Yol Bakım Haberleri

Yol Bakım Haberleri

Ortaca'da yolların bakım ve onarımları yapılıyor

Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde bozuk olan yolların tadilatı ve bakım onarımları yapılıyor.

Ortaca’da Yol Ve Parkların Bakım Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla'nın Ortaca ilçesinde çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, ilçe genelindeki park ve bahçelerin bakım çalışmalarına devam ediyor.

Yol Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ilçe genelinde yol bakım, düzenleme ve yenileme çalışmalarımız son hızla devam ediyor.

ORTACA’DA YOLLAR YENİLENİYOR

Muğla’nın Ortaca ilçesinde devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları kent merkezi ve kırsal mahallelerde sürüyor.

ORTACA'NIN KIRSAL MAHALLELERİNDE YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI

Muğla'nın Ortaca ilçesinin merkez ve kırsal mahallelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Yerkesik Dağdibi Bağlantı Yolunda Asfaltlama Çalışması Yapıldı

Menteşe Belediyesi ekipleri mevsim şartlarının uygun olması ile birlikte yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdiler. Belediye ekiplerince Yerkesik ve Dağdibi Mahallelerini birbirine bağlayan bağlantı yolunda Asfalt sathi kaplama çalışması yapıldı.

Kuyucak-Akyaka bağlantı yolunda asfaltlama çalışması

Menteşe Belediye ekipleri mevsim şartlarının uygun olması ile birlikte yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına başladı.

Ortaca Belediyesi Yol Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor

Ortaca Belediyesi ekipleri tarafından yapılan yol bakım, asfalt kaplama ve kilitli parke çalışmaları devam ediyor.

Seydikemer Belediyesi yoğun mesaide

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, yol bakım ve onarım çalışmalarına yoğun bir şekilde mesai harcıyor. İlçenin farklı mahallelerinde yürütülen çalışmalar kapsamında; parke, roadmix ve stabilize yol çalışmalarına gece gündüz devam ediliyor

Asfalt emülsiyon üretim tesisi alınacaktır(montaj dahil)

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Fethiye Belediye Başkanlığı tarafından, Destek Hizmetleri Müdürlüğünce satın alınacak ve bundan sonra Fen işleri Müdürlüğünce Yol bakım, Onarım iş/ işlemlerinde kullanılacak 10 ton / saat üretim kapasitesine sahip “Asfalt Emülsiyon Üretim Tesisi (Montaj dahil )” alımı işi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Seydikemer Belediyesi yol bakım onarım hizmetlerine devam ediyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol bakım-onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri bu kapsamda Seki Mahallesinde yol çakıllaması yaparak yolları çamurdan ve su birikintilerinden kurtarıyor.