Yeşilay Haberleri

Yeşilay Haberleri

Muğla Yeşilay Derneği’nden gençlere teknoloji bağımlılığı uyarısı

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Yeşilay Şubesi, genç nesle teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek ama amacıyla ‘Sosyal İkilem’ filmini gençlere ücretsiz olarak izlettirdi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM-B Salonunda gösterilen filme, öğretim üyeleri ve öğrencilerin yanı sıra halkın da ilgisi dikkat çekiciydi.

Muğla Yeşilay’da Kan Değişimi

Yeşilay Muğla Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu 3 Şubat 2024 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’n de yapıldı. Divan başkanlığını Yeşilay Ege Bölgesi Koordinatörü Ümit Ülkü’nün yaptığı genel kurulda diğer divan üyeliklerine ise Ali Erbenlioğlu ve Rukiye Gül getirildi.

Dalaman’da Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi

Muğla İli Yeşilay Danışmanlık Merkezleri (YEDAM) tarafından Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu çalışmalarına katkı sağlamak amacı ile Dalaman ilçesinde eğitim düzenlendi.

Öğrencilere bağımlılık farkındalık eğitimi verildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) öğrencilerine, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Muğla Şubesi tarafından, bağımlılık farkındalık eğitimi verildi.

MUĞLA YEŞİLAY BAŞKANI UYAN: “YEŞİLAY HAFTASI İÇİN HAZIRLANAN TÜM İMKANLAR, DEPREMZEDELER İÇİN KULLANILACAK”

Yeşilay Muğla Şube Başkanı Ebru Uyan, 1-7 Mart Yeşilay Haftası için hazırlanan tüm imkanların depremden etkilenen vatandaşlar için kullanılacağını ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi Psikososyal Destek Hattında depremzedeler için psikolojik ilk yardım sağlandığını söyledi.

Sağlıklı Nefes, Sağlıklı Gelecek

Yeşilay Haftası kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘’Sağlıklı Nefes, Sağlıklı Gelecek Projesi’’ gerçekleştirildi. Kaymakamlık binası önünde gerçekleşen etkinliğe Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya.öğretmenler, anasınıfı öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Sağlıklı yaşamın anlatılmasıyla başlayan etkinlik çocukların şarkı söyleyerek ellerindeki balonları havaya bırakmasıyla devam etti. Ayrıca projenin Yeşilay haftası etkinliği olarak ilçe genelinde düzenlenen slogan yarışmasında birinci seçilen öğrenciye Balcıoğlu ödül verdi.

Başkan Otgöz, Yeşilay Haftasını kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 1 – 7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Otgöz, Yeşilay’ın kuruluşunun 101’inci yıldönümünü kutlarken, herkesi sağlıklı bir yaşam sürmek için her türlü bağımlılıklardan uzak durmaya davet etti