Yenilgi Haberleri

Yenilgi Haberleri

Fethiye’de Boks Gecesi Kubilay Alcu Sahnede!

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, 27 Nisan Cumartesi akşamı 19.30'da Beşkaza Meydanı’nda rakibi Hemrayev ile karşılaşacak.

Yıldız Kızlar Çim Hokeyi Muğla Şampiyonu Yatağan Ayser-Kazım Eren Ortaokulu

Açık Alan Yıldızlar Çim Hokeyi Türkiye şampiyonası Muğla finallerinde Bozüyük Yıldız Kızlar Çim Hokeyi takımı yenilgisiz Muğla şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Çağdaş Bodrum Spor, deplasmanda Bursaspor’a 83-69 yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin beşinci haftasında deplasmanda Bursaspor İnfo Yatırım'a 83-69 yenildi.

Fethiyeli Boks Şampiyonu Alcu, FTSO ‘yu ziyaret etti

Fethiye’nin yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu ve Orka Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Torunoğulları Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret etti.

Yenilgisiz Şampiyon Alcu Fethiye’de Ringe Çıkacak

Fethiye’de 17 Eylül Pazar akşamı Profesyonel Boks Gecesi düzenlenecek. Fethiyeli Yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, ringe çıkacak.

"Milli araya galibiyetle girmek istiyoruz"

Geçtiğimiz hafta alınan Gençlerbirliği yenilgisini Ümraniyespor maçıyla telafi etmek isteyen Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “İki senedir bu ligdeyiz ve üzerinde durduğumuz nokta, takımımızın oyun olarak hem bize hem de izleyenlere keyif vermesi. Dolayısıyla bu sezona başlangıç o açıdan biraz yavan oldu” dedi.

Yenilgisiz Boksör Alcu, Rakibiyle Yüz Yüze Geldi

Fethiyeli yenilgisiz boksör Hasan Kubilay Alcu, bu akşam İstanbul Şampiyonlar Profesyonel boks gecesinde onuncu profesyonel boks maçına çıkacak. Alcu, maç öncesi rakibiyle yüz yüze geldi.

Şampiyon boksör bugün maça çıkacak

Fethiye'nin yenilgisiz boksörü Hasan Kubilay Alcu, bugün (WBC) Dünya Şampiyonluğu Final eleme boks gecesinde maça çıkacak.

Yenilgisiz Boksör İstanbul Yolunda

Avrupa ve Dünya Şampiyonu unvanlarını elinde bulunduran Fethiyeli yenilgisiz profesyonel boksör Hasan Kubilay Alcu, 30 Nisan Pazar günü İstanbul’da ringe çıkacağı WBC Boks Gecesi organizasyonu öncesinde sağlık kontrolünden geçti.

Şampiyon 30 Nisan’da maça çıkacak

Fethiye’nin yenilgisiz boksörü Hasan Kubilay Alcu, 30 Nisan 2023 tarihinde (WBC) Dünya Şampiyonluğu Final eleme boks gecesinde maça çıkacak.

PINAR KAHYA YENİLGİSİZ YOLUNA DEVAM EDİYOR

Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu tarafından profesyonel boksa geçiş yapan Arena Fethiye Boks Spor Kulübü sporcusu Pınar Kahya, çıktığı ikinci karşılaşmasında da galibiyetle ayrıldı.

ŞAMPİYON ALCU FRT TV MİKROFONLARINA KONUŞTU

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de Dünya Şampiyonluğuna çıkan Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu rakibini 6'ıncı rauntta teknik nakavtla yenerek, Dünya Hafif Ağır Siklet Altın Kemer Boks Şampiyonu olmuştu. FRT TV’ye vermiş olduğu özel röportajda Şampiyon Alcu, “Biliyorsunuz ki Dünya Şampiyonu oldum. Şimdi dünyanın en büyük kemeri Amerika’da WBC’de dövüşmek istiyorum. Şu an çalışmalarım çok yoğun geçiyor. Ama hiçbir zaman çizelgemi bozmadım. Günde 6 saat antrenmanıma devam ediyorum” ifadelerini kullandı. 

BOKSÖR ALCU, BAŞKAN KARACA’YI ZİYARET ETTİ 

Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de Dünya Şampiyonluğuna çıkan Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu rakibini 6'ıncı rauntta teknik nakavtla yenerek, Dünya Hafif Ağır Siklet Altın Kemer Boks Şampiyonu olmuştu. Şampiyon Alcu, altın kemeri ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyarette etti.

BOKSÖR ALCU ALTIN KEMERİ KAYMAKAM BALCI’YA GETİRDİ

Fethiyeli Yenilgisiz Boksör Kulilay Alcu, Fethiye’ye ayak basar basmaz altın kemeri Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’ya getirdi.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU VİRAJINDA

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğu boks maçına çıkacak.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU VİRAJINDA

Fethiyeli yenilgisiz boksör Hasan Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğu maçına çıkıyor.

ŞAMPİYON ALCU, KAYMAKAM BALCI’YI ZİYARET ETTİ

Fethiye’nin yenilgisiz gururu, Avrupa Boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı'yı ziyaret etti.

KUBİLAY ALCU FETHİYE’YE GALİBİYETLE DÖNÜYOR

İstanbul'da Uluslararası 7.ci Profesyonel boks maçına çıkan Fethiyemizin Yenilgisiz Gururu Avrupa boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu Rakibini puanla yenerek en dövüşken Sporcu ödülüne layık görüldü.

