Yenileniyor Haberleri

Yenileniyor Haberleri

Ortaköy Mahallesinde seçim yenileniyor

Muğla’nın Menteşe ilçesi Ortaköy Mahallesinde 31 Mart tarihinde yapılan muhtarlık seçimini kazanan Hüseyin Uçar’ın ‘Memnu hakların iadesine’ ilişkin kararı zamanında vermediği için Yüksek Seçim Kurulu seçimi iptal etti.

Köyceğiz Toparlar futbol sahası modernize ediliyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Futbol Sahası, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen proje çerçevesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yenilenerek hizmete açılacak.

Cadde ve sokak tabelaları yenileniyor

Bodrum Belediyesi tarafından ilçe genelinde cadde ve sokak tabelaları yenileme çalışması gerçekleştiriliyor.

Bodrum’da parklar yenileniyor

Bodrum Belediyesi tarafından ilçedeki parklar teker teker yenileniyor. En son Bitez Mahallesi'ndeki park yenilendi.

Marmaris’te parklar yenileniyor

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeni parkların yapımının yanı sıra ilçedeki parkları yenilemeye de devam ediyor. Müdürlük ekipleri ilk etapta 20 parkı yenilemek için çalışmalara başladı.

Menteşe Öğretmenevi baştan aşağı yenileniyor

Muğla Menteşe Öğretmenevi, deprem güçlendirme ve büyük onarım çalışmaları çerçevesinde baştan aşağı yenileniyor.

Turgutreis Futbol Sahası Yenileniyor

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Hizmetleri Bürosu ekiplerince Turgutreis’deki futbol sahasında yenileme çalışmaları başlatıldı.

Armutalan yolları yenileniyor

Ana arterlerin yanı sıra ara yollarda da yenileme çalışmaları yürüten Marmaris Belediyesi Fen İşleri ekipleri son olarak Armutalan Mahallesi'nde çalışmalarını sürdürüyor.

Çalış Köprüsü modern görünüme kavuşacak

Manzarasıyla insanları büyüleyen Çalış bölgesinde bulunan Çalış Köprüsü yenileniyor.

Ormanlık alanlar yeniden yeşeriyor

Marmaris Bördübet tam 1 yıl önce çıkan orman yangınında küle dönen ormanlık alanlar yeniden yeşeriyor.

Kırsal Mahalle Yolları Yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi yetki, görev ve sorumluluk alanında bulunan yollarda çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların modern ve güvenli yollarda seyahat etmeleri için çalışmalarını sürdüren büyükşehir ekipleri asfalt, parke, sinyalizasyon, yol çizgi ve levhalama işlerine devam ediyor.

KIRSAL MAHALLELERİN YOLLARI YENİLENİYOR

Muğla’nın Yatağan ilçesinde Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının desteğiyle kırsal mahallerin zemin iyileştirme çalışmaları aralıksız sürüyor.

ORTACA’DA YOLLAR YENİLENİYOR

Muğla’nın Ortaca ilçesinde devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları kent merkezi ve kırsal mahallelerde sürüyor.

Menteşe’de Parklar yenileniyor

Menteşe Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarına yapılan ve halkın sosyal yaşam alanlarının başında yer alan parkların bakımları yapılıyor, zamanla yıpranmış ve eskimiş oyun grupları ile yetişkinler için yapılan spor aletleri belediye ekipleri tarafından yenileniyor. Menteşe TOKİ Konutlarındaki parkların da bakım ve onarımları yapılarak çocukların ve ailelerin kullanımına açıldı.

Menteşe'deki 2000 Derneği parkı yenileniyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe ilçesi Adliye Kavşağında bulunan 2000 Derneği Parkında yenileme çalışmalarına başladı.

İçme Suyu Hatları Yenileniyor

Fethiye ‘de 10 Milyon TL’ye mal olacak yatırım kapsamında İnönü bulvarında kazı ve imalar çalışmaları tamamlanırken, abone bağlantılarına geçildi. Çalışmalar kapsamında Atatürk ve Çarşı Caddesi ile bazı sokaklarda içme suyu hatları da yenilenecek.Çalışmaların tamamlanmasının ardından bu alanlarda Fethiye Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması yapılacak.

