Yıkım Karar Haberleri

Yıkım Karar Haberleri

Belediyeden 382 yapıya mühürleme

Bodrum Belediyesi tarafından kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmaları kapsamında, yılbaşından bu yana 382 yapıya mühürleme işlemi yapıldı.

“İstanbul’a Verdiğiniz Zararı Haçlı Ordusu Vermedi”

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı’nca yıkım kararı alınan Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Zafer Partisi iktidarında yapılacak olan Atatürk Havalimanı projesi ile ilgili de bilgi verildi.

Bodrum’da Kaçak Yapı İle Mücadele

Yıkım kararı çıkan, kaçak ve izinsiz tüm uygulamalara hiçbir ayrım yapmadan müdahale eden Bodrum Belediyesi, en son Gölköy ve Akyarlar Mahallesi’nde kamusal alana yapılan kaçak binaların yıkımını gerçekleştirerek, yasadışı yapılaşmanın önüne geçti.

Milas Dr. Mete Ersoy İlkokulu yıkılacak

-Muğla'nın Milas ilçesinde Deprem Güvenlik Tahkiki ve İnceleme Çalışmaları sonucu hazırlanan raporda Dr. Mete Ersoy İlkokulu 'deprem riski taşıyan okul' olarak tespit edildi ve okul hakkında yıkım kararı alındı.

Son taşınan Başkan Oktay oldu

Deprem riski taşıdığı için yıkım kararı verilen Marmaris Belediyesi ana hizmet binasındaki tüm birimler taşındı. Yaklaşık iki aylık süreçte birimlerin taşınması gerçekleştirilirken binadan son çıkan kişi Belediye Başkanı Mehmet Oktay oldu.

Yıkım kararı çıkan apart otel boşaltılıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı çıkan apart otel, belediye ve polis ekipleri tarafından boşaltılıyor. Apart otelin odalarını tek tek gezen ekipler, müşterilerin oteli terk etmelerini istedi.