MUĞLASPOR'UN MİNİKLERİ YENİLGİSİZ ŞAMPİYON

Kavaklıdere'nin Menteşe Mahallesi'nde 29-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen Yerküpe Yayla Cup Futbol Turnuvası bugün oynanan final mücadelelerinin ardından tamamlandı.

Antrenör Gülay, “Kaza yaptık ama yolumuza devam ediyoruz”

3.Lig 3.grupta üst üste aldıkları galibiyetler ile şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor, Karbel Karaköprü Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından takımlar FRT TV'de değerlendirmelerde bulunan lacivert, beyazlı takım yenilgiyi telefi edeceklerini belirttiler.

Dinçel, “Hem zirvede olalım hem bol gol atalım”

3. Lig 3. Grupta ilk hafta yenilgisinin ardından puan serisini sürdüren Fethiyespor, 10 maçta 25 puan toplayarak liderliğini sürdürdü.

Teknik Direktör Dinçel, “Fethiyespor camiasına bu 3 puanı armağan ediyorum”

Fethiyespor yeni sezonda iki maçı geride bıraktı. Deplasmanda ve evinde oynadığı maçlardan bir yenilgi ve bir galibiyet alan Lacivert-beyazlılar sezondan fazlasıyla umutlu. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel , “Geçen hafta lige istemediğimiz şekilde başlamıştık. Kazanmak istediğin zaman sahaya her şeyi veriyorsun ve kazanıyorsun. İnşallah evimizdeki galibiyet bu serinin başlangıcı olur” dedi.

Fethiyeli Boksör Kubilay Alcu, Avrupa Altın Şampiyonluğu Yolunda

Yabancı uyruklu bütün Rakiplerini eleyerek Avrupa Şampiyonluğu Ünvan maçına hak kazanan Fethiye'nin Yenilgisiz Namağlup Profesyonel Boksörü Kubilay Alcu, 24 Temmuz Cumartesi günü Arnavutluk Tiran'da Avrupa Altın Kemer Şampiyonluğu Ünvan maçı için ringe çıkacak.

Şampiyonlar Karaca’yı ziyaret etti

Kıtalar Arası Altın Kemer Boks Şampiyonu Arda Tamer Avcı ve Fethiyeli yenilgisiz profesyonel boksör Kubilay Alcu Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. 

Petkim mağlup, iş son haftaya kaldı

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesinde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un rakibi Aliağa Petkim, erteleme maçında Darüşşafaka'ya İstanbul'da 99 - 78 yenildi. Petkim böylece 29. maçında 20. yenilgisini almış oldu. Ligden düşecek son takım, son hafta, son maçta belli olacak.

Fethiyespor, deplasmanda İskenderun Futbol Kulübü ile karşılaşacak

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda İskenderun Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Lacivert beyazlılar bu karşılaşma için İskenderun’a gitti. İlk yarıdaki maçı 5-0 kazanan Fethiyespor, Mardin Fosfatspor yenilgisinin ardından; deplasmanda kazanıp zirve mücadelesini sürdürmek istiyor. 

Kaya, futbol şanssızlığı yaşadık

3.lig 2. grupta zirve mücadelesi yapan Fethiyespor, kendi evinde Mardin Fosfatspor’a 2-1 yenilerek beklemediği bir yenilgi aldı. Lacivert beyazlı takımın teknik direktörü Bahri Kaya, Mardin Fosfatspor maçında 60 dakika iyi oynadıklarını ancak ardından futbol şanssızlığı yaşadıklarını ifade etti. İskenderun Futbol Kulübü deplasmanı için hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor’da son maçta sakatlanan Cemal Şener, kadroda yer alamayacak. 

Basketbol ligi’nde 24. hafta böyle geçti

ING Basketbol Süper Ligi’nin 24. haftasının açılış maçında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor son derece önemli maçta Aliağa Petkim’i deplasmanda 69-79 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla, kümede kalma mücadelesi veren LH Fethiye Belediyespor 6. galibiyetini alırken, Aliağa Petkim 15. yenilgisini yaşadı.

Fethiye’nin Sultanları, “1 Lig’e çıkacağız” 

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü, ligin bitimine 2 hafta kala Arkasspor’u da 3-0 yenerek puanını 54’e yükseltip; playofflara kalma başarısını yakaladı. Fethiye ekibi ligde 19 galibiyet ve 1 yenilgi alırken; 59 set kazanıp Pamukkale Belediyspor’a 3, Merkezefendi Belediyespor’a 2 ve Rota Koleji’ne de 1 set verdi. Fethiye’nin Sultanları yaklaşık bin 600 sayıya ulaşırken, Fethiye tarihinde voleybolda bu başarı ilk kez yaşanıyor. Kulüp Başkanı İbrahim Erdem, “Her biri tecrübeli oyuncularımızla 17-19 Mart’ta Ankara’da playofflarda kazanıp, finalleri de rahat geçip; 1. Lig’e adımızı yazdıracağız” dedi. 

Milas Belediyespor ikinci yarının ilk maçına çıkıyor

İlçeyi TVF 1. Ligi’nde başarıyla temsil eden Milas Belediye Spor Voleybol Takımı, ligin ikinci yarısının ilk maçına çıkıyor. Ligin ilk yarısında oynadığı 11 maçın 10’unu kazanan ve 1 yenilgi alan filenin efeleri topladığı 30 puanla ligin ilk yarısını zirvede kapatmıştı . Ligin ikinci yarısında da başarılı grafiğini sürdürmek isteyen takıyı, grubunda şampiyonluk hedefliyor.