Yardım Eli Haberleri

Yardım Eli Haberleri

Muğla’dan Gazze’ye Yardım Eli

Muğla Olgunlaşma Enstitüsü, Menteşe Halk Eğitimi Merkezi ve Marmaris Halk Eğitimi Merkezi usta öğretici ve kursiyerleri tarafından İsrail saldırılarının hedefi olan Gazze’deki kadın ve çocuklar için havlu, atkı ve bere üretimi yapılıyor.

Fethiye Belediyesi vatandaşlara yardım eli uzattı

Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, evi yangında zarar gören vatandaşlara yeni eşyalarını teslim etti.

Başkan Akdenizli’den Yardım Eli

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor. 

Satış yaparak sokak hayvanlarına yardım edildi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde veteriner tekniker ve emekli öğretmen Nurhan Kara, sokak hayvanlarının yaşam şartlarını iyileştirmek amacıyla ikinci el pazarında satış yaparak hayvanlara yardım eli uzatıyor.

KOMŞU ADALARDAN YARDIM SEFERBERLİĞİ

Ülkemizin Güneydoğusunda peş peşe yaşanan büyük afetler sonrası ülkede ve tüm dünyada yardım seferberliği başlarken komşu adalarda toplanan yardım malzemeleri, Bodrum üzerinden deprem bölgesine ulaştırılmaya devam ediyor. 

EMNİYET EKİPLERİNDEN DEPREMZEDELERE YARDIM ELİ

Son zamanların en büyük felaketi olarak kabul edilen Kahramanmaraş ve 10 ildeki deprem felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de depremzedeleri unutmadı.

Kızılay’dan Muğla’daki orman yangınına yardım eli

Muğla'nın Datça ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale sürüyor. Yangının ilk anlarından bu yana Bölge Afet Müdahale Merkezi ve bölgedeki Kızılay şubelerinden afet uzmanı ve gönüllüleriyle bölgede yardım çalışmaları yürüten Kızılay, yangın söndürme ekiplerine verdiği desteği sürdürüyor.

Köyceğiz’e yardım eli uzatıldı

Fethiye Belediyesi ve AHBAP Derneği işbirliğinde Köyceğiz yangınında zarar gören ve ekonomik durumu iyi durumda olmayan vatandaşlara beyaz eşya yardımında bulunuldu.

Milas’ta ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Türk Kızılay Milas Kadın Kolları, Ramazan Ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmak için çalışmalarını hızlandırdı.

EVİ YANAN VATANDAŞIN EŞYALARI TESLİM EDİLDİ

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Dükkan Senin Mağazası ekipleri, Yeşilüzümlü’de evi yanan vatandaşa yardım eli uzattılar.

26 Bin Can Dostu tedavi edildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılında 3 Milyon 715 bin TL yatırımla hizmete sunulan Geçici Hayvan Bakımevi hizmete devam ediyor. Sahipsiz ve tedaviye muhtaç hayvanlarının bakımı ve tıbbi müdahalesinin ücretsiz yapıldığı barınak Can Dostlara yardım elini uzatıyor.

Evi yanan vatandaşlara Fethiye Belediyesi sahip çıktı

Fethiye Belediyesi tarafından Yayla Bekçiler ve Yayla Çobanisa mahallelerinde evi yanan vatandaşlara yardım eli uzatıldı. 

Marmaris’ten Karadeniz’e yardım eli

8 gün boyunca yangınla mücadele eden Marmaris, bir kez daha ‘dayanışma yaşatır’ dedi ve sel felaketinin yaşandığı Karadeniz’e yardım elini uzattı. Yaralarını sarmaya çalışan Marmaris Belediyesi; Kastamonu ve Sinop'a 4 Tır yardım malzemesi gönderdi. Büyük bir yangın felaketinden çıkan Marmaris, afetlerin yaşandığı diğer yerlere de yardım eli uzattı. Marmaris Belediyesi, yangının yaralarını sarmaya çalışmasına rağmen Karadeniz’de birçok ilçede yaşanan sel felaketine duyarsız kalamadı.

Marmaris, yardım elini uzattı

Sekiz gün boyunca yangınla mücadele eden Marmaris, 'dayanışma yaşatır' dedi ve yangının meydana geldiği diğer ilçelerle sel yaşanan Van'a yardım elini uzattı.

