Yeni Hizmet Binası Haberleri

Yeni Hizmet Binası Haberleri

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün yeni binası tamamlanıyor

Geçen yıl Mart ayında temeli atılan Muğla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yeni hizmet binasında sona yaklaşıldı.

Fethiye’ye Yeni Hizmet Binası Projesi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, bir taraftan mahalle ziyaretleri ile sorunları tespit ederken; diğer yandan ekibi ile birlikte Fethiye’ye yeni kazandırılacak projeler konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Fethiye Devlet Hastanesi'nin yeri belli oldu

Fethiye Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasının yeri ile ilgili karar verildi. Karagedik Mahallesi’ne yapılması planlanan hastane için sırada ihale aşaması var.

Köyceğiz Sağlık Müdürlüğü Binasında İncelemelerde Bulunuldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yapımında sona gelinen Sağlık Müdürlüğü binasında incelemeler yapıldı.

ZAFER’İN YILDÖNÜMÜNDE YENİ BİNAYA TAŞINDILAR

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının desteğiyle yeni hizmet binasına taşındı.

MARMARİS BELEDİYESİ’NİN YENİ HİZMET BİNASININ YAPIMINA BAŞLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tüm birimlerin tek çatı altında hizmet vereceği, depreme dayanıklı belediye hizmet binasının yapımına başlandı.

DTO FETHİYE, YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

Yeni hizmet binasına taşınan İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye şubesi yeni adresinde ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Şube Başkanı İlkay Tugay, “Sigorta fiyatlarının makul düzeylere indirilmesini bekliyoruz” dedi 

Zeytinyağı tadım eğitimleri yeniden başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Zeytindostu Derneği ve Muğla Ticaret Borsası'nın ortak girişimleri ile Muğla Ticaret Borsası yeni hizmet binasında 2017 yılında açılışı yapılan Duyusal Analiz Laboratuvarı'nda, zeytinyağı tadım eğitimleri 27 Temmuz 2022 tarihinde yeniden başlıyor.

MSKÜ Diş Hekimliği Fakültesinin temeli atıldı

Menteşe şehir merkezindeki geçici binada hizmet veren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin yeni hizmet binasının temeli ve Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Mali Müşavirler Yeni Hizmet Binasının Açılışını Yaptı

Fethiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Tuzla Mahallesi 607 Sokak’ta bulunan yeni hizmet binasının açılışını yaptı.

Vali Orhan Tavlı, Menteşe Devlet Hastanesi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni hizmet binasına taşınmasının ardından kent merkezinde bulunan ve tadilat çalışmalarının ardından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Menteşe Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Bitlis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası yaptırılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Tarım Ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, "Bitlis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Yapım İşi" yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Vali Orhan Tavlı, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasını Ziyaret Etti

Muğla Valisi Orhan Tavlı, geçtiğimiz ay hizmete açılan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Seydikemer Belediyesi’nden esnaflara kira desteği 

Seydikemer Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı, Seydikemer Belediyesi yeni hizmet binasında gerçekleştirildi. 7 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantı salonunda, hayatını kaybeden belediye meclis üyeleri Yusuf Yiğit ve Hasan Şimşek’in anısına fotoğrafları konuldu. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, toplantının başında yeni hizmet binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. 

Seydikemer Belediyesi tarih kokuyor

Likya Uygarlığını temsil eden sütunlu kapı ve lahitlerin replikaları Seydikemer Belediyesi Yeni Hizmet Binası’ndaki yerini aldı.

Bina tadilatı yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Ankara Vergi Dairesi İdari Ve Mali İşler Müdürlüğü Hazine Ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Yeni Hizmet Binası A-B Bloklarına yeni WC ve lavabo yaptırılması yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Başkan Yakup Otgöz'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Yeni Hizmet Binasının hizmete açılmasının ardından Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Otgöz’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü belediye yeni hizmet binasındaki makamında ziyaret ederek yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Pazartesi gününden itibaren yeni binasında hizmet verecek

Seydikemer Belediyesi tüm birimleri ile yeni hizmet binasında, 14 Aralık Pazartesi gününden itibariyle vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağı bildirildi. Yapımı tamamlanan Hükümet Konağı ise geçtiğimiz günlerde hizmete başlamıştı.

Seydikemer Belediyesi 14 Aralık’ta yeni binasında

Seydikemer Belediyesi tüm birimleri ile Yeni Hizmet Binasında 14 Aralık Pazartesi gününden itibariyle Seydikemerlilere hizmet vermeye başlayacak.

Gündoğan Mahallesi’ne yeni hizmet binası

Bodrum Belediyesi mülkü olan ve yıllardır atıl durumda bulunan Gündoğan Mahallesi'ndeki iki katlı bina restore ediliyor.

Başkan Otgöz, “İşbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Ötgöz, yeni Kaymakamlık hizmet binasında görevlerini sürdüren kurum müdürlerini ziyaret ederek; çalışmalarında başarılar diledi. Yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Otgöz, “Kurumlarımız ile işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

FETHİYE DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜNÜN YENİ HİZMET BİNASI TÖRENLE AÇILDI…

T. C. Adalet Bakanlığı Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün yeni hizmet binasının açılış töreni yoğun katılım ile gerçekleşti. Geçtiğimiz yıllarda Feto/Pyd terör örgütü operasyonları kapsamında KHK kararıyla kapatılan Menteşeoğlu mahallesindeki Feto yurdu; Seydikemer Eşen Açık Ceza İnfaz Kurumu yetkilileri ve hükümleri tarafından yapılan 4 aylık bakım ve onarım çalışmasının ardından Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün yeni hizmet binası oldu…