Yol Çalışması Haberleri

Yol Çalışması Haberleri

Bodrum’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde vatandaşların güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi için birçok farklı noktada yol çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Muğla’nın Büyükşehir statüsü kazandığı 2014 yılından bu yana 3 bin 261 km. yol çalışması yapılırken bu projelere yaklaşık 1 Milyar TL yatırım yapıldı.

Bodrum Mumcular’da Sıcak Asfalt Çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde vatandaşların güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi için birçok farklı noktada yol çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Muğla’nın Büyükşehir statüsü kazandığı 2014 yılından bu yana 3 bin 261 km. yol çalışması yapılırken bu projelere yaklaşık 1 Milyar TL yatırım yapıldı.

Muğla’nın Yollarına Milyarlık Yatırım

13 ilçesi 569 mahallesi olan Muğla’da sorumluluğunda 2 bin 346 km yol olan Büyükşehir Belediyesi bu yollarda yaklaşık 1 Milyar TL yatırımla birinci kat, ikinci kat, sıcak asfalt, parke kaplama olmak üzere 3 bin 261 km yol çalışması ve 162 km otokorkuluk çalışması yaptı.

Menteşe Otogar Kavşağında Yol Çalışması Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe adliye önündeki akaryakıt istasyonundan Akkaya-Yeni Otogar kavşağına kadar yapılacak olan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Selimiye’de Spor Alanı Çalışması Hız Kesmiyor

Marmaris Belediyesi, Selimiye Mahallesi’nde yapılan yeni sahanın çalışması hızla devam ediyor.

Büyükşehir Kırsal Yollarda Çalışma Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde 2147 km kırsal yol çalışması ile köy yollarını modern ve güvenli hale getirdi. 13 ilçesi 569 mahallesi olan Muğla’da Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor.

385 Bin Ton İnşaat Atığı Bertaraf Edildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe ve Bodrum ilçelerinde kurduğu mobil konkasör şantiyesiyle 2018 yılından bugüne 385 bin ton inşaat atığının geri dönüşümünü sağladı. Geri dönüşümle elde edilen malzemeleri 88 kilometre yol çalışmasında kullanan Büyükşehir Belediyesi 38 Milyon 800 Bin TL tasarruf sağlarken hem çevreyi hem de bütçesini korudu.

998 Milyon 806 bin TL yatırımla 3 bin 256 km yol çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde 2014-2023 yılları arasında 998 Milyon 806 bin TL yatırımla 3 bin 256 km yol çalışması yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Marmaris’te dört mahallede 17 bin 584 metre yol yenilendi

Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bir buçuk ayda 17.584 metre sathi kaplama asfalt yol çalışması gerçekleştirdi.

Kırsal mahallelerde yol çalışmaları tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde sorumluluk alanındaki yollarda bakım, onarım, yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kanalizasyon çalışmaları devam ediyor

Kanalizasyon ve alt yapı yatırımlarına Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde devam ediyor.

Sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kavaklıdere ilçesinde başlattığı Turgut Özal Bulvarı, Menteşeoğlu, Mustafa Yılmaz ve Sazak Caddelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Kavaklıdere’nin 3 mahallesi sıcak asfalta kavuştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İl genelinde modern alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kavaklıdere İlçe Merkezinde, yapımı tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından, üstyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Akça’dan Yol Müjdesi

AK Parti Muğla İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, halk arasında Karlık Yolu olarak bilinen, Menteşe ilçesi Düzeyin Mevkii ile Şenyayla Mahallesi arasındaki yol çalışmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Armutalan yolları yenileniyor

Ana arterlerin yanı sıra ara yollarda da yenileme çalışmaları yürüten Marmaris Belediyesi Fen İşleri ekipleri son olarak Armutalan Mahallesi'nde çalışmalarını sürdürüyor.

Kırsal Mahallelerde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2023 yılı yol yapım programı dâhilinde 160 Milyon TL’lik yatırımla 10 ilçede toplam 40 mahallede başlattığı 206 km’lik yol çalışmasının 138 km’sini tamamladı. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan yol çalışmasıyla ilgili mahalle  muhtarları  Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. 

“Yaz Sezonunda Neden Yol Çalışması Yapıyoruz?”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’li vatandaşların kafasında soru işareti oluşturan “Neden yaz sezonunda yol çalışması yapılıyor?” sorusuna açıklık getirdi. 

Yol Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ilçe genelinde yol bakım, düzenleme ve yenileme çalışmalarımız son hızla devam ediyor.

GAFFAR OKKAN CADDESİ’NDE YOL ÇALIŞMASI

Gaffar Okkan Caddesi’nde altyapı çalışması tamamlanan bölgelerde, Aydem tarafından yol üst kaplama çalışması yapılıyor.

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı'nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi'nce sıcak asfalt dökümüne başlandı.

BAŞKAN KARACA, “ALT YAPI SORUNUNU ÇÖZDÜK”

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazeteciler ile kahvaltıda buluşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’nin sorunlarını ve bu zaman kadar yapılan çalışmalar hakkında basına bilgiler aktardı.

KÖPRÜBAŞI’NDA YOL ÇALIŞMASI

9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca ara verilen Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı çalışmaları Köprübaşı Mevkii’nde devam ediyor.

YOL ÇALIŞMASINDA SON EVRE

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. İnönü Caddesi'nde tamamlanan alt yapı çalışmaları Atatürk Caddesi'nde devam ediyor.

GÖKCAN ’’BİTMEK BİLMEYEN BİR YOL ÇALIŞMASI VAR’’

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye’ye gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler esnasında yol yapım çalışmalarını inceleyen Gökcan, yapımı devam eden yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN GÜMÜŞ SÖZÜNÜ TUTTU “İKİZ KIZLAR ARTIK OKULA GÜVENLE GİDEBİLECEK”

Menteşe ilçesi Yemişendere Mahallesi Kozağaç mevkisinde hayvancılık ve ormanda kesim işi yaparak geçimini sağlayan Muzaffer İnce'nin 8. sınıf öğrencisi ikiz kızları Nehir ve Irmak’ın okula giderken yaşadıkları ulaşım sıkıntısı, Menteşe Belediye ekiplerince çözüme kavuştu. Belediye ekipleri 5 kilometrelik yolda dün sabah itibariyle iş makineleri ile yol tesviye çalışmalarına başladı. Nehir ve Irmak İnce yol çalışmasının ardından okuluna artık daha güvenli ve rahat bir şekilde gidebilecekler.

Köprübaşı’nda yol çalışması

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı çalışmaları Köprübaşı Mevkii’nde devam ediyor.

Seydikemer Belediyesi Yol Çalışması Devam Ediyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kabaağaç Mahallesindeki yol çalışmasına devam ediyor

Üzümlü Yolu’na Dikkat!

Fethiye Yeşilüzümlü arasında yol genişleme çalışması yapılıyor.Virajlı olan yolda yapılan yol çalışması sürücüler için tehlikeli olabiliyor.

Koyuncu’nun Yol Çilesi Başkan Otgöz’ün Talimatıyla Sona Erdi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, bedensel engelli Nebi Koyuncu’nun talep ettiği yol için talimat vererek başlattığı yol çalışması tamamlandı. Yol çilesinin sona erdiğini belirten Nebi Koyuncu, Başkan Otgöz ve Seydikemer Belediyesine teşekkür etti.

Seydikemer Belediyesi stabilize yol çalışmasına devam ediyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede stabilize yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.