Çarşamba’dan Muğla’ya yardım eli

Çarşamba Belediyesi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Muğla bölgesindeki yangından etkilenen vatandaşlar için yardım tırı hazırlandığını duyurdu.

Mustafakemalpaşa’dan Muğla’ya yardım eli

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin koordinasyonunda, yardımsever vatandaşların desteği ile hazırlanan yardım TIR'ı orman yangınlarıyla mücadele eden Muğla bölgesindeki ekipler ve mağdur vatandaşlar için yola çıktı.

Manisa’dan Muğla’ya yardım eli

Manisa'da, Yunusemre, Şehzadeler, Köprübaşı, Soma ve Gölmarmara belediyelerinin ortaklaşa topladığı malzemelerin bulunduğu yardım tırı Yunusemre Belediyesi önünden hareket ederek yangınlarla boğuşan Muğla'ya doğru hareket etti.

İzmir’den Artvin, Adana ve Muğla’ya destek

Karadeniz'i geçen hafta vuran sel felaketinin ardından ülkenin güney kentlerine kabus yaşatan yangınlarda da kentler arası dayanışma ön plana çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi önce selden zarar gören Arhavi'ye, ardından yangın felaketine uğrayan Antalya, Adana ve Muğla'ya yardım elini uzattı.

Oğlunun tedavi masraflarını karşılayabilmek için yetkililerden yardım istiyor

Seydikemer ilçesinde beyninde biriken sıvı sebebiyle ölüm kalım mücadelesi veren 13 yaşındaki Hasan Alper Akgül’ün babası Selahattin Akgül, oğlunun tedavi masraflarını karşılayamadığını belirterek; yetkililerden yardım istedi.

SMA hastası Rüzgar Bebeğe Datça'dan yardım eli 

İzmir'de 18 aylık SMA Tip 2 hastası olan Rüzgar Bebek için Muğla'nın Datça İlçesi'nde yardım gönüllüleri tarafından destek kampanyası başlatıldı. 

İngiliz Uyruklu Kadın ve Çocuklarına Kızılay’dan Yardım Eli

Türk Kızılay Menteşe Şubesi, Muğla’da yaşayan İngiliz kadın ve çocuklarına yardım eli uzattı. 

Milas Belediyesi’nden evde müzik festivali

Milas Belediyesi pandemi süreci nedeniyle mağdur olan ve sahne alamayan müzisyenlere yardım elini uzatarak, sanatçılara destek oluyor. Bu kapsamda Milas Belediyesi ve Muğla Müzisyenler Derneği işbirliği ile konserler düzenlenecek.

Kızılay Fethiye Şubesi yardım eli uzattı

Fethiye’de harabe bir evde yaşayan ve bakıma muhtaç olan Dudu Kökçü’ye, ilk yardım eli Kızılay Fethiye Şubesi tarafından uzatıldı.

Evi Yanan Vatandaşa Belediye Destek Oldu

Fethiye Belediyesi Foça Mahallesi’nde evi yanan vatandaşa yardım elini uzattı.

Depremzedeleri Unutmadılar

Fethiye’de bulunan Şehit Feramil Ferhat Kaya Ortaokulu Okul Aile Birliği ile okul idaresi ve okul öğretmenleri, Elazığ depreminde mağdur olan vatandaşlarımıza yardım elini uzattılar. Bölgeye gönderilen yardım malzemelerinin ulaştığı bildirildi.

“ESNAF HASTANESİ AİLELERİ SEVİNDİRDİ”

Birçok sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattı. Esnaf Hastanesi tarafından her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak verilen erzak yardımına bu yıl da devam ediliyor. Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı’na kayıtlı olan ihtiyaç sahiplerine 100 adet gıda yardım paketi dağıtıldı. İhtiyaç sahipleri yerinde ziyaret edilerek hastane personeli tarafından yardım paketleri kendilerine teslim etti.

Evleri Yanan Aile Yardım Bekliyor

Evleri yanan 2 çocuklu aile zor durumda yardım bekliyor. Evleri yanan Özgül ailesi; Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Belediyesine müracaat ettik. Yardım istedik. Henüz bir sonuç çıkmadığını söylediler. Kesikkapı Mahallesi’nde müstakil bir evde çıkan yangın sonrası bütün eşyaları kül olan aile kendilerine uzanacak yardım eli bekliyor. İki küçük çocukları olan Özgül ailesi hayır severlerden yardım bekliyor…