Yerel Tohumlar Derneği Haberleri

Yerel Tohumlar Derneği Haberleri

Trafik Polislerinden Minik Çiftçilere Şefkat Eli

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisi ekipleri, geleceğin çiftleriyle yan yana gelerek eğlenceli anlar yaşanmasına neden oldu.

BEŞKAZA MEYDAN’INDA ÇELENK KOYMA TÖRENİ

Fethiye Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması dolayısıyla, aralarında CHP Kadın Kolları, Türk Kadınlar Birliği, Yerel Tohumlar Derneği, Yörük Türkmenler Derneği gibi sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile Beşkaza Meydanı’nda bir araya geldi

EBRU OĞUZHAN YETER GÜVEN TAZELEYEREK TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

Fethiye Yerel Tohumlar Derneğinin 2’inci olağan genel kurulu yoğun katılım ile gerçekleşti. Çalış Yörük Çadırı tesislerinde gerçekleşen olağan genel kurulun divan başkanlığını ADD Genel Yönetim Kurulu üyesi ve bölge başkanı Haydar Murat Topçu, yardımcılıklarını da Elmas Narin ve Leyla İlden yaptı.

TECAVÜZE UĞRAYAN KIZ ÇOCUĞU İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter tarafından babası tarafından kendisinden yaşça büyük olan evlilik adı altında tecavüz etmesine göz yumulan 6 yaşında küçük bir kız çocuğu için basın açıklaması yapıldı.

YAŞLILAR FİDAN DİKTİ

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter ve yönetimi Fethiye Huzurevi’ne ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası Yeter ve yönetimi, yaşlılar ile fidan dikerek keyifli dakikalar yaşadı.

İncirköy’de 23 nisan coşkusu

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği katkılarıyla İncirköy İlköğretim Okulu’nda 23 Nisan kutlamaları yapıldı. Düzenlenen etkinliğe Fethiyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularda katıldı.

Yerel Tohumlar Derneği coşkuyla açıldı

Fethiye Yerel Tohum Derneği büyük bir coşkuyla İncirköy’de açıldı. Açılış Dernek Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter, Fethiye Kaymakam Vekili Alper Balcı ve İl Tarım Müdürü Barış Saylak’ın konuşmaları ile başladı. Ardından Fethiye Kaymakam Vekili Alper Balcı ve Dernek Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter ve İl Tarım, hayvancılık ve Orman Müdürü Barış Saylak alkışlarla kurdele kesti. Birçok vatandaşın katıldığı açılışta keyifli dakikalar yaşanırken Fethiyeli yazarlar tarafından imza günü de düzenlendi.

Zeytinliklerin Madenciliğe Açılması Protesto Edildi

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği ve sivil toplum kuruluşları tarafından 1 Mart tarihinde yayınlanan zeytinliklerin madenciliğe açılması kararı yapılan basın açıklaması ile protesto edildi. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Önü’nde yapılan basın açıklaması Fethiye Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter tarafından okundu.

Devrim ve Demokrasi Şehitleri Haftası kutlandı

Fethiye Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından Bahriye Üçok Park’ında Demokrasi Şehitleri için anma programı düzenlendi. ADD Başkanı Nursel Türetken’in konuşmasıyla başlayan etkinlik şarkılar ve şiirler söylenerek devam etti.

Tohum Takas Şenliği Fethiye’de

Fethiye’de Yerel Tohum Derneği Ve Gazi Ortaokulu’nun ortak çalışması olan Tohum Takas Şenliği Gazi Ortaokulu bahçesinde kuruldu.

Mumcu ve devrim şehitleri anıldı 

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter; 28 yıl önce bir suikast sonucu hayatını kaybeden Araştırmacı Gazeteci ve Yazar Uğur Mumcu’yu unutmadı. Yeter, “Uğur Mumcu, aydınlanmadan yana, bağımsızlıktan yana antiemperyalist bir devrimci. Atatürkçülüğün, Cumhuriyet Devrimlerinin cesur savunucusu bir aydınımız” şeklinde ifadeler kullandı.