Yola Çıktı Haberleri

Yola Çıktı Haberleri

Öğrenciler kitap hazırlamak için yola çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi (BİLSEM) , 'eğitimde iyi örnekler' yarışmasına Karya Uygarlığı'nı tanıtmayı amaçlayan proje ile katılım sağladı. Proje çalışmaları dahilinde Hisarönü mahallesinde bulunan Kastabos antik kentindeki ‘Hemithea Tapınağı’ nın yol rotasını çıkartmalarının ardından kitap hazırlığına başladı.

Kökten, "Kutlu bir yola çıktık"

STK başkanları ve bazı siyasiler, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i seçim koordinasyon merkezinde ziyaret ettiler. 

Ortaca’dan Portakallar Yola Çıktı

Muğla’nın Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman ilçelerinde üretilen portakallar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü İnspektörleri tarafından kontrol edildikten sonra Ukrayna ve Polonya’ya doğru yola çıktı.

Fethiyespor’un Soma Yolculuğu Başladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 24.Hafta mücadelesinde Somaspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor, maçın oynanacağı Manisa’nın Soma ilçesine doğru yola çıktı.

Tilkici, “Fethiye’ye değer katmak için yola çıktık”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Tilkici, “Yerel seçimler öncesinde başvuru yapıp yapmama konusunda çok düşündüm. Bana gelen talepler ve düşüncem sonucunda vardığım kanıya istinaden aday adayı olmaya karar verdim” dedi. 

Prof. Dr. Demir,"Halkımızın da İsteğiyle Bu Yola Çıktım"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof Dr. Nurettin Demir, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Prof. Dr. Demir, “Muğla kurumlaşma anlamında, dünya genelindeki ilk 100 il arasından 93. sıradadır. Ben ve ekibimin hedefi Muğla’nın bu başarılarına artı değer sağlayıp, daha üst seviyelere taşımaktır” dedi.

Aday Adayı Yiğit, Muhtarların Taleplerini Dinledi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında, Fethiye’de görev yapan muhtarlar ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Aday Adayı Yiğit, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde bir yola çıktık. Bu yalnız değil, dostlarımızla birlikte yürüyeceğimiz bir yol. Aday adayı olmamdaki unsurlardan birisi de siz muhtarlarımızdır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

3’lü Masanın Konuğu Aday Adayı Pabuşçu Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Veli Pabuşçu, 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Pabuşçu, “Fethiye halkını ve bölgemizin sorunlarını yakından tanıyorum. Bu anlamda güzel hizmetlere imza atabileceğime inandığım için böyle bir yola çıktım” şeklinde ifadeler kullandı.

Demirel, “Yeniden Başlıyoruz”

İyi Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Palet Demirel görevinden istifa ederek, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Fethiye’ye hizmet etmek adına yola çıktığını belirten Aday Adayı Demirel, birlik çağrısında bulundu. 

“Siyasette Herkesle Barışık Olacaksınız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Toklu, Deniz Soydan Dalgıç'ın sunduğu 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Toklu, “Koltuk için bu dünyaya gelmedim, bu halka benim hizmet borcum var. Şahsıma gelen aşırı talep dolayısıyla aday adayı olarak yola çıktım” dedi. 

Mavi Nefes Projesi Eğitim Otobüsü yola çıktı

DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ve Garanti BBVA iş birliği ile başlatılan, deniz kirliliğini önlemek adına Marmara Denizi’nde atık yüzey temizliği ve bölge illerinde deniz temizliği konusunda farkındalık eğitimlerini kapsayan Mavi Nefes Projesi devam ediyor.

Muğla’dan 4 kişilik UMKE ekibi Fas depremi için yola çıktı

Fas’ın El-Huz bölgesinde meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki deprem sonrası Türkiye’den ilk kurtarma ekibi Sağlık Bakanlığı koordinesinde yola çıkıyor.

Fethiye’den Akbelen’e yola çıktılar

Akbelen orman kıyımına direnişine destek vermek için Fethiye'den yaklaşık 40 kişilik grup Akbelen’e doğru yola çıktı.

179 hacı adayı kutsal topraklara uğurlandı

2023 Yılı Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile Hacc'a gidecek olan Dalaman 1. Kafile 179 Hacı adayı Hac ibadetini gerçekleştirmek üzere Dalaman havalimanından yola çıktı.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA OYUNCAKLARI ULAŞTIRILIYOR

Cumartesi günü Fethiyespor evinde GMG Kastamonuspor’u konuk etti. İkinci yarının Fethiye’de ki ilk maçında Fethiyespor taraftarları depremzede çocukları unutmadı. Maç öncesinde stadyuma atılan peluş oyuncaklar depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere Malatya’ya yola çıktı.