Seydikemer'de Cadde Ve Sokaklar Yenileniyor

Seydikemer Belediyesi tarafından ilçede başlatılan kilitli parke döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Tarihi Muğla Atatürk Spor Salonu yenileniyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Muğla Atatürk Spor Salonu’nda bakım onarım çalışmaları hızla devam ediyor.

Perşembe Pazarının Çatısı Yenileniyor

Menteşe Belediyesi tarafından yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında zemini ve taşıyıcı kolonları yenilenen pazar yerinin 6 Bin metrekarelik çatısı da yenileniyor. Hizmet ve kullanım ömrünü tamamlayan, bazı bölgeleri çürüyen ve paslanan pazar yeri çatısının yenileme çalışmaları devam ediyor.

Tartan pist yenileniyor, sıcak asfalt (BSK) Ölüdeniz Caddesi’nde başladı

Fethiye Belediyesi, sahil bandında bulunan 1900 metre uzunluğundaki tartan pisti baştan sona yeniliyor. Aynı zamanda Baha Şıkman Caddesi’nin ardından Ölüdeniz Caddesi’nde de sıcak asfalt (BSK) çalışmaları hızla devam ediyor.

Tartan pist yenileniyor

Yaklaşık 15 yıl önce 2. Etap, 6 yıl önce ise 3. Etap Sahil Bandı’na yapılan tartan pist baştan sona yenileniyor. 

Pazaryeri yol yenileme çalışmasında sona gelindi

Menteşe Belediyesi, Perşembe Pazarı çatısı iyileştirme projesi kapsamında 92 taşıyıcı kolonun yenilenmesinin ardından, zemine yönelik çalışmalara başladı. Yaya ve araç ulaşımının sağlandığı pazaryeri yolu Menteşe Belediyesi tarafından yenileniyor.

Sahil Bandı yenileniyor!

Fethiye 1, 2 ve 3. Etap Sahil Bantları güzergahındaki Cahit Gündüz Caddesi alt ve üst yapısıyla birlikte yenileniyor. ADM Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından elektrik telleri yer altına alınırken, aydınlatma çalışması da yapılacak. Fethiye Belediyesi alt yapı çalışmalarının ardından yolun üst yapısını ve sahil bandı tartan pistini yenileyecek.

Geleceğin şampiyonları çok güzel imkânlara kavuşuyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi yenileniyor.

Marmaris Zübeyde Hanım Parkı yenileniyor

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Beldibi Mahallesi sınırlarında bulunan Zübeyde Hanım Parkı’nın baştan aşağıya yenilenmesi için kolları sıvadı. 2 bin 400 metrekarelik parkın yeni yıla kadar tamamlanması planlanıyor.

TLOS ANTİK KENTİNİN YOLLARI YENİLENİYOR

Seydikemer’de tarihi zenginliği ile ön plana çıkan UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesinde yer alan Tlos Antik Kentine giden yolların düzenleme çalışmaları devam ediyor.

FETHİYE’DE 96. SOKAK YENİLENİYOR

Fethiye’nin tarihi Paspatur Çarşısı ile Balık Pazarı’nı birleştiren 96. Sokak, tamamen yenilenecek. Fethiye Belediyesi ile 96. Sokak’taki esnafların katkılarıyla tamamen yenilenecek sokakta çalışmalar başladı.

BAYRAKLARIMIZ YENİLENİYOR

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği örnek bir davranışa imza atarak ilçemizde işyerlerinde ve evlerinde asılı olan ve eskimiş durumdaki Türk Bayraklarımızı alarak yerine yenisini astılar.

Ölüdeniz’in İçme Suyu Hatları Yenileniyor

MUSKİ Genel Müdürlüğü Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesinde eskiyen içme suyu hatlarını yenileyerek bölgedeki su kesintilerinin önüne geçiyor.