Yaralanma Haberleri

Yaralanma Haberleri

Fethiye’de 3 Aracın Karıştığı Kazada Maddi Hasar Meydana Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Menteşeoğlu Mahallesi’nde 3 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazaya karışan 3 araçta da maddi hasar meydana gelirken herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Milas'ta trafik kazası: 1'i ağır, 2 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır iki kişi yaralandı.

Milas'taki silahlı saldırıda iki şüpheli tutuklandı

Muğla'nın Milas ilçesinde bir kişinin silahla yaralanması olayında yakalanarak gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisi tutuklandı.

1 kişiyi öldürüp kaçtı

Milas-Bodrum karayolunun 17. kilometresinde, meydana gelen trafik kazası, bir kişinin ölümüne iki kişinin de ağır yaralanmasına neden oldu. Güvenlik güçlerinin yoldaki yayaya çarpıp kaçan ve bir kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına neden olup sürücüyü aradığı öğrenildi.

Bozuk yol nedeniyle meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Hacı İlyas Mahallesi'nde meydana gelen kazada bir motosiklet sürücüsü yaralandı.

Menteşe’de trafik kazası: 1 yaralı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde meydana gelen kazada, otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü yaralandı.

Marmaris’te tatlı yüzünden kavga eden taraflar barıştı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir lokantada geçtiğimiz hafta gündüz tatlı yüzünden çıkan ve akşam da devam ederek 6 kişinin yaralanmasına 2 kişinin de cezaevine gitmesine sebep olan olayda taraflar bir araya gelerek barıştı.

Kuzenini ve gelinlerini aracıyla ezen iş adamı 'susma hakkı'nı kullandı

Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde tartıştığı kuzeni B.E. ile eşi F.E.ye aracıyla çarparak bir kişinin ölümüne iki kişinin de yaralanmasına neden olan iş adamı M.E.'nin olayla ilgili susma hakkını kullandığı bildirildi.

Sahildeki sinsi tehlike, şezlong yaralanmaları için uyardı

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Can Hürel, önemsiz görünse bile el yaralanmalarının geri dönüşü olmayan duyu ve fonksiyon kayıplarına yol açabileceğine dikkat çekerek, “Böyle bir yaralanma halinde bilgili kişilerin yapacağı ilk yardım çok etkili olacaktır. Duyu ve fonksiyon kaybına yol açabileceği için evde tedavi etmek yerine bir uzmana başvurulmadır” dedi.

Kurban Bayramı nedeni ile denetimler artırıldı

Muğla’da Kurban Bayramı Trafik tedbirleri çerçevesinde bayram süresince artan trafik yoğunluğu nedeniyle meydana gelmesi muhtemel kazalara bağlı yaralanma ve ölüm oranın en aza indirilmesi için trafik ekipleri tarafından denetleme gerçekleştirildi.

Tır milyon dolarlık yükü ile birlikte yandı

Muğla’nın Ula ilçesinde güneş paneli taşıyan tır milyon dolarlık yükü ile birlikte yandı. Can kaybı ve yaralanma yaşanmadığı yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAPLUMBAĞA DIŞLAMA CİHAZI TESTLERİ DEVAM EDİYOR

Başta deniz kaplumbağaları olmak üzere çok sayıda deniz canlısının ölümüne veya yaralanmasına eden olan Trol ağlarına karşı kaplumbağa dışlama cihazı testleri balıkçılar ile test çalışmaları sürüyor.

MİLAS’TAKİ SİLAHLI KAVGANIN TARAFLARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Muğla'nın Milas ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybetmesi, 2 kişinin ise yaralanması olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi. Kavgada bir kişiyi silahla vurarak öldürdüğü iddia edilen Gelecek Partisi Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı A.K. ise güvenlik güçleri tarafından her yerde aranıyor.

MARMARİS’TE FRENİ PATLAYAN KAMYON KAVŞAĞA ÇIKTI

Muğla'nın Marmaris ilçesi girişinde freni patlayan bir kamyon, kavşaktaki çiçeklendirilen alana çıktı. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

FETHİYE’DE DRİFT YAPARKEN KAZA YAPAN ADAY SÜRÜCÜYE 9 BİN 556 LİRA PARA CEZASI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, drift yaptığı sırada kaza yapan aday sürücü 2 çocuğunda yaralanmasına neden olurken, aday sürücüye 9 bin 556 lira para cezası uygulanırken ehliyeti de 2 ay geri alındı, otomobil ise 2 ay trafikten men edildi.

Muhtarın gözü leyleklerde

Yıllardır üremek için binlerce kilometreden Ula'nın Akçapınar Mahallesine gelen leyleklerin son dönemde ayaklarına dolanan saman balyası ipi ve sicimler nedeniyle yaralanmaları sonrası Mahallenin 5'inci dönem muhtarı Şükrü Arslan, leyleklerin bulundukları direkleri 24 saat kontrol ediyor.

AHŞAP EVDE YANGIN

Fethiye İnlice Mahallesi Ayvadibi Sokak’ta saat 20.30 civarında inşaat aşamasında ki ahşap ev de çıkan yangın, Fethiye İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri tarafından müdahale edilerek söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken maddi hasar meydana geldi.

