Yardım Etti Haberleri

Yardım Etti Haberleri

Fethiye Belediyesi vatandaşlara yardım eli uzattı

Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, evi yangında zarar gören vatandaşlara yeni eşyalarını teslim etti.

MUHARREM İNCE OTOBÜSTEN İNİP ARABA İTTİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Muğla ziyaretinde otobüsünün geçişine engel olan ve yolda kalan aracı otobüsten inerek itti, yolun açılmasına yardım etti.

Fethiye Emniyeti’nden yağmur mesaisi

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gün boyunca aşırı yağışlar nedeni ile meydana gelen su baskınlarında mağdur olan vatandaşlara yardım etti.

Bensu’nun katilinin cezası belli oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde Bensu Narlı'yı av tüfeği ile öldüren sanık müebbet hapis cezasına çarptırılırken, sanığa yardım ettiği iddia edilen arkadaşına ise 11 yıl hapis cezası verildi.

Muğla’daki yangında hayvanları tahliye edip beslediler

Isparta Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Muğla'daki yangın bölgesinde sokak hayvanlarının tahliyesi ve beslemesine yardım etti. Görevini tamamlayan ekip Isparta'ya geri döndü.

Gönüllüler yangın söndürme çalışmalarına da destek oldu

Muğla ili genelinde meydana gelen orman yangınlarında gönüllü olarak yardıma gelen vatandaşlar büyük rol oynadı. Hayvan sever vatandaşlar yeri geldi yangın olanında mahsur kalan hayvanları kurtardı yeri geldi ellerinde tırmıklarla yangın söndürme çalışmalarına yardım ettiler.

Çoban, “Bu ormanlar bizim”

Muğla’nın İlçelerinde meydana gelen yangınlar İlçe başkanlarını da alarma geçirdi. Fethiye Ovacık-Hisarönü bölgesinde meydana gelen yangın ihbarının üzerine olay yerine giden İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve yönetimi ekiplere yardım etti.

CHP'li Erbay,

Köyceğiz'de ormanlık alanda dün başlayan orman yangını devam ediyor. Yangına dün karadan ve havadan yapılan müdahale bugün karadan devam ediyor. Yangın bölgesinde bulunan CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, " Benim anladığım kadarıyla bunu kendi imkanlarımızla çözmemiz mümkün değil. Yurt dışından destek alınması lazım. Nasıl ki zor günlerinde biz ülke olarak yardım ettik diye söylüyorsak şuanda Türkiye olarak bizim desteğe ihtiyacımız var” dedi.

Malezyalı turiste polisler yardım etti

Fethiye’ye gelen, Malezyalı bir turist, sokaklar bomboş, dükkânlar kapalı olunca, şaşkınlık yaşadı.