Yerini Haberleri

Yerini Haberleri

Fethiye Salı Pazarı’nda Çağla Tezgâhlarda! Fiyatını Duyan Tekrar Soruyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı’nda bahar aylarının vazgeçilmez lezzeti olan çağla, tezgâhlarda yerini almaya başladı. Peki kilogram fiyatı ne kadar? Fiyatını duyanlar tekrar soruyor!

Muğla'da karpuz, çilek ve çağla pazar yerindeki tezgahlarda yerini aldı

Muğla'da bahar aylarında çıkan çağlalar ve yaz aylarının meyvesi olan karpuz ve çilek pazar yerindeki tezgahlarda yerini aldı. Datça bademinin kilosu 200 TL'den, İran kapuzları 50 TL ve çileklerde kilosu 100 TL üzerinden satılıyor.

Salı Pazarı Esnafının Sorunları Dinlediler

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberinde Cumhur İttifakı AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ile birlikte Salı Pazarı esnafının sorunlarını dinlediler.

Marmaris’te önce fırtına, sonra sağanak yağış etkili oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan şiddetli lodos öğlen vakti yerini sağanak yağışlara bırakırken, fırtınanın şiddeti ile ağaçlar kırıldı, yağışla birlikte sokaklar dereye döndü.

Marmaris’te Sağanak Yağış, Yerini Güneşli Havaya Bıraktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gün boyu ve sabaha kadar devam eden sağanak yağış ve şiddetli lodos olan hava bugün yerini güneşli havaya bıraktı.

Fethiye EMITT 2024 Fuarında Yerini Alıyor

Dünyanın en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Fethiye; Londra ve Berlin ile beraber Avrupa’nın en büyük turizm fuarlarından birisi olarak gösterilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini almak için hazırlıklarını tamamladı.

Marmaris’te İşyerini Silahla Basan İki Şüpheli Tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Taşhan Sanayi Sitesi'nde dün akşam saatlerinde bir işyerine silahla saldırıda bulunulmasının ardından yapılan çalışmalarda jandarma ekipleri iki şüpheliyi yakaladı.

Bodrum, Emıtt Turizm Fuarı’nda Yerini Alacak

27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşirken Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi iş birliği ile Bodrum standı kurulacak.

Fethiye'de Sağanak Yağış Etkili Oluyor

Fethiye’de parçalı bulutlu havalar bugün itibariyle yerini sağanak yağışa bıraktı. Fethiye'de havaların Cumartesi gününe kadar sağanak yağışlı olması bekleniliyor.

Didim, İzmir’deki fuarda yerini aldı

Didim, bu yıl 17.’si gerçekleştirilen, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde yerini aldı.

Fethiye’de Sağanak Yağış Hâkim

Muğla’nın Fethiye ilçesinde parçalı bulutlu havalar bugün itibariyle yerini sağanak yağışa bıraktı. Fethiye’de havaların Cumartesi gününe kadar sağanak yağışlı olması bekleniliyor.

Başkan Akdenizli Kapalı Pazar Yerinin Müjdesini Verdi

Seydikemer Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda ilçenin en büyük ihtiyacı olan Kapalı Pazar Yeriyle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Başkan Akdenizli Kapalı Pazar Yerinin ihale aşamasında olduğunu belirterek; “Çok yönlü bir proje planladık. 3400 metrekarelik kapalı bir alan. Aynı zamanda düğün salonu olarak da kullanabileceğiz” dedi.

Bodrum FK, iç saha galibiyet serisi için Adanaspor karşısında galibiyet arayacak

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 13. haftasında sahasında Adanaspor’u ağırlayacak Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Kadromuz 25 kişi. Eksik olan arkadaşlarımızın yerini doldurabilecek onlar kadar oynayabilecek arkadaşlarımız var” dedi.

Mandalina 10 liradan satılıyor

Kışın vazgeçilmezi mandalina, pazarlarda yerini aldı ve vatandaşlar bu vitamin deposu meyveye yoğun ilgi gösteriyor. 

Çıntarlar pazar tezgahlarında yerini aldı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Çarşamba günleri kurulan köy pazarında çıntarlar tezgahlarında yerini alırken, kilosu 150 TL’den satılıyor.