Başkan Adayı Göktepe’den, Başkan Kökten’e ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe esnaflar ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan adayı Göktepe Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten ve yönetimini ziyaret etti. Boş zaman geçirmemek adına aday olduğunun altını çizen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Çıraklık lojmanı, acil yaralanmalar için sağlık odası, esnaf kreşi, esnaf hastanesinden daha etkin yararlanma, hukuk danışmanlığı, nikah ve düğün salonu, eğitim seminerleri, internet sitesi, sosyal alanlar ve kayıt dışı faaliyetlerin önlenmesi gibi çalışmalarımız olacak” dedi.

Yatağan Belediyesi’nden Kaza İle İlgili Açıklama Geldi

Yatağan İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde İnönü Bulvarı’nda araba çarpması sonucu 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Merve Arık’ın ağır yaralanmasına neden olan kazayla ilgili Yatağan Belediyesi’nden açıklama geldi. Açıklama da, “Bu tatsız olayın ardından sosyal medya üzerinden maalesef gerçeği yansıtmayan ve Yatağan Belediyesi ile Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz’ü zan altında bırakmaya yönelik hakarete varan paylaşımları üzülerek görmekteyiz” denildi.

CHP’li Girgin Yatağan Bulvarını Meclise Taşıdı

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Yatağan’da 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Merve Arık’ın yaralanmasına neden olan kazayla ilgili, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. Girgin soru önergesinde, kazanın gerçekleştiği İnönü Bulvarı’nın yayaların geçişi için güvenli olmadığına dikkat çekti.

Evinin bahçesinde tüfekle vurulmuş halde bulundu

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Kemikler Mahallesi'nde bir kişi evinin bahçesinde yerde hareketsiz yatarken bulunurken, yapılan incelemede şahsın ateşli silah yaralanması sonucu hayatını kaybetiği belirlendi.

Asfalt tankeri bomba gibi patladı

Foça Mahallesi’nde bulunan özel bir şirkete ait şantiyede bulunan, asfalt tankerinin patladığı öğrenildi. Patlamanın etkisiyle metrelerce havaya dumanlar yükseldi. Dumanlar Fethiye kordon boyundan net bir şekilde görüldü. Kazada herhangi bir yaralanma olmadığı öğrenildi.

24 kişinin öldüğü kazada araç sürücüsüne 18 yıl 9 ay hapis

2017 yılında Sakartepe rampasında 24 kişinin ölümü ve 10 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kazanın tek tutuklu sanığı araç sahibi Bülent Çetindağ'a 18 yıl 9 ay hapis cezası verildi.

Yaralı kargaya cerrahi operasyon

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaralı halde bulunan karga Geçici Hayvan Bakımevi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Yapılan muayene sonrası karganın belirli bölgelerinde ciddi yaralanmalar tespit ettiklerini söyleyen Geçici Hayvan Bakımevi ekipleri hemen karganın röntgenini çektiklerini, ateşli silahla yaralandığını, vücudunun çeşitli yerlerinde 3 adet saçma bulunduğunu ve kanadının da kırık olduğunu tespit ettiklerini belirttiler. Ameliyata alınan karga saçmalardan kurtarılarak müşahede altına alındı.

Hastane servisi alevlere teslim oldu, sağlık çalışanları son anda kurtuldu

Muğla'nın Milas ilçesinde seyir halindeki bir minibüste yangın çıktı. Bodrum'daki özel bir hastaneye personel taşıyan minibüs kısa sürede alevlere teslim olurken araçta bulunan sağlık çalışanları son anda kendilerini kurtardı. Sağlık çalışanlarını hastaneye taşıyan minibüs kül olurken, yangında kimsenin yaralanmaması teselli kaynağı oldu.

GİRGİN, “KIZIMIN CENAZESİNE DE KATILAMADIK”

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 1 kişinin ölümü ve 9 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasına sebebiyet verdiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan sürücü Ali Ö. için 1 kişinin ölümüne 3 kişinin yaralanmasına neden olduğu gerekçesi ile 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Duruşmada sürücü Ali Ö.’ nün yakınları olan yaralılardan 3 kişi sanıktan şikayetçi olmadıklarını belirtirken mahkemeye koltuk değnekleri ile gelen Girgin ailesi acı olayı bir kez daha yaşayıp ifade sırasında gözyaşlarını tutamadı. Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir süre önce iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 9 kişi yaralanırken ağır yaralılardan Fethiye İmam hatip Fen ve sosyal bilimler lisesi Proje Okulu lise ikinci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Güler Beyza Girgin kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

KAZALAR ARTINCA DENETİMLERDE ARTTI…

Fethiye’de son günlerde yaşanan ölümlü ve yaralanmalı motosiklet kazaları nedeniyle Fethiye ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri denetimleri arttırdı. Özellikle genç sürücülerin aşırı hızlı gitmelerinden kaynaklanan motor kazaları denetimleri yoğunlaştırıyor. Motor kazaları nedeniyle ilçemizde bir çok gencimiz genç yaşta hayatını kaybediyor. Bunun önüne geçebilmek için sadece denetimlerin yoğunlaştırılması yeterli değil anne ve babalara da çok iş düşüyor…

TGK’dan Kınama Ve Başsağlığı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, Ortaköy'de 39 kişinin ölümü, 65 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı.