Yapım, Haberleri

Yapım, Haberleri

Milas’ta kırsal ve merkez mahallelerde çalışmalar devam ediyor

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde çalışma yapılması noktasında tespit ettiği alanlar, muhtar ve vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalar kırsal ve merkez mahallelerde devam ediyor.

Fethiye’de yaşam kalitesi artacak: Yol üstü otopark, alternatif yollar, feribot, yeni otogar

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yaptığı açıklamada Fethiye'nin trafik sorunlarını hafifletmek ve şehirdeki yaşam kalitesini artırmak adına önemli projeler hayata geçireceklerini duyurdu.

Ortaokul öğrencilerine gıda israfı ve kompost yapım eğitimi

Seydikemer Atatürk Ortaokulu öğrencilerine, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Serpil İkiz tarafından 'Sağlıklı beslenme, gıda israfı ve kompost yapımı' eğitimi verildi.

Köyceğiz Alan Camii inşaatında sona gelindi

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi Sazak Mahallesi Alan mevkiinde geçen sene yapımına başlanılan camii inşaatında sona gelindi.

Marmaris’te yeni belediye binası yüzde 95 tamamlandı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın ‘prestij projeleri’ arasında yer alan yeni belediye binası yüzde 95 oranında tamamlandı.

Babataşı Mahallesi’ne de modern park yapılıyor!

Fethiye Belediyesi, ilçenin çeşitli bölgelerine modern parklar yapmaya devam ediyor. Ekipler, Babataşı Mahallesi’ndeki 3127 m2’lik alanda çalışmalarını sürdürüyor.

ORTACA'NIN KIRSAL MAHALLELERİNDE YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI

Muğla'nın Ortaca ilçesinin merkez ve kırsal mahallelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Milyonfest iptal edildi

Milyon Yapım tarafından organize edilen ve bu yıl 2’incisi yapılması planlanan Milyonfest, Muğla Valiliği tarafından alınan kararla iptal edildi.

BAŞKAN KARACA, “334 KİLOMETRELİK HAT DÖŞENDİ”

“Fethiye” programına konuk olan ve Fethiye’yi değerlendiren Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “ Fethiye’de 334 kilometrelik hat döşendi. 5 kurum ortaklığında yapılıyor. Bölgede ciddi bir internet sorunu vardı. Pandemide uzaktan eğitimle ilgili bölgemizde yaşayan öğrencilerden ciddi talepler oldu. Vatandaşlarımıza hak veriyorum. Fakat yapılan yatırımların da onlar için olduğunu ve şehir için yapıldığını bilmelerini istiyorum. Hiçbir belediye başkanı kolay kolay alt yapıya girmez. Bu cesur bir adımdır” şeklinde konuştu.

Park tanzim işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Ataşehir Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Ataşehir İlçesi Genelinde Muhtelif Park Alanları Yapım, Onarım Ve Yenilenme İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Doğu Demirkol Fethiye’ye geliyor

Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Tutunamayanlar isimli dizinin başrol oyuncularından Doğu Demirkol, Fethiye’de tek kişilik bir gösteri sunacak. TRT 1 ekranlarında yayınlanan yapım, oyuncu kadrosu ve konusu sosyal medyada ilgi toplamaya devam ediyor.