MUĞLA'DAN 150 GECE KARTALI DEPREM BÖLGESİNDE GÖREV YAPMAK ÜZERE YOLA ÇIKTI

Muğla Emniyet Müdürlüğü, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeye, çalışmalara destek olmak amacıyla 150 gece kartalı olarak bilinen mahalle bekçileri gönderildi.

13’ÜNCÜ YARDIM ARACI DEPREM BÖLGESİNE SEVK EDİLDİ

Türkiye’yi derinden üzen deprem felaketi nedeniyle Milas Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında gıda, hijyen ve kedi-köpek mamasını içeren 13’üncü yardım aracı deprem bölgesine sevk edilmek üzere yola çıktı.

MENTEŞE'DE TOPLANAN YARDIM KOLİLERİ YOLA ÇIKTI

Menteşe Belediyesi tarafından vatandaşların desteğiyle toplanan yardım malzemeleri Malatya deprem bölgesindeki afetzedelere ulaştırılmak üzere Muğla Büyükşehir Belediyesi Yardım Koordinasyon Merkezinden yola çıktı.

GÖREVLENDİRİLEN BAŞSAVCILAR İLE 25 KİŞİLİK EKİP DEPREM BÖLGESİNE HAREKET ETTİ

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ve Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç’in de bulunduğu 10 savcı ve 15 adliye personeli, deprem bölgesinde görev yapmak üzere İskenderun'a doğru yola çıktı.

2 KONTEYNER DEPREM BÖLGESİNE YOLA ÇIKTI

Fethiye Kaymakamlığı koordinasyonunda Fethiye’den deprem bölgesine yardım devam ediyor.

MUĞLA'DAN KIRMIZI YELEKLİLER DEPREMZEDE VATANDAŞLAR İÇİN YOLA ÇIKTI 

Yüzyılın deprem felaketinin ardından 10 ilde depremin yaralarını sarmak amacıyla Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce görevlendirilen 18 kişilik psikososyal destek ekibi sahada ihtiyaç tesbiti yaparak psikososyal destek hizmeti vermek üzere Osmaniye iline hareket etti. 

FETHİYE’DEN DEPREM BÖLGESİNE 2 KONTEYNER EV GÖNDERİLDİ

Fethiye’den deprem bölgesine yardım için 2 konteyner ev ve yardım malzemeleri, depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

MÜFTÜLÜK GÖNÜLLÜ YARDIM EKİBİ YOLA ÇIKTI

Fethiye ve Seydikemer Müftülüğü personellerinden 27 gönüllü, din ve manevi danışmanlık hizmeti görevi için Gaziantep’e uğurlandı.

MSKÜ TARAFINDAN DEPREM BÖLGESİNDE YEMEK HİZMETİ VERİLECEK

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından deprem bölgesinde günlük üç öğün yemek hazırlanmak üzere erzak ve aşçılar yola çıktı.

KÖYCEĞİZ MÜFTÜLÜĞÜ'NDEN GÖNÜLLÜ YARDIM EKİBİ YOLA ÇIKTI

Muğla'nın Köyceğiz ilçe Müftülüğü görevlilerinden gönüllü oluşturulan 11 kişilik yardım ekibi deprem bölgesine gitmek üzere yola çıktı.

FETHİYE’DEN 6 TIR DOLUSU YARDIM DAHA

Fethiye yardımlara hız kesmeden devam ediyor. Depremzedeler için tek yürek olan Fethiye halkının yaptığı yardımlarla son olarak 6 tır dolusu yardım depremzedeler için yola çıktı.

YARDIM TIRLARI YOLA ÇIKTI

Muğla Büyükşehir Belediyesinin merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen deprem sonrası başlattığı dayanışma kampanyası sonucunda toplanan malzemeler 2 tır ile deprem bölgesine gönderildi. 

FETHİYE BELEDİYESİ’NİN YARDIM TIRLARI YOLA ÇIKTI

Fethiye Belediyesi’nin merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen deprem sonrası başlattığı dayanışma kampanyası sonucunda toplanan malzemeler 6 tır ve 1 kamyon deprem bölgesine gönderildi. Karaca, “2 yardım tırını önceden gönderdik, şimdi 4 tırımızı gönderiyoruz, ardından 5 tır daha göndereceğiz” dedi.

YARDIM TIRLARI DUALAR İLE FETHİYE’DEN YOLA ÇIKTI

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilimizde yaşanan deprem  felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için yardım tırları Fethiye’den yola çıktı

AKUT EKİPLERİ 13 KİŞİ İLE DEPREM BÖLGESİ İÇİN YOLA ÇIKTI

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen deprem sonrası 13 gönüllü ile AKUT, Fethiye’den çıkış yaptı.