektiğine dikkat çekerek "En ufak bir kıvılcımla ormanlarımız zarar görebiliyor" dedi.

Seydikemer’de korkutan yangın

Seydikemer'in Arsa Mahallesi'nde Çamlıtepe Mezarlığı ve çevresinde yangın çıktı.

Apartman deposu alevlere teslim oldu

Fethiye'nin Akarca Mahallesi 826. Sokak'ta bulunan bir apartmanda yer alan depoda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek, deponun yanı sıra park halindeki bir otomobile de sıçradı.

Aydın ve Milas yangınının kara bulutları Menteşe'ye ulaştı

Aydın'ın Bozdağan ilçesi ve Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Beçin mahallesinde başlayan ve halen devam eden orman yangınının bulutları Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'ye kadar ulaştı.

Menteşe Polis evinde yangın

Menteşe İlçesinde Muğla Emniyet Müdürlüğü Polis Evinden çıkan dumanlar sonrası misafirler tedbir amaçlı tahliye edildi.

Milas yangınında 13 dekar tarım alanı zarar gördü

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, 7 Ağustos Çarşamba akşamı Milas Sekköy Mahallesi'nde başlayan ve şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılarak Çakıralan Mahallesi'ne kadar genişleyen yangında ilk belirlemelere göre yaklaşık 131 dekar tarım alanının yandığını açıkladı.

Fethiye'deki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde saat 14.30 sıralarında çıkan orman yangını karadan ve havadan yapılan söndürme çalışmaları ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Milas'ta havadan karadan soğutma çalışması yapılıyor

Muğla'nın Milas ilçesi Sekköy Mahallesi'nde dün öğleden sonra başlayan orman yangını gece saatlerinde havadan kontrol altına alınmıştı. Yanan sahanın tamamında soğutma çalışması devam ediyor.