Yaya Haberleri

Yaya Haberleri

Kumburnu Plajı’nda Ziyaretçi Sayısını Dengelemek İçin Hizmet Bedeli Alınmaya Başlandı

Fethiye’nin dünyaca ünlü Ölüdeniz, Kumburnu Plajı’nın yaya girişi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi raporuna göre ziyaretçi sayısını azaltmak ve bölgeyi korumak için milli park ve tabiat parklarında olduğu gibi saha hizmet bedeli alınmaya başlandı.

Saatcı: Bizim Yaptığımız Tesise Kanalizasyon Bağlamakla 100 Yılın Projesi Yapılmış Olmuyor

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı Ovacık Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında Kaşıkçı Elması olarak adlandırdığı Ölüdeniz markasını tüm dünyaya tanıtacaklarını açıkladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 100 Yılın Yatırımını yaptık sloganına da gönderme yapan Saatcı, “Kanalizasyon sistemini bizim 2002 yılında yaptığımız arıtma tesisine bağlayarak 100 yılın projesi yapılmış olmuyor.” dedi.

Akdenizli: “Seydikemer’de Turizmi 12 Aya Çıkaracağız”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Esenköy’de Dont ve Yayla Gökbenli hemşehrileriyle buluşan Akdenizli, yeni dönemde ilçeye kazandırılacak hizmetler ve projelere ilişkin bilgi verip; “Turizmi 12 aya yayacak Saklıkent Cam Teras ve Teleferik Projemiz var. Projemiz şekillendi. İnşallah bu projemizi hayata geçirirsek, Seydikemer’de turizmi 12 aya çıkaracağız” dedi.

Otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı

 Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Değirmenyanı mevkiinde bir otomobil yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı. Çarpmanın etkisi ile başka bir araca savrulan yaya olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Fethiye’de Kan Bağışı Kampanyası Başlatıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kan stoklarının azalması nedeniyle 3 gün sürecek kan bağışı kampanyası başlatıldı. Kampanyaya ilk destek Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’tan geldi.

Milas’ta Minibüs Yayaya Çarptı: 1 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesi 23 Nisan Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir minibüsün çarptığı yaya yaralandı.

EMITT’te “En Etkin Tanıtım” Ödülü Seydikemer’e

Seydikemer Belediyesi, dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan 27. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) "En Etkin Tanıtım" ödülünü aldı. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Seydikemer standında ilçenin doğal, kültürel güzellikleri ile yöresel lezzetleri dünyaya tanıtıldı.

Muğla’da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşa otomobil çarptı.

Otomobil Yayaya Çarptı! 40 Yaşındaki Kadın Hayata Tutunamadı

Çamköy Mahallesi kapalı pazaryeri girişinde bir otomobil yayaya çarptı. Kaza sonrasında ağır yaralanan Ş.B. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Telefonla Konuşuyordu, Ne Olduğunu Anlayamadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde telefonla konuşarak araçların arasından geçmeye çalışan yayaya motosikletin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza anı, trafikteki bir aracın kamerasına yansıdı.

Datça’da kıyıya yakın alanda uçan balık görüldü

Muğla’nın Datça ilçesinde kıyaya yakın bölümde Güney Ege ve Akdeniz’de açık alanlarda yaşayan Uçan Balık görüldü.

Muğla’da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan bir vatandaş, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Liseli Gençler, Milas’ın Adını Dünyaya Duyurdular

Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yiyecek içecek hizmetleri aşçılık dalı öğrencileri, İstanbul’da düzenlenen 20. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde büyük bir başarıya imza attı. Avrupa, Orta Asya, Afrika, Asya ülkeleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen yarışmacılarla kıyasıya rekabet eden Milas temsilcileri, festivalden çeşitli ödüllerle döndü.

Menteşe'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde motosikletin yaya çarpması sonucunda bir kişi hafif şekilde yaralandı.

Başkan Akdenizli, Seydikemer Devlet Hastanesi’nde Dünyaya Gelen İlk Bebeği Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Devlet Hastanesi’nde doğan ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti. Hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Akdenizli aileye “Hoş Geldin Bebek” çantası hediye etti.

