Yangın Mağdurları Haberleri

Yangın Mağdurları Haberleri

Yangın Mağdurlarına Hızlı Destek

Bodrum Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Saha Çözüm ve Koordinasyon ekipleri, ilçede çeşitli sebeplerle meydana gelen yangınlar sonucunda ev ve iş yerleri zarar gören vatandaşlara yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Kesim Gelirleri Yangın Mağdurları İçin Harcansın!

CHP Muğla Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Süleyman Girgin; TBMM’ye kanun teklifi verdi. Yanan 670 dekar alanın ihale edilerek kesiminin gerçekleştiğini söyleyen Girgin, ihalelerden elde edilen gelirin Muğla ve bölge halkının mağduriyetlerinin giderilmesi için kullanılması gerektiğini dile getirdi.

Her notanın bir fidan olması için sahneye çıktılar

Sosyal sorumluluk ve toplumsal farkındalık hedefiyle kurulan C-Majör İş'ten Sesler Korosu, bu kez de Bodrum'daki yangın mağdurları için bir araya geldi. Recai Çakır önderliğinde kurulan ve iş dünyasından pek çok ismin yer aldığı koro, Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle Antik Tiyatro'da 'Her Nota Bir Fidan' diyerek yanan ormanlar ve yangından mağdur olan vatandaşlara nefes oldu.

Yangın mağdurlarına psikolojik destek

Marmaris yangınının ardından bir yandan yaralar sarılmaya devam edilirken bir yandan da yangından etkilenen vatandaşların herhangi bir psikolojik sıkıntı yaşamaması için çalışmalar yapıldı. Bir grup uzman psikolog, yaşananların travma oluşturmaması için Osmaniye ve Bayır köylerinde vatandaşlarla görüştü.

Bodrum Belediyesi yangın mağdurlarına destek olmaya devam ediyor

Tarihinin en büyük yangın felaketlerinden birinin yaşandığı Bodrum'da, zarar gören vatandaşların ihtiyaçları karşılanmaya devam ediliyor. Yangının başladığı ilk günden bu yana sahada olan Bodrum Belediyesi ekipleri, bölge halkının her türlü ihtiyacını karşılamak için canla başla çalışıyor.

16 yaşındaki Bora’dan yangın mağdurlarına mektup

14 gündür yangınlarla mücadele eden Muğla'ya ülke genelinden yardımlar devam ederken 16 yaşındaki Bora Solak'ın yangın mağdurlarına gönderdiği mektup yardım kabul noktasındaki ekipleri duygulandırdı. Solak, 'Yanan benim ve benden sonrakilerin geleceği' dedi.

Yangın mağdurlarına Yılmaz Erdoğan’dan destek

Muğla'nın birçok bölgesinde yangınlar devam ederken mağdur olan insanlara pek çok bölgeden yardım geliyor. Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda toplanan yardımları kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını belirtti.