Yarı Yıl Haberleri

Yarı Yıl Haberleri

Menteşe’de 2. Dönem Öncesi Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Okullarda güvenli eğitim ortamın sağlanmasına yönelik alınan koruyucu ve önleyici tedbirlerin değerlendirildiği '2023-2024 Eğitim-Öğretim İkinci Yarı Yılı Okul Güvenliği Toplantısı' Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş başkanlığında yapıldı.

Vali İdris Akbıyık Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Okullarda güvenli eğitim ortamın sağlanmasına yönelik alınan koruyucu ve önleyici tedbirlerin değerlendirildiği “2023-2024 Eğitim- Öğretim İkinci Yarı Yılı Okul Güvenliği Toplantısı” Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı.

Menteşe Belediye Tiyatrosu’ndan çocuklara yarı yıl tatili hediyesi

Menteşe Belediye Tiyatrosu okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte perdelerini çocuklar için açtı. Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından Ayhan İçöz Salonunda 2 seans sahnelenen ‘Oyuncaklar Dünyası’ adlı müzikli oyunu çocuklar aileleriyle birlikte ilgiyle izledi. 

YKKE Derneği’nden açıklama

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Fethiye Şube Başkanı Avukat Ali Gönen okulların yarı yıl tatiline girmesinden dolayı basın açıklaması yaptı.

Öğrenciler, sanal karnelerini aldı

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminde öğrenciler, pandemiden dolayı uzaktan eğitim alınca karneleri de sanal oldu. Pandeminin gölgesinde yarıyıl tatiline giren öğrenciler, karnelerini de sanal ortamda alırken, 1. Dönemin sona ermesiyle birlikte Türkiye’deki tüm okullarda olduğu gibi Fethiye’de de Covid-19 tedbirlerinden dolayı temsili karne töreni düzenlendi. Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Gazi Ortaokulu’nda gerçekleşen temsili törende basına yaptığı açıklamasında; öğrenci ve velilere tatilde neler yapmaları gerektiği yönünde önerilerde bulundu.