Yolun Karşısına Geçen Yayayı Çarpan Sürücü Tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesinde dün akşamüzeri meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmek isteyen Kadriye Uzun isimli kadına çarpan sürücü gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

İş insanı Mehmet Göksu aday adaylığını açıkladı

Türkiye genelinde yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettiren Fethiyeli İş İnsanı Mehmet Göksu, AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Aday Adayı Göksu, “Fethiye kalbimden dünyaya baktığım bir penceremdir. Fethiye’ye hizmet etme görevine aday olduk” şeklinde ifadeler kullandı. 

1 kişiyi öldürüp kaçtı

Milas-Bodrum karayolunun 17. kilometresinde, meydana gelen trafik kazası, bir kişinin ölümüne iki kişinin de ağır yaralanmasına neden oldu. Güvenlik güçlerinin yoldaki yayaya çarpıp kaçan ve bir kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına neden olup sürücüyü aradığı öğrenildi.

"İnşaatçıdan fotoğrafçı mı olur" dediler, yılmadı oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan duvar ustası ve profesyonel fotoğrafçı Naim Aydar, 17 yıldır yaşadığı ilçenin ve şehirlerin güzelliklerini sosyal medya üzerinden tüm dünyaya tanıtıyor.

“Siyasette Herkesle Barışık Olacaksınız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Toklu, Deniz Soydan Dalgıç'ın sunduğu 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Toklu, “Koltuk için bu dünyaya gelmedim, bu halka benim hizmet borcum var. Şahsıma gelen aşırı talep dolayısıyla aday adayı olarak yola çıktım” dedi. 

Hafif ticari araç, yayaya çarptı

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 8 yaşındaki çocuk yaralandı.

Otomobilin çarptığı kadın yaralandı

 Muğla’nın Milas ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan kadın otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Büyükşehir Belediyesi Muğla’da Cumhuriyetin 100. yılını kutluyor

Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusunu Muğla’da tüm yıla yayan Büyükşehir Belediyesi konserden tiyatroya, 100. yıl heykeli açılışından söyleşilere kadar birçok farklı etkinliği Muğlalı vatandaşlarla buluşturacak.

Otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı

Muğla’nın Milas ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır şekilde yaralandı.

Fethiye'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Feci kaza güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Başkan Gümüş’ten 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılında yazılı bir mesaj yayımlayarak, 30 Ağustos Zaferiyle Türk Milletinin tüm Dünyaya bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini kanıtladığını kaydetti. 

Öykü Yarışması Sahibini Bulacak

Günce Yayınları, Menteşe Belediyesi ve Şair Mustafa Özbey'in katkılarıyla Türk edebiyatını desteklemek ve öykü yazarlarını teşvik etmek amacıyla ikincisi düzenlenen 'Mustafa Özbey Edebiyat Ödülü' ne başvurular başladı. Bu yılki Edebiyat Ödülü 'öykü' türündeki bir dosyaya verilecektir.

Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu: "Hayvanı, yeşili seven herkesi sever"

Muğla'nın Fethiye İlçesi Emniyet Müdürlüğü, papağandan kanaryaya, kediden köpek ve tavuklara kadar pek çok canlıya ev sahipliği yapıyor. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu hayvanseverliğini tüm emniyet teşkilatına aşılarken, makamındaki sevimli papağan ve ‘Limon’ isimli kanarya gelen misafirlerin de büyük ilgisini çekiyor.

Trafik Zabıta Ekipleri Denetimlerini Sürdürüyor

Bodrum’da Trafik Zabıta ekipleri, yaya yoğunluğunun olduğu bölgelerde denetimlerini sıklaştırdı.

Dünya Yıldızı Babel, Bodrumspor'a karşı sahada

Eyüpspor takımında Forvet mevkinde forma giyen Ryan Babel, 19 Aralık 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. 185 cm boyunda ve 85 kilo olan Ryan Babel, sağ ayağını kullanmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda Hollanda’nın Ajax kulübünde forma giyen Babel, Eyüpspor’da forma giymektedir.