Yavuz Topateş Haberleri

Yavuz Topateş Haberleri

Taraftarlar, basketbolcular, teknik heyet ve yöneticiler büyük sevinç yaşadı

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında Türk Telekom’u nefes kesen karşılaşmada 82-81 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın sonunda taraftarlar, basketbolcular, teknik heyet ve yöneticiler büyük sevinç yaşadılar. LH Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak, “Bu galibiyet bize ciddi anlamda umut oldu” derken; Genel Sekreter Yavuz Topateş de “Son ana kadar mücadeleyi bırakmadık” ifadelerini kullandı.  

Topateş, “Son saniyeye kadar mücadelemiz sürecek”

ING Basketbol Ligi 20. hafta karşılaşmasında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Ormanspor’u 98-89 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak, Genel Sekreter Yavuz Topateş ve Başantrenör Alkım Ay açıklamalarda bulundu. 

“Bu ligde istenmediğimizi düşünüyorum” 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un Genel Sekreteri Yavuz Topateş, 19. haftadaki Galatarasay deplasmanı ve önümüzdeki hafta Fethiye’de oynanacak olan Ormanspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Topateş, “Ormanspor maçını mutlaka kazanıp, ligin kalan maçlarında da direnebildiğimiz kadar direneceğiz” dedi. 

Fethiye ve Fenerbahçe'den dostluk mesajları

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ING Basketbol Süper Ligi 18. hafta müsabakası için Fethiye'ye gelen Fenerbahçe Beko kafilesini kalmakta oldukları Alesta otelde, Kulüp Başkanı İzzet Durak ve Genel Sekreter Yavuz Topateş ile beraber ziyaret etti.

Topateş, “Mutlaka transfer yapmak istiyoruz” 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiyespor, hafta sonu Avrupa’nın en önemli takımları arasında ye alan Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak. Deplasmanda oynadıkları Frutti Extra Bursaspor maçını hakem hataları nedeniyle kaybettiklerini belirten Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş, 4 galibiyetlerinin bulunduğunu ve çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Topateş, “Son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmayacağız”

ING Türkiye Basketbol Süper Lig’inde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü Genel Sekreteri Yavuz Topateş, “Bu ligde duygusallığa yer yok. Fethiye halkı basketbol takımımıza inansın” ifadelerini kullandı. SED-Medya’ya basketbol takımı ile ilgili geniş açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Yavuz Topateş, “En az iki takviye ile mücadeleye devam edeceğiz” diye konuştu.

LH Fethiye Belediyespor Gaziantep ile karşılaşacak

ING Basketbol Süper Ligi'nin 12. hafta mücadelesinde, ligin güçlü ekiplerinden Türk Telekom, Ankara'da, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u 87-75 mağlup etti. Karşılaşmayı Kulüp Genel Sekreteri Yavuz Topateş ile birlikte izleyen 2. Başkan Miraç Efe Doğan maçla ilgili olarak, “Türk Telekom maçını kaybetmiş olmaktan dolayı tabii ki üzgünüz ama bu hafta oyuncularımızın gösterdiği reaksiyon bizi sevindirdi” dedi.

Başkan Durak, “Kazandığımız için mutluyuz”

ING Basket Süper Ligi’nin 9. haftasında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında ağırladığı Aliağa Petkim’i 75-74 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Maç sonunda Son Periyot 48 Taraftar Topluluğu üyeleri meşale yakarak zaferi kutladı. Mücadelenin ardından Lokman Hekim Fethiyespor Başantrenörü Alkım Ay, Genel Sekreter Yavuz Topateş ve Kulüp Başkanı İzzet Durak değerlendirmelerde bulundular.

Etkinliğe Anadolu Efes destek veriyor

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş, Fethiye’de Uluslararası bir basketbol turnuvası düzenlemek için girişimlere başladıklarını belirtti. Topateş, bu organizasyona Avrupa’nın en önemli kulüpleri arasında yer alan Anadolu Efes’in destek vereceğini belirtti.

Topateş, “Beklediğimiz bir netice değildi”

Korona virüs salgını nedeniyle ara verilen basketbol liglerine ilişkin karar vermek adına bugün toplanan Türkiye Basketbol Federasyonu, liglerde yarıda kalan sezonun iptal edildiğini açıkladı. Karara göre 2019-20 şampiyon belirlenmeden tescil edilerek sezonu oynanmamış sayıldı. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş, “Tahmin ettiğimiz ama ümit etmediğimiz bir karardı. İsmi net olarak açıklanmasa da bir beyaz sezon yaşadık. Yatırım yapan ve başarılı olan takımlarla; başarısız ve daha az yatırım yapan takımlar aynı kefeye konmuş oldu. Beklediğimiz bir netice değildi” dedi.