Bodrum’un Şehitleri ve Gazileri Kitabı İmza Günü 

Bodrum Belediyesi Kültür Yayınları arasında yerini alan “Bodrum’un Şehitleri ve Gazileri” kitabının imza günü etkinliği düzenleniyor.

Mandalina semt pazarındaki tezgahlarda yerini aldı

Muğla'da mevsimin ilk mandalinası pazar tezgahlarında yerini alırken, Perşembe pazarında mandalinanın kilosu 40 TL'den satışa sunuldu.

Taze Balıklar Tezgahlardaki Yerini Aldı

Balık av sezonun açılması ile birlikte Muğla’nın Menteşe ilçesinde kurulan Perşembe pazarında balıklar tezgahları doldurdu.

Eşini çalıştığı iş yerinin deposunda bıçaklayarak katletti

Bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu 5 yıllık eşini çalıştığı zincir markette bıçaklayarak öldürdü. Talihsiz kadının tartışma sonrası kaçıp marketin deposuna saklandığı ancak kocasının kapıyı kırdığı öğrenilirken, kayınvalidenin gelinine yaktığı ağıtlar yürekleri dağladı.

Hermias Heykeli Yeniden Güllük Halkıyla Buluştu

Milas’ın önemli turizm alanlarından biri olan Güllük’te gerçekleştirilen sahil düzenleme çalışmaları kapsamında zarar görmemesi ve bakım çalışmaları nedeniyle kaldırılan Hermias Heykeli, yeniden yerini buldu.

Projenin yerini beğenmeyen mahalle sakinleri imza kampanyası başlattı

Marmaris İçmeler Mahallesi'nde Belediyenin hayata geçirmeyi planladığı yatırımlardan biri olan 'İçmeler çok amaçlı salon' projesinin yerini beğenmeyen mahalle sakinleri imza kampanyası başlattı.

Meteoroloji uyardı: Eyyam-ı bahur gidiyor yağışlar geliyor! 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün paylaştığı son hava durumu raporu yayımlandı. Ülke genelinde etkili olan sıcak havalar yerini sağanak yağışa bırakıyor.

Başkan Alim Karaca, Akbelen’de

Muğla'nın Milas ilçesinde Yeniköy ve Kemerköy termik santralleri maden sahasının genişletilmek istenmesine yönelik tepkilerle gündemde yerini koruyor.

Zarar gören 13 iş yeri için çalışmalar başladı

 Muğla’nın Ula ilçesinde meydana gelen yangında 13 iş yerinin zarar görmesi dolayısıyla, iş yeri sahipleri için geçici iş yeri yapımına başladı.

Başkan Türkler’den “Geçmiş Olsun” Mesajı

Ula’da fırın çatısından çıkıp rüzgarın etkisiyle 13 iş yerini etkileyen yangın İtfaiye personellerinin büyük çabaları ve Orman Genel Müdürlüğü’nün helikopter ve arasöz desteğiyle çok daha büyük bir felakete neden olmadan söndürüldü.

Muğla’nın Çilekleri Migros Raflarında

Muğla Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Güçbirliği kooperatifinin destekleriyle Köyceğiz’de üretilen çilekler Migros raflarındaki yerini aldı.

FTSO Başkanı Çıralı, “Fethiye, il olması gereken ilçeler arasında yer alıyor”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, gündemde yerini koruyan Fethiye’nin il olma ihtimali hakkında konuştu.

Kamyonetin Çarptığı Motosikletteki 2 Kişi Ağır Yaralandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kontrolden çıkan kamyonet, seyir halindeki motosiklete çarpması sonucu iki kişi yaralanırken, kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Çıralı, Fethiye Tarım Fuarı Agritech etkinliğine katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Çamköy Kapalı Pazar Yeri’nde bu yıl 12’cisi düzenlenen Fethiye Tarım Fuarı Agritech etkinliğinde yerini aldı. 

Seydikemer tüm zenginlikleriyle EMITT’te tanıtılıyor

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından birisi olan 26'ncı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT), TÜYAP Fuar Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açtı. Muğla Valiliği Himayesinde Muğla Turizm ve İl Müdürlüğü iş birliği ile fuara katılan Seydikemer Belediyesi; tarihini, kültürel ve doğal zenginliklerini tanıtmak üzere stantta yerini aldı.